reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i ja tez przyszłam sie przywitac z rana.
Pogoda jakas taka dziwna :baffled:nic specjalnego :no::no::no::no:
Moja dziecko zrobiło mi dzis pobudke o 4.00 rano :szok::szok::szok::szok: i nie chciało spać,usnęła dopiero po 6.00 i pospała do 8.00.głowa mnie boli bo sie nie wyspała.:crazy:

wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem :-D:-D:-D
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać:-D:-D:-D:-D
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa:rofl2::rofl2:

no to gratulacje drugiego zębola :tak::tak::tak::tak:

witam już mam dostęp do neta.
Normalnie wracam do żywych.:-D:-D:-D:-D

jak dobrze ze już jesteś :-)

Witam!

Ja korzystam z okazji póki jeszcze Kuba ze starym śpią. O widzę pierwsza dzisiaj jestem hehe :tak:

No przygotowania do ślubu lecą całą parą. Dzisiaj paznokcie idę zrobić. Mam nadzieję że do piątku mi wytrzymają :tak:

Kubie w piątek wyszedł pierwszy ząbek! No w końcu i coś widzę że zaraz drugi mu wyjdzie hehe :-D teraz jak ugryzie to strach się bać. Raczkować nie chce ale za to zaczyna coś sam kombinować z chodzeniem. Stoi sam w łóżeczku trzymając się poręczy i się buja przy tym. Łóżeczko zaczyna mi skrzypieć i to nie źle hehe ;-)

U babci bez zmian, krążenie zaczyna siadać, ostatnio miała 50/20...Jak się daje jedną dawkę dopaminy to ona dostaje 4, w tamtym tygodniu było ich aż 16! Ach ciężko ale jakoś idzie do przodu :-(

Lecę bo dzisiaj jeszcze do urzędu pracy muszę iść a tak mi się nie chce. Mam nadzieję że żadnej oferty pracy dla mnie nie mają!

Miłego i pięknego dnia Wam życzę Kochane :-):-):-)

no wreszcie sie pojawiłas kolezanko :tak::tak::tak::tak: jak samopoczucie przed wielkim dniem?jest już stres?:-D:-D:-D:-D:-Dto już tylko 4 dni :tak::tak::tak::tak:

agnes spóźnione ale szczere wszystkiego naj naj naj dla twojego małużona w dniu imienin:-Da pamiętałam że on razem z mężem joanny świętuje:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekuję ze pamiętałaś :tak::tak::tak::tak::tak:

to ja się dołączę:tak::tak::tak:
Agnes a skąd wiesz, że Aleksia jest w Lublinie w szpitalu?
bo mam z nia kontakt telefoniczny,tak ostatnio sie jej spytałam i mi napisała że lezy w Lublinie :tak::tak::tak::tak::tak:
a miałaby mozliwość ją odwiedzić choć na chwilkę.na pewno by sie ucieszyła :-)

No i ja tez przyszłam sie przywitac z rana.
Pogoda jakas taka dziwna :baffled:nic specjalnego :no::no::no::no:
Moja dziecko zrobiło mi dzis pobudke o 4.00 rano :szok::szok::szok::szok: i nie chciało spać,usnęła dopiero po 6.00 i pospała do 8.00.głowa mnie boli bo sie nie wyspała.:crazy:no to gratulacje drugiego zębola :tak::tak::tak::tak:
jak dobrze ze już jesteś :-)
no wreszcie sie pojawiłas kolezanko :tak::tak::tak::tak: jak samopoczucie przed wielkim dniem?jest już stres?:-D:-D:-D:-D:-Dto już tylko 4 dni :tak::tak::tak::tak:
dziekuję ze pamiętałaś :tak::tak::tak::tak::tak:
bo mam z nia kontakt telefoniczny,tak ostatnio sie jej spytałam i mi napisała że lezy w Lublinie :tak::tak::tak::tak::tak:
a miałaby mozliwość ją odwiedzić choć na chwilkę.na pewno by sie ucieszyła :-)
napisałam do Aleksi smsa i czekam na odpowiedź:tak::tak::tak:muszę się dokładnie dowiedzieć gdzie leży bo my tu mamy kilka szpitali, ja obstawiam dwa i nie niem jak sie dokładnie nazywa, mam nadzieję, ze mi odpisze

Witam
Mlody juz w przedszkolu:tak:Rano byłam z Nim u lekarza i w sumie to nic Jemu nie jest:szok:Ma troszke wydzieliny i dostał jeden syrop dodatkowo i jeszcze ketotifen:tak:Mam Go obserwowac i jakby co przyjsc znowu

Pogoda sie wkoncu jakas zrobila bo nawet słonce swieci:tak::tak::tak:Mlode sie na razie bawia,a M za chwile wychodzi:-):-):-):-):-)

moje dzieci dzis znów przechodzą samych siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szczęście adam zaraz idzie do szkoły:wściekła/y::wściekła/y:
No ale przed Toba dwa miesiace wakacji:szok::szok::szok:To dopiero dadza Tobie czadu
dlatego ja tak szybko chcę się przeprowadzić, tam jest inne powietrze i sucho w domu, mam nadzieję, że wszystko się unormuje po zmianie mieszkania
Napewno bedzie o wiele lepiej:tak::tak::tak:
ania wstawaj wiemy że już jesteś w domu i masz dostęp do kompa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No własnie wstawaj i szybko wskakuj na BB:tak::tak::tak:
CZEKAMY

To Wy sie praktycznie nie widujecie:szok::szok::szok:A mala to juz wogole.:szok:Na dłuzsza mete to jest napewno przerabane-niby jest kasa ale co z tego:no:
Ja zawsze mowilam ze mimo ze M przynosi mi kase jak pracowal po tyle godzin to ja nawet nie mam sily i czasu jej wydac bo cala dobe zapierniczłam z wszystkim sama:no::no::no:
No tak masz racje bardzo malo m przebywa w domu:baffled::baffled: nasi znajomi smieja sie ze jak Emily podrosnie i bedzie mowic to powiem ooooo mamusiu wujek David przyszedl w odwiedziny :szok::szok::szok::szok:

musze się znów umówic z Anabuba :-D:-D:-D
witam nową mamusię

mój ma mega cierpliwośc ale zachowuje się jak niedojda to z lenistwa wiem to bo jak dziś mała się obsrała i mnie woła czy mu pomoge to ja że nie sam sobie radź i co? poradził sobie :tak::tak::tak: ale wyrodna baba ze mnie :-D:-D

witam kolejną nową mamę :tak: kochana nie wiem ile ma Twoje dziecko ale pewnie jeszcze hormony w Tobie buzują głowa do góry będzie dobrze:tak::tak:

Wikus a może Ty w ciązy jesteś ?:-D:-D:-D:-D

meduska pewnie ogarnia domek i wije gniazdo dla maluszka :-D

hehe Ty to masz z tymi sasiadami ale założę się ,że dziewczyny nie wiedzą dowikla co to jest kejter :-D:-D:-D:-D to po naszemu w końcu :rofl2:

co się dzieje kochana????????????????

gratuluję Antosiowi drugiego ząbka!!!

iskry w oczach powiadasz?:-D:-D no to będzie ciekawie a pewno juz jest :-D:-D

takiej to dobrze :-D:rofl2::-D

A&E nie wiem jakie tam są przepisy prawa pracy ale u nas musi byc 11 h przerwy podejrzewam ,że tam tez sa jakies normy przeciez tak to się wykończyc mozna :szok:

no to Was nadrobiłam:tak::tak::tak:
tak kochana sa przepisy tylko oni ich nie stosuja :baffled::baffled::baffled:
Wiekszosc kolegow Davida z pracy sa juz po rozwodach bo kobiety tego nie umialy wytrzymac:baffled::baffled::baffled:

ania wstawaj wiemy że już jesteś w domu i masz dostęp do kompa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-) napewno odsypiaja :-):-):-):-):-)

Witam
Mlody juz w przedszkolu:tak:Rano byłam z Nim u lekarza i w sumie to nic Jemu nie jest:szok:Ma troszke wydzieliny i dostał jeden syrop dodatkowo i jeszcze ketotifen:tak:Mam Go obserwowac i jakby co przyjsc znowu

Pogoda sie wkoncu jakas zrobila bo nawet słonce swieci:tak::tak::tak:Mlode sie na razie bawia,a M za chwile wychodzi:-):-):-):-):-)
To dobrze ze nic mu nie jest tylko skad ta goraczka i ten kaszel???
:baffled::baffled::baffled:

Witam was kobietki:tak::tak::tak:
Emily wstala mi dzis przed 8 i nie chciala juz spac tylko darla sie w lozeczku jak nigdy:szok::szok::szok: bo normalnie to jak wczesnie wstanie to jest cicho i sie bawi az ja wyciagne a dzisiaj cos ja napadlo i non stop sie darla:szok::szok::szok::szok:
Pogoda jak narazie taka sobie mam nadzieje ze nie bedzie padac zebym mogla wkoncu z dzieckiem na swieze powietrze wyjsc:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
my własnie wróciłysmy od lekarza z Lenka juz lepiej ale ja się pochorowałam :no: normalnie przłknąć śliny nie mogę
a tak poza tym to mam znów doła i nic mi się nie chce :-:)-:)-(

Do góry