reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Zajączku sama mi kazałaś łykać chrom! A Ty co? Ja nawet nie patrzę na słodycze a juz przestałam go łykać.
Wiem Wiem:-) Ala już brałam długo i teraz jak się skończył to nie kupowałam. Musze sobie przerwę zrobić małą. Fakt że jak biorę chrom to nie węszę za słodyczami...ale jak się napatoczą to nie odmówię niestety:-)

Kutfa...miałam nie jeść słodyczy...A od rana zjadłam kilka ciasteczek (takich biszkoptowych z makiem i dżemem w środku- uwielbiam:):))... Od klienta dostaliśmy...Masakra no...Dlaczego mi to robia i przynoszą takie rzeczy?? :((((

Zajączku - chyba Cię lubią i dbają o Ciebie:tak::tak:

Witam się z Wami w ten cieplutki dzień i zaraz się żegnam - do pracy pędzę a potem na weekend wyjeżdżamy odpocząć więc dopiero w poniedziałek się zjawię
Nie pisać mi tu zbyt dużo!
Martyna - trzymam kciuki w piątek, ktoś jeszcze chyba wtedy testuje - też trzymam:tak:

nie mogę się doczekać aż skończę jeść duphaston - mam wilczy apetyt a brzuszek większy niż z córą w 4 miesiącu:-D a z drugiej strony co mi tam!

Pozdrawiam wszystkie kochane baby - udanego weekendu!!!

Mari próbuje z tym suwaczkiem. Zalogowałam się tam, ale nie mam od nich maila.

Loree nas jest trzy kobitki,Patrysia jest najmłodsza,ja średnia i mamy jeszcze starsza siostre i własnie do tej starszej jade:-)
Właśnie dlatego staram się o druga dzidzię. Żeby za 20 lat jedna do drugiej mogła na kawkę pojechać!;-) Fajnie,że jesteście 3. Widzę,że macie super kontakt.

Tak z innej beczki - mieszkasz koło tego miasta gdzie robią Przystanek Woodstock?

ja dostalam linka od razu.. zobacz w spamie na poczcie..
Coś mi wiecznie stoi na przeszkodzie z tym suwaczkiem. Może naprawdę wkrótce ciążowy wstawię i to dlatego?:-D:-D:-D

Hej!
OluPm dzieki za wiesci o rossmanie-ja juz sprawdzilam to, ale u mie juz sie zapasy wyczerpaly i moge odebrac prezent w Krakowie...do 26ego, wiec moze uda mi sie tam dotrzec do tego czasu:-)
Kochanie-najistotniejsze teraz jest to, ze wiesz na czym stoisz-tzn. masz zdiagnozowany problem i wiesz jak z niego wyjsc....a ze dieta jest rygorystyczna...no fakt-ale dasz rade-bedziemy Cie wspieraly! Trzymaj sie!!!

Loree-ja znam zamek w Będzinie -ale tylko z zewnatrz:zawstydzona/y: jakos nigdy nie zwiedzialam w srodku...ale z ulicy wyglada slicznie!...a znam bo bo to wcale nie tak daleko ode mnie...nie wiem ile mam dokladnie, ale jakies 50 km moze 60 do Bedzina i kilka razy smigalam kolo zamku w drodze dokads :-)

Moje kolano dzisiaj sie jak na razie spisuje ok...a dokladniej - boli jak zwykle, ale nie napuchlo bardzo od rana...jest tak "normalnie spuchniete":-pza to wczoraj wieczorem dalo mi niezle popalic-normalnie jakby ktos pompke do roweru wpakowal w noge i dmuchal....masakra...:crazy:

Na dzis mam plan optymistyczny-gazeta, ksiazka w ciagu dnia na przemian z zagryzaniem truskawkami:laugh2:....i lezenie bykiem...chcialabym byc nardzoiej aktywna ale sie nie da...bo pochodzilam wczoraj chwilke to wieczorem mialam za swoje, wiec dzis daje na luz....a wieczorem leci jakas komedia wiec zmaltretuje telewizor:rofl2:

Gosiu-dzieki za fluidki...takie ostre i ze szpicem....to chyba na chlopca:-D:tak::-D

Właśnie dlatego staram się o druga dzidzię. Żeby za 20 lat jedna do drugiej mogła na kawkę pojechać!;-) Fajnie,że jesteście 3. Widzę,że macie super kontakt.

Tak z innej beczki - mieszkasz koło tego miasta gdzie robią Przystanek Woodstock?

Na moioch siostrzyczkach moge polegac,tak jak na was,tez mi duzo doradzacie:tak:
Ja mieszkam 50km od Gdanska:-)

reklama
Kropeczko zamek w Będzinie jest piękny! I cały park dookoła ma klimat. Kiedyś wybraliśmy się tam nocą, bo jest super oświetlony.Niestety pomimo dobrego aparatu na zdjęciach nie udało nam się uchwycić tego klimatu. Najpierw trzeba kupić statyw do takich zdjęć. :tak:

Do góry