Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a z małą na spacer wyszłam to jakby mi miała mała wylecieć co trochę przysiadałam się na ławkę, kurde jak moherówka hehehe 
Kochane czerwcóweczki dziękuję za wsparcie duchowe i za słowa pocieszenia,staram sie myśleć pozytywnie i się nie poddawać.Bruno już w Krakowie na kardiologi dziecięcej,teraz czekamy na diagnozę. Tu w miejscowym szpitalu lekarze podejrzewali zwężenie aorty w nietypowym miejscu ale zobaczymy co powiedzą "mądre głowy" w Krakowie.
musi byc wszystko dobrze !!!
. Musiałam pościągać suszarki z praniem z tarasów
.Dokładnie, Adapterku, u mnie było tak samo... najpierw chcieli mi wywołać poród nałożeniem żelu ( coś strasznego!, teraz jak będą musieli mi wywoływać to od razu oxo i przebijanie worka!!!). to rejestrowało mi skurcze niby co 7 min na napięcie 60-70%, wcale ich nie czułam i żadnego napięcia macicy... teraz to odczuwam, ale nie jest to regularne żebym się musiała niepokoić...
laski, a macie albo miałyście straszne bóle w kroczu i kucie tam wewnątrz??? bo ja się wścieknę chyba za chwilę... jakby mnie rozerwać chciało![]()
Adapterek ja bym rano pojechala...
Ariada- super wiesci wszytskiego naj i gratulacje

Kochanie, ja mam bóle w kroczu... tak jakby mi coś się urywało
jakoś u siebie oznak nie widzę póki co... jedynie kręgosłup mnie boli....