madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Loree nas jest trzy kobitki,Patrysia jest najmłodsza,ja średnia i mamy jeszcze starsza siostre i własnie do tej starszej jade:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem Wiem:-) Ala już brałam długo i teraz jak się skończył to nie kupowałam. Musze sobie przerwę zrobić małą. Fakt że jak biorę chrom to nie węszę za słodyczami...ale jak się napatoczą to nie odmówię niestety:-)Zajączku sama mi kazałaś łykać chrom! A Ty co? Ja nawet nie patrzę na słodycze a juz przestałam go łykać.
ja dostalam linka od razu.. zobacz w spamie na poczcie..PM widzę,że masz suwaczek taki jak ja chcę. Zalogowałam się tam wczoraj i nic. Długo czekałaś? Dostaje się jakiś link aktywacyjny mailem?
Kutfa...miałam nie jeść słodyczy...A od rana zjadłam kilka ciasteczek (takich biszkoptowych z makiem i dżemem w środku- uwielbiam)... Od klienta dostaliśmy...Masakra no...Dlaczego mi to robia i przynoszą takie rzeczy??
(((

a z drugiej strony co mi tam!
BuziaczkiWłaśnie dlatego staram się o druga dzidzię. Żeby za 20 lat jedna do drugiej mogła na kawkę pojechać!;-) Fajnie,że jesteście 3. Widzę,że macie super kontakt.Loree nas jest trzy kobitki,Patrysia jest najmłodsza,ja średnia i mamy jeszcze starsza siostre i własnie do tej starszej jade:-)
Coś mi wiecznie stoi na przeszkodzie z tym suwaczkiem. Może naprawdę wkrótce ciążowy wstawię i to dlatego?ja dostalam linka od razu.. zobacz w spamie na poczcie..

jakos nigdy nie zwiedzialam w srodku...ale z ulicy wyglada slicznie!...a znam bo bo to wcale nie tak daleko ode mnie...nie wiem ile mam dokladnie, ale jakies 50 km moze 60 do Bedzina i kilka razy smigalam kolo zamku w drodze dokads :-)
za to wczoraj wieczorem dalo mi niezle popalic-normalnie jakby ktos pompke do roweru wpakowal w noge i dmuchal....masakra...
....i lezenie bykiem...chcialabym byc nardzoiej aktywna ale sie nie da...bo pochodzilam wczoraj chwilke to wieczorem mialam za swoje, wiec dzis daje na luz....a wieczorem leci jakas komedia wiec zmaltretuje telewizor

Właśnie dlatego staram się o druga dzidzię. Żeby za 20 lat jedna do drugiej mogła na kawkę pojechać!;-) Fajnie,że jesteście 3. Widzę,że macie super kontakt.
Tak z innej beczki - mieszkasz koło tego miasta gdzie robią Przystanek Woodstock?