madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Loree nas jest trzy kobitki,Patrysia jest najmłodsza,ja średnia i mamy jeszcze starsza siostre i własnie do tej starszej jade:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem Wiem:-) Ala już brałam długo i teraz jak się skończył to nie kupowałam. Musze sobie przerwę zrobić małą. Fakt że jak biorę chrom to nie węszę za słodyczami...ale jak się napatoczą to nie odmówię niestety:-)Zajączku sama mi kazałaś łykać chrom! A Ty co? Ja nawet nie patrzę na słodycze a juz przestałam go łykać.
ja dostalam linka od razu.. zobacz w spamie na poczcie..PM widzę,że masz suwaczek taki jak ja chcę. Zalogowałam się tam wczoraj i nic. Długo czekałaś? Dostaje się jakiś link aktywacyjny mailem?
Kutfa...miałam nie jeść słodyczy...A od rana zjadłam kilka ciasteczek (takich biszkoptowych z makiem i dżemem w środku- uwielbiam)... Od klienta dostaliśmy...Masakra no...Dlaczego mi to robia i przynoszą takie rzeczy??
(((
Właśnie dlatego staram się o druga dzidzię. Żeby za 20 lat jedna do drugiej mogła na kawkę pojechać!;-) Fajnie,że jesteście 3. Widzę,że macie super kontakt.Loree nas jest trzy kobitki,Patrysia jest najmłodsza,ja średnia i mamy jeszcze starsza siostre i własnie do tej starszej jade:-)
Coś mi wiecznie stoi na przeszkodzie z tym suwaczkiem. Może naprawdę wkrótce ciążowy wstawię i to dlatego?ja dostalam linka od razu.. zobacz w spamie na poczcie..
Właśnie dlatego staram się o druga dzidzię. Żeby za 20 lat jedna do drugiej mogła na kawkę pojechać!;-) Fajnie,że jesteście 3. Widzę,że macie super kontakt.
Tak z innej beczki - mieszkasz koło tego miasta gdzie robią Przystanek Woodstock?