reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dzieki dziewczynki za gratulacje i teraz obiecane fluidki zarodkowe - na razie - ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
wystarczy????:-):-):-):-)

reklama
Martyna odstawiłam 4 dni temu i jak narazie @ brak
no to moze jakas fasolka ie szykuje mimo wszystko... lap fluidki:tak::tak::-):-):-)
Będzie miała mama motywację do szybkiego powrotu do zdróweczka, żeby się zająć córusią a później wnusią...hm..albo wnusiem :)
widze, ze odzyskujesz rownowage psycho-fizyczna - to dobrze bo juz myslalam, ze sie zalamalas czy co...:-):-):-)
Martynko - no to w piatek wielki dzien - pewnie chcialabys usnac dzis i obudzic sie dopiero w piatek - oh skad ja to znam. Ja teraz najchetniej obudzilabym sie w 12 tc... zeby juz bylo po wszelakich zagrozeniach

jak już pisałam dziś sie gorzej czuje jak wczoraj ale moze ta pogoda tak działa bo jest parno bardzo i gorąco i ciągle gdzieś grzmi i burze przechodzą bo ja też musiałam właśnie wypić przeciwbólowa bo mnie głowa boli bardzo nie mam wyjścia i modle sie i żeby wszystko było w porzadku. Dziekuję napewno pozdrowię :tak:
Będzie dobrze na pewno! :sorry:
A wiecie że ja własnie myslę o zakupie sokowirówki? Mam czasem ochotę na takie marchwiowo- jabłkowe soczki. W ciąży warto pic takie soczki. I dla dziecka lepsze niż z kartonu. Muszę chyba przejrzeć allegro;-)
Za rok mam ambitny plan wyhodować za chałupą jakieś owoce i warzywa. W tym roku tylko rzodkiewki rosną. :-D
niosęsie z tym samym zamiarem tylko jakoś na gadaniu sie kończy! :-p owocki i warzywka mam wlasne moja mama to zapalony ogrodnik :sorry:
Wpadlam sie zameldowac ze jestem juz w domu, wrocilam ze szpitala, przejsc mialam co nie miara,[..]Aaaa najwazniejsze maly jest spory, wg gina wiekszy niz na wiek ciazy bo 1400g :))) wiec odetchnelam...
Suma sumarum jestem w domu i leze z nozkami w gorze, nie chodze, nic nie robie bo znow sie ze mnie leje ze wkladka nie daje rady, ale mam czekac 2 dni i zobaczymy....********************
uuuuffffffff............ :laugh2::rofl2::laugh2::rofl2: jaka ulga! :-) oszczedzaj sie!!!!
A ja juz po wizycie u gina - i pecherzyk jest na szczescie wewnatrz macicy i zarodekma jakies 3mm - tyle mam na wydruku z usg ale szczerze mowiac to nie rozmawialismy z ginem ile ma tylko ze jest ladny i wyglada, ze wszystko powinno byc w porzadku.
Dostalam dalej duphaston 2x1 i luteine 2x1 oraz jakies zastrzyki mam sobie robic podskornie przeciw krzepliwosci krwi...
jupiiiiii!!!! :-):-):-):-):-):-) super wiesci!
Witam
Eva ja jestem z drugiej części z pod W-wy mieszkam między Zegrzem a Serockiem....widzę że za tydzień planujesz betka, oczywiście trzymam kciuki!
zapomniałam napisać co u mnie.... wciąż nerwy , dziś też nie napisze za dużo o żadnych objawach i wogóle bo nie chce się nakręcać...
o kurcze to totalnie w drugą mańke! :eek: dzieki za kciukasy ja za twoja betke juz daaaawno trzymam! :-) bedzie gigantyczna! :-)
czesc dziewczynki niektore z was beda mnie pamietac , dla innych jestem nowa.. dla odswiezenia mojej historii.. warto wierzyc i sie nie poddawac.. ja staralam sie pol roku, mam policystyczne jajniki,, przeszlam operacje laparoskopie i po niej zaraz sie udalo..:) a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..:)
ŚLICZNOŚCI!!!!!!!!!!!!!! :-) fajnie Tikanisku ze wpadlas!!! :-)
Eve-jak sie ma mezulek? Jak samopoczucie w cyklu starankowym??? Jakies objawiska???
tak jak juz pisalam ciutek jest podlamany! ale i on i ja wiem ze mu to przejdzie i sie weźmie do robotki! oby sie teraz udalo fasolce u mamusi zostac to tatus bedzie mogl leczenie rozpoczac! :confused2: objawy...? nie wiem raczej roznice jak nigdy mam totalny brak sluzu i wsio ... :confused2: i mam dzisiaj dola ze dooopa z tego bedzie! :-(
a twoja nozka jak????

Gosia :) bo ja durna baba jestem...już mówiłam że jak znowu mi do głowy przyjdzie głupi pomysł opuszczania forum to proszę nakopać mi w tyłek..

Gosia :) bo ja durna baba jestem...już mówiłam że jak znowu mi do głowy przyjdzie głupi pomysł opuszczania forum to proszę nakopać mi w tyłek..

Masz to jak w banku!:tak::tak::tak:

Kropeczko
skąd znasz zamek w Będzinie?
Tikanis piękny ten Twój synek. Ale zazdroszczę takiego brzdąca!
Kroptusia wszystkie tu martwiłyśmy się o Was. Dobrze,że wszystko ok. Oby tak dalej. Kazdy tydzień się liczy!
Gosiu Super,że wszystko jest w porządeczku i widziałaś swoje maleństwo. Teraz na każdym kolejnym usg będziesz widziała, jak dzidzia szybko rośnie.

reklama
hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
przytulam kochana.. bedzie dobrze

Nektarynko a do Ciebie mam pytanie...Jak to możliwe że teraz mam płodny śluz????Bo nie kumam...
czasem po stosunku na drugi dzien moze pojawic sie sluz płodny.. ale niekoniecznie.. jesli byla juz owulacja na bank (czyli byl sluz byla szyjka w gorze i skok tempki ( a nie wiem czy mierzysz i badasz) to czasem moze byc tak ze sluz jest czyms zakłócony, wczoraj troszke sie naczytalam i zazwyczaj sluz sie pojawia jak sie szyjka otwiera.. to moze byc przed @ takze.. szyjka sie otwiera ze wzgledu na estrodeny w organizmie ktore sa produkowane do owulki potem opadaja i sa tak jakby zakłócane przez progesteron.. estrogeny takze sa hormonami, ktore towarzyszą progesteronowi w ciązy.. nizej troszke do czytania..
WOOMB
takze o estradiolu i progesteronie
WOOMB
a tu wykresiki estradiolu do progesteronu (najpierw opis potem rysukunek)
WOOMB

estradiol powoduje tak jak wczesniej pisalam otwieranie sie szyjki czyli wystapienie sluzu co za tym idzie..

bede pierwszą która Ci skopie tyłek..

u mnie bez zmian czekam i czekam.. Loree wysle Ci cos na PW.. odnosnie suwaczka

aaa wlasnie Loree namieszalas mi w glowie i chyba jutro zrobie test.. ciążowy..

Ostatnia edycja:
Do góry