Anusia8309
Fanka BB :)
nie synus nie pytał jeszcze,ale gdy zapyta to mu wytłumaczymy on ma 3 latka dopiero...ale mimo to zawsze mu tłumaczymy co z czego i do czego co prawda na te sprawy to troszke za szybko jeszcze,przyjdzie czas bedzie rada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakchcecie to tujest swietny kalendarz obliczania prawidlowej wagi w ciąży Przyrost wagi ciała w ciąży :: MediWeb.plPowiem Ci, że perspektywa bliźniaków jest cudowna, a widziałam, że każdy ma swój pęcherzyk, także bezpieczniej dla nich. Lekarze są niestety niedelikatni i traktują pacjentkę bezosobowo, jak kolejny przypadek.. Życzę Ci, żeby było ok i żebys w styczniu tuliła swoje dwa cudeńka!!oj, dziewczyny, zazdroszczę Wam, że już widziałyście serduszka i machające łapki.
Przy pierwszym usg lekarz mocno mnie postraszył - niby wygląda ok, ale może sie nie utrzymają, moze nie utrzyma się jeden, może będę się fatalnie czuła, wymiotowała i leżała w łóżku do końca ciąży. Wyszłam, delikatnie mówiąc, zniesmaczona i zła. Sam news o ciąży bliźniaczej wprawił mnie w taki szok, że nie wiedziałam jak reagować na jego trucie.
Umówiłam się na usg i konsultację do innego lekarza - pod koniec 9tc, więc wszystko powinno być już jasne. Robiłam u niego wszystkie usg w poprzedniej ciąży i mam pełne zaufanie.
Ale do tego czasu powornie się denerwuję. :-(
oj, dziewczyny, zazdroszczę Wam, że już widziałyście serduszka i machające łapki.
Przy pierwszym usg lekarz mocno mnie postraszył - niby wygląda ok, ale może sie nie utrzymają, moze nie utrzyma się jeden, może będę się fatalnie czuła, wymiotowała i leżała w łóżku do końca ciąży. Wyszłam, delikatnie mówiąc, zniesmaczona i zła. Sam news o ciąży bliźniaczej wprawił mnie w taki szok, że nie wiedziałam jak reagować na jego trucie.
Umówiłam się na usg i konsultację do innego lekarza - pod koniec 9tc, więc wszystko powinno być już jasne. Robiłam u niego wszystkie usg w poprzedniej ciąży i mam pełne zaufanie.
Ale do tego czasu powornie się denerwuję. :-(
ja bym spadła z helikoptera jak by mi powiedział, że to bliźniaki:-)
to pdwojne szczescie :-)napewno ciezko zajac sie 2 na raz ale dasz rade i potem bedziesz sie smiala z tych obaw...ci co panicznie boja sie porodu mowia "dwojka za jedna meka"sama tez bym napewno byla w niezlym szoku...zdrowka zycze i wytrwalosci:-):-):-)