reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Dzięki powiem szczerze nie czuję się ani na @ ani na ciąże... czuje się nijak...
I tak najlepiej chyba kochanie...bez nakrecania sie w zadna ze stron. Po prostu-choc wiem, ze to nie jest latwe - trzeba czekac i byc cierpliwym...

Ok sloneczka-uciekam juz na dzisiaj....buziaki dla wszystkich wspomnianych i niewspomnianych...ale mysle o Was nawet jak nie pisze....mam na mysli: Olica, Olesia na majorce, Badaicka, Patrysia, Domelka, Madzia84, Kingus, Katarzynka79, Makaronka, Zajaczek, Niunia, Asiq, Lolitka, Kaprysia, Hania, Wikulaa, Nektarynka, BABO, Dzen4, Elizabeth, Pixelka,......i cala reszta pięknych pan-buziaki i do jutra!
I jeszcze jedno-GOSIA-CZY PO TE FLUIDKI TO MAM OSOBISCIE SIE POFATYGOWAC??? WIESZ ZE CHOC Z KULAWA NOGA - TO JEDNAK JAK TRZEBA BEDZIE TO DAM RADE????

martyna222
udało się ! :)
Zaniepokojona a ty odstawiłaś w końcu duphaston czy luteine już nie pamiętam co brałaś ?!
w.kropeczka
Fanka BB :)
dziekuje i wzajemnie Babelku! PS masz super NickaWITAJ:-) biegania z wózkiem zycze z całego serca![]()

Kropeczko dziękuję za dobre słowa
Bedzie dobrze slonko-zobaczysz! trzymam kciuki i przytulam mocno....a mamusi duuuuzo zdrowka zycze, moze obejdzie sie bez operacji itd...i szybko wroci do domu ze szpitala w dobrej formie-zycze Wam - niech wlasnie tak bedzie!!

Ok - do jutra wszystkim!
ELFIKU-TRZYMAJ SIE KOCHANIE!!!! jestesmy z Toba-pamietaj!!! Daj znac!
No to ide....samotnie uczcic 2a rocznice slubu...bezsensu...no!
dziekuje i wzajemnie Babelku! PS masz super Nicka
No to ide....samotnie uczcic 2a rocznice slubu...bezsensu...no!
tak mowił do mnie tata jak byłam mała a teraz mój małżonek

Gratuluje rocznicy ślubu, męzus niedlugo przybędzie i wtedy nadrobicie zaległośći owocnie w fasolinkę

martyna222
ile dni temu? mi ostanio po odstawieniu @ pojawiła się po 2 dniach.Martyna odstawiłam po konsultacji z ginem zobaczymy co z tego wyjdzie
Kroptusiu-kamien z serca! lez i nic absolutnie nie rob....kazdy dzien teraz jest bardzo wazny! cale szczescie ze jestes nadal w dwupaku....trzymam kciuki by bylo dobrze!
Gratuluje zdrowego maluszka...kawal chlopa juz! I milo, ze w tej niefajnej sytuacji choc fajny lekarz ci sie trafil...jak gin ma odpowiednie podejscie i troche serca pokaze to od razu jakos lepiej sie robi prawda? Buziaki!:-)
![]()
Dziekuje Ci Slonce :-) mi tez spadl kamien z serca i walczymy dzielnie dalej, a lekarz naprawde fajny choc z 2 strony powiedzial na koniec by zadzwonic do mojego gina i powiedziec co i jak ze ok ;-) mlody moze chce sie podlizac czy boi sie ze moj przyjdzie do pracy i zapyta kto mial dyzur i jak bylo bo jest ordynatorem :-) A jak Twoje kolanko kochana cos mi smignelo ze juz lepiej??
Tikanis piękny synek!
Kropeczko robię bete w piątek!
Oj trzymam kciuki Slonce za ta betke....eh pieknie by bylo jakby sie udalo...
Tikanisku-jak fajnie, ze nas odwiedzilas !!!!
Oficjalnie i Forumowo-GRATULUJE!!!!! Kubus jest przeeeeecudny i przeeeekochany!!!!
Dajesz nadzieje, ze nam sie kiedys tez uda!
Dziekujemy!!!
Buziaki i wszystkiego naj!!!!dla Ciebie, mezusia i co najwazniejsze- dla malutkiego Kubusia!
Eh,...a jeszcze niedawno pojawiam sie na forum i Tikanisek byl w 12 tygodniu ciazy :-) a tu juz tuli swoje malenstwo...kurcze ale zlecialo, sledzilam jej losy pierwsze kopniaki i pamietam jak ja czekalam na swoje hihihi a tu juz po
martyna222
Kroptusiu a ja trzymam kciuki by twoja dzidzia jeszcze trochę posiedziała w brzuszku!Dziekuje Ci Slonce :-) mi tez spadl kamien z serca i walczymy dzielnie dalej, a lekarz naprawde fajny choc z 2 strony powiedzial na koniec by zadzwonic do mojego gina i powiedziec co i jak ze ok ;-) mlody moze chce sie podlizac czy boi sie ze moj przyjdzie do pracy i zapyta kto mial dyzur i jak bylo bo jest ordynatorem :-) A jak Twoje kolanko kochana cos mi smignelo ze juz lepiej??
Oj trzymam kciuki Slonce za ta betke....eh pieknie by bylo jakby sie udalo...
Eh,...a jeszcze niedawno pojawiam sie na forum i Tikanisek byl w 12 tygodniu ciazy :-) a tu juz tuli swoje malenstwo...kurcze ale zlecialo, sledzilam jej losy pierwsze kopniaki i pamietam jak ja czekalam na swoje hihihi a tu juz po![]()
reklama
Podziel się: