labamba23
podwójna mama
A ja też chciałabym blizniaki...Gruba Żaba były u Ciebie w rodzinie blizniaki?
Serdecznie gratuluje:-):-):-)
Serdecznie gratuluje:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Kwestia zorganizowania sie i jest super, wesoło!
Bardzo miło wspominam dziecinstwo, nigdy nudno nie było!
Ja ide do ginki za tydzien to bede wiedziec czy u mnie 1 siedzi, ale pewnie 1, bo pecherzyk był tylko 1
ale tak to jest jak mnie od jedzenia odrzuca...
A teraz moge zyc na gołąbkach i ogórkach:-) i pomidorachna wieczór!
wczoraj mężus kupił se zupke chinska to sie nia nia rzuciłam tak mi pachniała
wiem, ze nie zdrowo, ale nie mogłam sie powstrzymac!
bo nie zdaze dojechac do szpitala

Także 23 to pikuś:-) Ale w tej ciąży jestem na diecie, nie chcę znowu być słonicą
oj, dziewczyny, zazdroszczę Wam, że już widziałyście serduszka i machające łapki.
Przy pierwszym usg lekarz mocno mnie postraszył - niby wygląda ok, ale może sie nie utrzymają, moze nie utrzyma się jeden, może będę się fatalnie czuła, wymiotowała i leżała w łóżku do końca ciąży. Wyszłam, delikatnie mówiąc, zniesmaczona i zła. Sam news o ciąży bliźniaczej wprawił mnie w taki szok, że nie wiedziałam jak reagować na jego trucie.
Umówiłam się na usg i konsultację do innego lekarza - pod koniec 9tc, więc wszystko powinno być już jasne. Robiłam u niego wszystkie usg w poprzedniej ciąży i mam pełne zaufanie.
Ale do tego czasu powornie się denerwuję. :-(

już nie mogę się doczekać.Anusia8309 ja w pierwszej ciąży przytyłam ponad 30kgTakże 23 to pikuś:-) Ale w tej ciąży jestem na diecie, nie chcę znowu być słonicą
![]()

:-):-):-)
piekna pogoda nam nastała
Anusia8309 ja w pierwszej ciąży przytyłam ponad 30kgTakże 23 to pikuś:-) Ale w tej ciąży jestem na diecie, nie chcę znowu być słonicą
![]()

30 kg to sporo Anusia8309! Ważne, że udało się zrzucić. Ja przytyłam w pierwszej ok. 15, więc nie było tak źle. Teraz też już czuję na plusie, bo spodnie robią się ciasne, ale nie mam wagi, więc nie muszę sprawdzać.:-) Taki mam komfort przy okazji. Pewnie się zdziwię, jak mnie położna na wadze postawi...![]()