Joanna73
uzależniona od BB
a ja sie troche zdrzemnełam starszaki odkurzaja mieszkanie bo chca pograc na kompie -nie nic darmo 
mąz juz poszedl do pracy
Nie wiem ile bede jezdzic na egzaminie nie wiem czy weszly te zmiany u nas w Kielcach dzis jak jezdzialm z Basia (instruktorka ) to duzo wracalo niestety z egzaminatorem za kierownicą Nawet minęlam jazde egzeminacyjna i zaraz za WORD-em sie przesiadali takze nei wiem
Ja tak jak siade z Basia to nie mam stresa czy nerwow wszystko robie sam sam decyduje i jakos wszystko pamietam co robic dzis mi sie dobrze jezdziło tylko juz pod koniec na placu mylily mi sie linie ale wczesniej 1.5 godziny jezdzialm na miescie troche postalismy w korku i w pewnym momencie poczulam sie juz zmeczona a jak weszlam do domu -sdobrzeze moglam podjechac pod swoj blok - to czulam ból w nogach i zmeczenie
ale mam nadzieje w koncu zdac (a nadziej matka glupich
:-()

Nie wiem ile bede jezdzic na egzaminie nie wiem czy weszly te zmiany u nas w Kielcach dzis jak jezdzialm z Basia (instruktorka ) to duzo wracalo niestety z egzaminatorem za kierownicą Nawet minęlam jazde egzeminacyjna i zaraz za WORD-em sie przesiadali takze nei wiem