reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej Dziewczynki :-)
Byłam dzisiaj u GP i właściwie niczego ciekawego się nie dowiedziałam, niestety nie dał się namówić na przyspieszenie pierwszego usg, bo stwierdził, że nie ma podstaw :sorry:Przepisał mi tylko kwas foliowy, który tak naprawdę i tak już wcześniej miałam i brałam i powiedział, że mam czekać na list ze szpitala. Wyczaiłam jednak dzisiaj polską przychodnię i tam się przejdę na usg, muszę tylko ruszyć jutro moje 4 litery i się zapisać, chociaż jak cena będzie powalająca to chyba sobie daruję:sorry:
Kurcze jeden z moich psiaków robi mi tu gazownię w pokoju, co on znowu zżarł?:wściekła/y:

reklama
A´le naskrobalyscie ja juz po wizytach u lekarza najpier ginekolog zrobila mi wszystkie badania krwi moczu itp botem pierwsz usg dopochwowe fasolka ma 3 milimetry ale ku mojemu i ginekolog zaskoczeniu bylo widac juz serduszko az sie poplakalam ter porodu 4 .02 2010 potem z Nicol do pediatry zbadal nic nie wykazal a goraczka 39.5 jak jest tak jest kazal opserwowac podawac czopki a jak sie pogorszy to wtedy przyjsc podejrzewa wirus ktory organizm musi sam zwalczyc.

Witam nowe mamusie i pozdrawiam cieplutko.

Anusia8609:
sama też miałam ten problem:-)

WSTAWIANIE SUWACZKÓW DO PODPISU

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w lewym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

Powodzenia;-)

Kacha_wawa

a ja myślę, że jutro raczej nie pójdziesz i nie ruszysz swoich 4 liter, no chyba, że z pochodu się urwiesz:-):-):-)

Hej Dziewczynki :-)
Byłam dzisiaj u GP i właściwie niczego ciekawego się nie dowiedziałam, niestety nie dał się namówić na przyspieszenie pierwszego usg, bo stwierdził, że nie ma podstaw :sorry:Przepisał mi tylko kwas foliowy, który tak naprawdę i tak już wcześniej miałam i brałam i powiedział, że mam czekać na list ze szpitala. Wyczaiłam jednak dzisiaj polską przychodnię i tam się przejdę na usg, muszę tylko ruszyć jutro moje 4 litery i się zapisać, chociaż jak cena będzie powalająca to chyba sobie daruję:sorry:
Kurcze jeden z moich psiaków robi mi tu gazownię w pokoju, co on znowu zżarł?:wściekła/y:

ale super ze jest ok:tak:heheeeeeeeeeeeeeee:-Dale się uśmiałam u ciebie pies gazuje a u mnie synek:-p:rofl2:

NADINECZKA laseczka jak nic:-)

A´le naskrobalyscie ja juz po wizytach u lekarza najpier ginekolog zrobila mi wszystkie badania krwi moczu itp botem pierwsz usg dopochwowe fasolka ma 3 milimetry ale ku mojemu i ginekolog zaskoczeniu bylo widac juz serduszko az sie poplakalam ter porodu 4 .02 2010 potem z Nicol do pediatry zbadal nic nie wykazal a goraczka 39.5 jak jest tak jest kazal opserwowac podawac czopki a jak sie pogorszy to wtedy przyjsc podejrzewa wirus ktory organizm musi sam zwalczyc.

Witam nowe mamusie i pozdrawiam cieplutko.

suuper :-)no tak serduszko widzeć to łezki same sie garna:-)

Chaba, że tam u nich na emigracji Bożego Ciała nie obchody;-);-)

ups nie doczytałam, że jest daleko od nas;-)

patrysia86 jak my wszystkie tutaj okrąglaczki:-):-):-)
Anusia8309 ja też dostałam tą samą podpowiedź, bo sama wychodziłam z siebie i nie dawałam rady jak by co podajemy dalej:-)

ja już idę do najpiękniejszego miejsca na świecie - łóżeczka mojego:tak: bo mnie fasolinka męczy i idziemy lulciu:-)

ups nie doczytałam, że jest daleko od nas;-)

patrysia86 jak my wszystkie tutaj okrąglaczki:-):-):-)
Anusia8309 ja też dostałam tą samą podpowiedź, bo sama wychodziłam z siebie i nie dawałam rady jak by co podajemy dalej:-)

ja już idę do najpiękniejszego miejsca na świecie - łóżeczka mojego:tak: bo mnie fasolinka męczy i idziemy lulciu:-)

jasne nie ma sprawy,ogolnie jak kombinowalam o byłam blisko tylko w złe pole adres wpisywałam:crazy: jeszcze raz dzieki:tak:nadineczkana kiedy masz termin porodu chyba roznia nas jakies 4 dni ja mam na 5 stycznia

reklama
Dziewczyny mnie jakoś sie wydaje ze te ruchy to strasznie wcześnie czujecie - jestem po cesarce i nie będąc w ciąży czułam takie ruchy w jelitach, bardzo podobne do ruchów dziecka ale tak w 6,7 miesiącu - hehhehe ( nie raz mnie to wprawiało w osłupienie ...przecież nie jestem w ciązy bo mam okres, to nie możliwie..itd.) teraz sie zastanawiam, kiedy będę czuć ruchy - bo z tego co wczoraj widziałam na usg to bardzo kopalińskie dziecię ;)

Do góry