anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba oby nie padalo u Ciebie bo u mnie teraz sloneczko swieci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anabuba oby nie padalo u Ciebie bo u mnie teraz sloneczko swieci![]()
czyli jest nadzieja ze jak popada to potem znow bedzie ladnie.to od Dowilki przyszlo
co do zabezpieczenia mieszkania to troche cięzko gdyby to było moje pozmieniałabym tu wszystko
mamy 2 pok. ale jeden pokój jest tylko zamknięty - pokój Laury a reszta to jedna wielka przestrzeń czyli pokój dzienny w którym spimy z Lenką połączony z kuchnią i jadalnia i hoolem z którego jest wejście do łazienki tak więc robienie czegokolwiek to zaraz hałas i Lena nie spia najgorsza jest ta kuchnia my to wynajelismy i ta kuchnia a raczej szafki w niej sa otwarte koszmar jakiś ja w naszym zostawiłam sliczną kuchnie na wymiar robioną a tutaj to mnie trafia jak ją widze ale wiedzielismy że tu na krótko bedziemy juz nie moge się doczekać przeprowadzki niech ktośw końcu kupi to cholerne mieszkanie
Mlenka widzialas ze u mnie wszytsko otwarte poza lazienka i kotlownia i wszytsko przechodnie a do tego rokrzyczana Paulina.ale jak dziecko od poczatku chowane w ciszy to tak potem niestety jest.
a co do szafek-to chociaz art,.spozywcze itd poloz wysoko a na dole garnki i to co sie nie tlucze,albo zastaw czyms.
my do Pauliny "pokoju"-kawałek przestrzeni oddzeilony z salonu regalem,zrobilismy branke jak na schody zeby malado niej wlazila bo tez by wiele nabroila.a bramka ze straej oslony na grzejnik jakkiedys byly.]
a gdzie Malina????????pewie sie gosci z tesciowa i onas zapkmniala
Mama Helenki przyslla mi smsa ze mala wazy 2700 i najwczesniej w sobote wyjda do domu
Mlena a jak sie czujesz?lepiej trche?
tu nie ma żadnej wiszacej szafki a ja juz nie bedę tu inwestowac i tak juz tu za duzo kasy włozylismy wzielismy to M dlatego ,że było na tym samym osiedlu chodziło nam o Laury szkołę a tu mało wyboru no i było tańsze niz inne 1700 a inne 2500 chcieli i więcej
kończy nam się umowa w sierpniu i koniec oby do tego czasu coś sie ruszło ze sprzedaza ja się czuje kiepsko nadal
wiecie co chyba po tej zelixe jestem taka rozdrazniona zauwazyłam że mnie wszystko wkur.. odkąd ją biorę chodzę jak bomba zegarowa![]()