Joanna73
uzależniona od BB
Wojtek wiekszas kart pracy nie ma zrobioneoj asia to widzę że podobne te nasze dieci i podobną mamy niedzielęmoje dzieci tzn adam z julką gdyby nie poszli dziś do taty to pewnie dostali by wpiernicz wkońcu
adam odrabiał lekcje od 9 rano do 15 i to bynajmniej nie że miał durzo zadane tylko roztrzepaniec robi bezmyślnie i tak ziałanie 900+2*50 = wg adama 902 +50 =952
ręce mi opadają a do tego w piątek pani napisała mu brak pracy domowej wściekłam się i kazałam mu nadrabiać wszystkie braki w książce itp a on z tekstem że tego braku zadania nie będzie robił bo to już pani sprawdzała do tego bazgroli znów tak że nie potrafi sam siebie odczytać
a drą ię na siebie dziś an maxa julka na niego ten na nią julka zaczyna śmieje się z niego podjudza ten ją zaraz stuknie puknie krzyknie ta piszczy a ja dre się na nich bo mam dosyć
![]()

GRATKIwykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa![]()

u mnei tez ale moze uda mi sie wywiezc dzieciaki na jakis czas do tesciow2 m-cewakacji to będzie jakiś horror![]()

PRZYTULAM cIE MOCNO MALINA nawet pomyslalam zeby zadzwonic do cIEBIE TYLKO konto musze uzupełnic bo mam 0.53 gr :-(mam dzisiaj taki humor że wszystko mnie złości julka bo gada i gada adam bo marudzi narzeka złości się (na szczęście wyszedł do szkoły) antek bo w nocy budził się 6 razy a do tego od 6 jak się obudził i zjadł to jeszcze nawet się nie drzemnoł a mnie głowa tak napiernicza że bym ją najchętniej odkręciła i zostawiła obok![]()
mój Wojtek juz poszedl do szkoly jak wróci po 15 to zamierzamy isc wszyscy na spacer mąz dzis ma wolne bo jutro mam jazde od 12 -14 i rano trzeba leciec za mlekie mGabi bo jest taniej w leklerku musze popatrzecdo lodowki co dzis na obiadek ale cos lekkiego bo spodnie mi nie wchodza na d.....