reklama
macy
Fanka BB :)
lambda przytyla 30kg a ja tznAnusia8309 przytyłam 23kg tez nie malo ale wazylam wczesniej 54kgprzy wzroscie 169cm wiec poprostu w ciazy dobilam do tej bardziej prawidlowej wagi bo po urodzniu wazyłam 70kg teraz mam juz72 no coz dzidzia rosnie![]()
Przepraszam za pomyłkę

nadineczka
ja mam 173cm i już ważę 72kg:-)
muszę się bardzo pilnować, bo będzie ni dobrze tym bardziej, że wiem, że potrafię przytyć, bo uwielbiam jeść, tym bardziej, że przed ciążą przytyłam do 70kg, a zawsze krążyłam wokół 65kg więc boję się co bym nie nie popuściła pasa sobie za bardzo
muszę się bardzo pilnować, bo będzie ni dobrze tym bardziej, że wiem, że potrafię przytyć, bo uwielbiam jeść, tym bardziej, że przed ciążą przytyłam do 70kg, a zawsze krążyłam wokół 65kg więc boję się co bym nie nie popuściła pasa sobie za bardzo

macy
ja mam 173cm i już ważę 72kg:-)
muszę się bardzo pilnować, bo będzie ni dobrze tym bardziej, że wiem, że potrafię przytyć, bo uwielbiam jeść, tym bardziej, że przed ciążą przytyłam do 70kg, a zawsze krążyłam wokół 65kg więc boję się co bym nie nie popuściła pasa sobie za bardzo![]()
Nie ma się co przejmować na zapas Nadineczka. Później będziemy biegać z wózkami, turlać się po podłodze i takie tam, więc zgubimy i będziemy jak modelki;-)
Anusia8309
ja sie tak bardzo nie martwie ile przytyje bo przyrzeklam sobie ze bede dzidzie moim mlekiemz piersi karmc wiec powinnam szybko zgubic kg a jak nie bede se radzic to bede sciiagac laktatorem mleczko z piersi
to najlepszy sosob na kilogramy
to najlepszy sosob na kilogramy
A
Asiowo
Gość
Anusia... z tym karmieniem to tez roznie bywa i traceniem kg
Ja karmilam corcie 8 miesiecy i marnie mi szło zrzucanie kg, mimo tego, ze karmiłam... waga stała w miejscu! Zrzuciłam troszke dopiero jak zaczełam cwiczyc i trzymac diete, ale to dopiero po odstawieniu
Ja karmilam corcie 8 miesiecy i marnie mi szło zrzucanie kg, mimo tego, ze karmiłam... waga stała w miejscu! Zrzuciłam troszke dopiero jak zaczełam cwiczyc i trzymac diete, ale to dopiero po odstawieniu
Anusia8309
no tak roznie to bywa najpewniejszy sposob to silna wola:-)
DoDo
mama po raz drugi :)
witam, naprodukowałyście chyba ze 20 stron, postaram się nadrobić dziś albo jutro bo mam wolne 
jutro mam wizytę :-)
jutro mam wizytę :-)
reklama
aga23
Witam serdecznie
gruba żabaserdecznie gratuluję bliżniaków. Mój C. cały czas mówi że u Nas też będzie 2 bo teraz niby na niego kolej bo u niego w rodzinie są bliżniaki. Ale na USG lekarz nic takiego niepowiedział. Za tydzień kolejne USG już w Polsce to podpytam w tej kwestii.
A co do przybranych kg. to napewno przytyłam troszku bo spodnie się niedopinają a wcześniej były luzniejsze. Niestety niemam wagi ale przed ciążą warzyłam ok 63 kg.
Pozdrawiam i buziaczki zasyłam :*
gruba żabaserdecznie gratuluję bliżniaków. Mój C. cały czas mówi że u Nas też będzie 2 bo teraz niby na niego kolej bo u niego w rodzinie są bliżniaki. Ale na USG lekarz nic takiego niepowiedział. Za tydzień kolejne USG już w Polsce to podpytam w tej kwestii.
A co do przybranych kg. to napewno przytyłam troszku bo spodnie się niedopinają a wcześniej były luzniejsze. Niestety niemam wagi ale przed ciążą warzyłam ok 63 kg.
Pozdrawiam i buziaczki zasyłam :*