reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas juz sie rano wypadało i mam nadzieje ze to juz koniec:tak:Bo wystarczy nam juz tego deszczu.Ostatnio tylko ciagle padalo i wialo,wiec teraz pora na slonce i upaly:tak::tak::tak:

reklama
Witaj JOASIU
Ale masz dobrego meza:tak::tak::tak:Do wieczorka Kochana:-)

Moje na szczescie maja dosyc twarde sny i nie musze chodzic na paluszkach:tak::tak::tak:A wieczorem to juz wogole jak juz usna to moze byc halas a i tak beda spaly,ale ja uczyłam Je tak od malego:tak:Moglam Je przenosic z wozka do lozeczek,rozebrac a i tak spaly dalej:-)

reklama
normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać

Do góry