Ale fajnieAnia mi wlasnie napisala smsa ze szczesliwie dotarli do domku sa juz wykapani i gotowi do snunapewno ich wykonczyla ta podroz
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajnieAnia mi wlasnie napisala smsa ze szczesliwie dotarli do domku sa juz wykapani i gotowi do snunapewno ich wykonczyla ta podroz
![]()
To Wy sie praktycznie nie widujecieNo on pracuje az za duzo prawie kazda sobote i niedziele tez musi pracowac a najgorsze sa te dni gdzie przechodzi na inna zmiane np tak jak jutro z nocki na droga albo z drugiej na rano bo przychodzi w tedy ok 22 do domu a na 4 musi wstac do roboty a wiadomo ze odrazu spac nie pujdzie jak przjedzie o 22 bo musi zjesc itd to ok polnocy idzie spac i znowu ma tylko 4 godziny snu![]()
niektórym facetom jest wtedy wygodnie kiedy jest im wygodnie
dobra rada - wyjsc z domu i zostawic go z wszelkimi obowiazkami ...
wrocic i zapytac czemu nie zrobil tego i tamtego
mlenko a co z choróbsko ciebie łapie???????
kurcze to mój pietrucha pod względem zajmowania się antkiem jest super wie kiedy nakarmić przewinąć i robi to jakoś intuicyjnieale cierpliwości do adama czy julki nie ma za grosz
no i po jego opiece nad antkiem to pół kosza prania
witamy nową mamusię![]()
Moja mala wchodz mi na glowe a ja jeszcze okres placzu dostalam z byle czego placze a co slysze od meza , mam dwie histeryczki jak ja moge to wytrzymac a potem poprostu wychodzi do pracy przychodzi jak Nicol spi i mnie przeprasza a wlasnie teraz w tym okresie powinnien bardziej mi pomagac niby sie stara ale mu to nie wychodzi
Witam straszne puchy dzisiaj.Ja na chwile bo M nie ma a tak pozatym mielismy jechac oglądać auta ale nie pojechaliśmy bo stwierdzilismy że dzieci bedą marudne zanim dojedziemy i pojechalismy do Rapkolandu przejechalismy sie kolejką taka dle dzieci no i M z Martynką na autkach no bo reszta atrakcji to dla wieku Martynki była niebezpieczna a tak pozatym to Martynka nie chciała na karuzelach jeździc.A mnie bardzo było niedobrze w samochodzie nie wiem ostatnio kiepsko sie czuje czasem kręci mi sie w głowie i jest mi niedobrze tak jak dzisiaj.:-(Kamilek spi a Martynka zaraz przyjedzie z dziatkami znaczy M po nich pojechał.
kurczę dziewczyny gdzie Wy sie podziewacie????
a tak w ogóle to chyba od 3 dni nie pojawia się medeuska?????? wie ktos cos na ten temat????co sie z nią dzieje?
pati tez nie ma
Beata też wsiakła ,ale ona ma usprawiedliwienie bo za pasem slub
joe alex o nas juz zupełnie zapomniała![]()
Cos chcialam napisac i zapomnialam co
Bo musialam zapukac sasiadom do gory bo skacza a kajter biega i szczekapatologia na maksa
witam sie i ja.;(
zdołowana na maksa,szala goryxzy sie przelala....ach....
no ale ide was poczytac moze mi sie lepiej zrobi.nie uciekajcie
wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa![]()
moje dzieci kochane przechodziły dziś siebie tłukły sie kłóciły wyzywały pyskowały więc jak o 21 poszły spać to zrobiliśmy z piotrkiem głęboki oddecha ja jestem matka oni się tłuką a ja mam głupawkę
ale to chyba mój sposób na stres
ale niech już wreszcie będzie pogoda bo oszaleję z nimi w domu
a jutro przyjeżdża do nas mama piotra bo w środę mamy sprawę to żeby miał kto z julą i antoni zostać bo adam to i tak będzie w szkole
no i mam nadzieję że po tej króciutkiej i bezproblemowej sprawie antoni będzie miał wreszcie nazwisko piotra
mi tam wsio jedno ale wiem że jemu bardzo ale to bardzo zależy zresztą wcale mu się nie dziwie
dobradobrej nocki laseczki już moje kochanie mnie nawołuje![]()
No on pracuje az za duzo prawie kazda sobote i niedziele tez musi pracowac a najgorsze sa te dni gdzie przechodzi na inna zmiane np tak jak jutro z nocki na droga albo z drugiej na rano bo przychodzi w tedy ok 22 do domu a na 4 musi wstac do roboty a wiadomo ze odrazu spac nie pujdzie jak przjedzie o 22 bo musi zjesc itd to ok polnocy idzie spac i znowu ma tylko 4 godziny snu![]()