reklama
No i ja tez przyszłam sie przywitac z rana.
Pogoda jakas taka dziwna
nic specjalnego 

Moja dziecko zrobiło mi dzis pobudke o 4.00 rano

i nie chciało spać,usnęła dopiero po 6.00 i pospała do 8.00.głowa mnie boli bo sie nie wyspała.
no to gratulacje drugiego zębola

jak dobrze ze już jesteś :-)
no wreszcie sie pojawiłas kolezanko

jak samopoczucie przed wielkim dniem?jest już stres?

to już tylko 4 dni 

dziekuję ze pamiętałaś

a miałaby mozliwość ją odwiedzić choć na chwilkę.na pewno by sie ucieszyła :-)
Pogoda jakas taka dziwna

Moja dziecko zrobiło mi dzis pobudke o 4.00 rano

wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa![]()

witam już mam dostęp do neta.
Normalnie wracam do żywych.![]()
Witam!
Ja korzystam z okazji póki jeszcze Kuba ze starym śpią. O widzę pierwsza dzisiaj jestem hehe
No przygotowania do ślubu lecą całą parą. Dzisiaj paznokcie idę zrobić. Mam nadzieję że do piątku mi wytrzymają
Kubie w piątek wyszedł pierwszy ząbek! No w końcu i coś widzę że zaraz drugi mu wyjdzie heheteraz jak ugryzie to strach się bać. Raczkować nie chce ale za to zaczyna coś sam kombinować z chodzeniem. Stoi sam w łóżeczku trzymając się poręczy i się buja przy tym. Łóżeczko zaczyna mi skrzypieć i to nie źle hehe ;-)
U babci bez zmian, krążenie zaczyna siadać, ostatnio miała 50/20...Jak się daje jedną dawkę dopaminy to ona dostaje 4, w tamtym tygodniu było ich aż 16! Ach ciężko ale jakoś idzie do przodu :-(
Lecę bo dzisiaj jeszcze do urzędu pracy muszę iść a tak mi się nie chce. Mam nadzieję że żadnej oferty pracy dla mnie nie mają!
Miłego i pięknego dnia Wam życzę Kochane :-):-):-)
no wreszcie sie pojawiłas kolezanko

agnes spóźnione ale szczere wszystkiego naj naj naj dla twojego małużona w dniu imienina pamiętałam że on razem z mężem joanny świętuje
![]()
dziekuję ze pamiętałaś

bo mam z nia kontakt telefoniczny,tak ostatnio sie jej spytałam i mi napisała że lezy w Lublinieto ja się dołączę
Agnes a skąd wiesz, że Aleksia jest w Lublinie w szpitalu?

agunia-ln
Fanka BB :)
napisałam do Aleksi smsa i czekam na odpowiedźNo i ja tez przyszłam sie przywitac z rana.
Pogoda jakas taka dziwnanic specjalnego
Moja dziecko zrobiło mi dzis pobudke o 4.00 ranoi nie chciało spać,usnęła dopiero po 6.00 i pospała do 8.00.głowa mnie boli bo sie nie wyspała.
no wreszcie sie pojawiłas kolezankojak samopoczucie przed wielkim dniem?jest już stres?
to już tylko 4 dni
dziekuję ze pamiętałaś
bo mam z nia kontakt telefoniczny,tak ostatnio sie jej spytałam i mi napisała że lezy w Lublinie

agunia-ln
Fanka BB :)
malinka a jak Ty biedna przetrwasz 2 miesiące wakacji z takimi rozrabiakami w domu???????moje dzieci dzis znów przechodzą samych siebiena szczęście adam zaraz idzie do szkoły
![]()

Witam
Mlody juz w przedszkolu
Rano byłam z Nim u lekarza i w sumie to nic Jemu nie jest
Ma troszke wydzieliny i dostał jeden syrop dodatkowo i jeszcze ketotifen
Mam Go obserwowac i jakby co przyjsc znowu
Pogoda sie wkoncu jakas zrobila bo nawet słonce swieci

Mlode sie na razie bawia,a M za chwile wychodzi:-):-):-):-):-)
Mlody juz w przedszkolu

Pogoda sie wkoncu jakas zrobila bo nawet słonce swieci

No ale przed Toba dwa miesiace wakacjimoje dzieci dzis znów przechodzą samych siebiena szczęście adam zaraz idzie do szkoły
![]()

Napewno bedzie o wiele lepiejdlatego ja tak szybko chcę się przeprowadzić, tam jest inne powietrze i sucho w domu, mam nadzieję, że wszystko się unormuje po zmianie mieszkania

No własnie wstawaj i szybko wskakuj na BBania wstawaj wiemy że już jesteś w domu i masz dostęp do kompa![]()

CZEKAMY
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No tak masz racje bardzo malo m przebywa w domuTo Wy sie praktycznie nie widujecieA mala to juz wogole.
Na dłuzsza mete to jest napewno przerabane-niby jest kasa ale co z tego
Ja zawsze mowilam ze mimo ze M przynosi mi kase jak pracowal po tyle godzin to ja nawet nie mam sily i czasu jej wydac bo cala dobe zapierniczłam z wszystkim sama![]()

tak kochana sa przepisy tylko oni ich nie stosujamusze się znów umówic z Anabuba
witam nową mamusię
mój ma mega cierpliwośc ale zachowuje się jak niedojda to z lenistwa wiem to bo jak dziś mała się obsrała i mnie woła czy mu pomoge to ja że nie sam sobie radź i co? poradził sobieale wyrodna baba ze mnie
witam kolejną nową mamękochana nie wiem ile ma Twoje dziecko ale pewnie jeszcze hormony w Tobie buzują głowa do góry będzie dobrze
Wikus a może Ty w ciązy jesteś ?
meduska pewnie ogarnia domek i wije gniazdo dla maluszka
hehe Ty to masz z tymi sasiadami ale założę się ,że dziewczyny nie wiedzą dowikla co to jest kejterto po naszemu w końcu
co się dzieje kochana????????????????
gratuluję Antosiowi drugiego ząbka!!!
iskry w oczach powiadasz?no to będzie ciekawie a pewno juz jest
takiej to dobrze
A&E nie wiem jakie tam są przepisy prawa pracy ale u nas musi byc 11 h przerwy podejrzewam ,że tam tez sa jakies normy przeciez tak to się wykończyc mozna
no to Was nadrobiłam![]()

Wiekszosc kolegow Davida z pracy sa juz po rozwodach bo kobiety tego nie umialy wytrzymac

ania wstawaj wiemy że już jesteś w domu i masz dostęp do kompa![]()
:-):-):-):-):-):-) napewno odsypiaja :-):-):-):-):-)
To dobrze ze nic mu nie jest tylko skad ta goraczka i ten kaszel???Witam
Mlody juz w przedszkoluRano byłam z Nim u lekarza i w sumie to nic Jemu nie jest
Ma troszke wydzieliny i dostał jeden syrop dodatkowo i jeszcze ketotifen
Mam Go obserwowac i jakby co przyjsc znowu
Pogoda sie wkoncu jakas zrobila bo nawet słonce swieciMlode sie na razie bawia,a M za chwile wychodzi:-):-):-):-):-)

Witam was kobietki

Emily wstala mi dzis przed 8 i nie chciala juz spac tylko darla sie w lozeczku jak nigdy

Pogoda jak narazie taka sobie mam nadzieje ze nie bedzie padac zebym mogla wkoncu z dzieckiem na swieze powietrze wyjsc

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: