reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Ja w ogóle słyszałam że marchewka dobrze wpływa na potencję....
Tylko trudno ją przymocować;-);-);-)
Tylko trudno ją przymocować;-);-);-)

P
patrysia*
Gość
Ide z synkiem się położyć marudny jest
później zaglądne

Agniesia82
najważniejsze jest życie
Ja w ogóle słyszałam że marchewka dobrze wpływa na potencję....
Tylko trudno ją przymocować;-);-);-)![]()

Betka85
jak już pisałam dziś sie gorzej czuje jak wczoraj ale moze ta pogoda tak działa bo jest parno bardzo i gorąco i ciągle gdzieś grzmi i burze przechodzą bo ja też musiałam właśnie wypić przeciwbólowa bo mnie głowa boli bardzociężko mi jest to wyjaśnić...to historia nie z tej ziemii..opowiem wam jak sie przebadam do konca i bede wiedziala czy sie sprawdzilo czy poportu choruje na glowe..;p
ale przynajmniej humor mam dobry...i bardzo prosze ze jak mi kiedys przyjdzie do glowy opuscic forum to nakopać mi w tylek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bernardko a ja Mamunia?
nie mam wyjścia i modle sie i żeby wszystko było w porzadku. Dziekuję napewno pozdrowięNo to musicie byc cierpliwi. Pozdrów mamę od swoich nowych koleżanek:-)

Loree
A wiecie że ja własnie myslę o zakupie sokowirówki? Mam czasem ochotę na takie marchwiowo- jabłkowe soczki. W ciąży warto pic takie soczki. I dla dziecka lepsze niż z kartonu. Muszę chyba przejrzeć allegro;-)
Za rok mam ambitny plan wyhodować za chałupą jakieś owoce i warzywa. W tym roku tylko rzodkiewki rosną.
Za rok mam ambitny plan wyhodować za chałupą jakieś owoce i warzywa. W tym roku tylko rzodkiewki rosną.

Zajączek81
No na pewno są o niebo lepsze niż kupione...zwłaszcza gdyby były z własnoręcznie wyhodowanych warzyw i owoców
Ale wiem że niestety zapał na sokowirówkę szybko mija
Moja siostra sobie kupiła, koleżanka z pracy...po jakimś czasie stoją bezużytecznie
Zajączek81
papa Loree. Miłego dnia
reklama
Podziel się: