Black_Opal
Fanka BB :)
Kroptusiu! Jak to dobrze że jesteś jeszcze 2in1! Trzymaj się zdrowo i niech Kacperek jeszcze nie wychodzi na świat przez nalbliższe tygodnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie martw sie - na pewno od ktorejs oberwiesz po uszach:-):-):-)ciężko mi jest to wyjaśnić...to historia nie z tej ziemii..opowiem wam jak sie przebadam do konca i bede wiedziala czy sie sprawdzilo czy poportu choruje na glowe..;p
ale przynajmniej humor mam dobry...i bardzo prosze ze jak mi kiedys przyjdzie do glowy opuscic forum to nakopać mi w tylek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja w ogóle słyszałam że marchewka dobrze wpływa na potencję....
Tylko trudno ją przymocować;-);-);-)![]()
ode mnie tez pozdrow mame - na pewno szybko dojdzie do siebie...Ach te chorobska parszywe....jak już pisałam dziś sie gorzej czuje jak wczoraj ale moze ta pogoda tak działa bo jest parno bardzo i gorąco i ciągle gdzieś grzmi i burze przechodzą bo ja też musiałam właśnie wypić przeciwbólowa bo mnie głowa boli bardzo
nie mam wyjścia i modle sie i żeby wszystko było w porzadku. Dziekuję napewno pozdrowię![]()
no to trzymam kciuki za ambitne planyA wiecie że ja własnie myslę o zakupie sokowirówki? Mam czasem ochotę na takie marchwiowo- jabłkowe soczki. W ciąży warto pic takie soczki. I dla dziecka lepsze niż z kartonu. Muszę chyba przejrzeć allegro;-)
Za rok mam ambitny plan wyhodować za chałupą jakieś owoce i warzywa. W tym roku tylko rzodkiewki rosną.![]()
witaj - faktycznie nieczesto u nas bywasz ale co rusz ktoras z dziewczyn cie przywoluje wiec bez obawy - nie zapomnimy - i trzymam kciuki zeby inseminacja nie byla koniecznaczesc laski!!!
chcialam sie przywitac i napisac,ze nadal zyje hehe...biore wlasnie duphaston sutki boooolą na maxa,szczegolnie lewy,apetyt wilczy po tych tabletkach no i podbrzusze bardzo boli..
w przyszlym tygodniu dzwonie do mojego gina obgadac inseminacje. swoja droga MARTYNKO co u Ciebie wiem,ze betka za niedlugo..jakies przeczucia?sciskam i trzymam kciuki!
pozdrawaiam wszystkie,przytulam te z problemami i gratuluje tym ktorym sie udalo...pamietam o Was i czytam co dziennie!
oj takie rady zawsze sa "na wage zlota" wszyscy je daja tylko nikt nie potrafi podejsc do sprawy rzeczowo...wogóle schudłam chyba ze 2 kg przez ten tydzien z nerwów , zapominalam jeśc i wogole żołądek mnie boli , jakies rozwolnienie mnie dopadło.. chyba sie wykoncze....
a wczoraj bylam u kolezanki ktora ma 8 miesiecznego bobasa, oczywiscie dostalam pare "mądrości" jak to zajsc w ciąże pfffprzy czym mi powiedziala ze ja taka chuda a ona slyszala ze chude dziewczyny maja gorzej z zajsciem w ciąże
jak ja waze 50 kg ale mam 1.58!! jestem w miare szczupla , ale nie chuda!!!! nie jestem patyczakiem...
w kazdym razie jak uslysze znowu od kogos jakies mądrosci to nie wiem chyba wyjde z siebie i stane obok...
![]()
Bardzo dobrze, że już jesteś w domku i że nie wydarzyło się nic złego. Odpoczywaj Kochana. Życzę zdrówka dla Ciebie i MaleństwaCzesc Dziewczynki,
Wpadlam sie zameldowac ze jestem juz w domu...
Same dobre wiadomości :-) Ściskam Cię serdecznie GosiuA ja juz po wizycie u gina - i pecherzyk jest na szczescie wewnatrz macicy i zarodekma jakies 3mm - tyle mam na wydruku z usg ale szczerze mowiac to nie rozmawialismy z ginem ile ma tylko ze jest ladny i wyglada, ze wszystko powinno byc w porzadku.
Gratulacje Kochana. Synuś śliczny :-)czesc dziewczynki niektore z was beda mnie pamietac , dla innych jestem nowa.. dla odswiezenia mojej historii.. warto wierzyc i sie nie poddawac.. ja staralam sie pol roku, mam policystyczne jajniki,, przeszlam operacje laparoskopie i po niej zaraz sie udalo..a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..![]()