Witojcie dziopy

Aż mi się udzieliło po tym teledysku Bułecki co Hanka wrzuciła:-):-)
Nie było dużo więc poszło mi nieźle:-)
hej hej:-)
ja dzis jestem wkoncu zadowolona:-) oprawiłam prace, zaniosłam do promotora i gdzie trzeba i juz mam HiLife

no oprocz tego ze sie musze uczyc do obrony hehe

ale zmeczona jestem tym wszystkim strasznie
To to bajerka... Tylko nie popadnij w samozachwyt i lenistwo totalne.

Obrona się nie martw tak bardzo.
Witam!
Ja tylko na chwilkę....
Trochę jestem mniej nerwowa co ma być to będzie... piersi mnie bolą jak cholera sutki to samo i mam wzdęty brzuch od dwóch dni jajniki czasem zakłują...i to tyle co u mnie.
Martynko!!! Czekamy na wyniki Twojej betki z ogromną niecierpliwością:-) Jak będziesz wiedziała to od razu daj nam znać:-) Trzymam kciukaski:-)
A ja zaczynam stymulacje w lipcu (wtedy ICSI sierpniu), najpozniej w sierpniu (wtedy ICSI we wrzesniu). HUUURRRRRAAAAAAA:-):-):-):-):-):-)
No to super wieści!!!!!!:-):-):-)
jakbym czytala siebie..
a dzis test wyszedl negatywny.. tak sobie strzelilam z ciekawosci.. nie krzyczcie prosze..
:-):-):-):-) Ech....Aż Ci zazdroszcze że możesz się ponakręcać

Siemacie Lachony
Ja dopiero wróciłam i padam na pysk a jutro mam na 8 wiec o 7 wstaje. Jutro wpadne i cos poczytam bo juz dzisiaj ledwo na oczy widzę.
Buziole zozole
Hanka...Przecież z Ciebie nic nie zostanie jak ty bedziesz tak zapieprzać!!!!
tak - o mnie zapomniałaś

Jezuuuuuuuuuuuuuu, ale faux pas

Andziulku, Ciebie pozdrawiam szczególnie i przesyłam tysiąc buziaków:-)
ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
:-

-

-( Bardzo mi przykro Kochanie
Nawet nie wiem gdzie skończyłam i od czego mam nadrabiać zaległości. Brakuje mi tej laby i opierdalania się, beztroskiego chlania kawy na BB a najbardzie wqurwia mnie, że nie wiem co się u was dzieje a o nadrabianiu nawet nie śnie bo nie mam kiedy.
A tak w ogóle to tęskno mi za wami i już.
A nam za Tobą to myślisz że nie??? Nikt nie nadaje tak jak ty:-) Weź sobie z tydzień wolnego i posiedzimy na BB
Jak ja bym tego Karpielka zcisneła, a jak bym tą Bułecke wymiętoliła i wylizała. Ludzie z penisa śmigło, wir na maxa, płonie wszystko co ja gadam totalne spalenie, zniszczenie.
No Hanka, widze że mamy takie same gusty co do samców

Zajebiaszczo mi się podoba. Takie ciacho że masakra...
U mnie lipa, żadnego mięsa. Jest jeden młodzik, bardzo grzeczny i kulturalny chłopiec ale wstydliwy. Wczoraj niósł kawał drąga aby ławkę naprawić: ja do niego ale masz pałe w łapie - no i ciul, chłopak zaczerwieniony, ślina utknela mu w gardle i biedny co mało ducha nie wyzionął.

No wyobrażam to sobie

: Bidula
hejka sorki,ze odbiegam od tematu ale musze Wam to napisac...przezylam szok....wyobrazcie sobie,wchodze na nk i w zdjeciach osob ktore ostatnio mnie odwiedzily moja uwage przykula pewna babka..wchodze na nia i..oczom swoim nie wierze!!!

ale się uśmiałam!!!!!!!!!!!!

Dzien dybry 
Kope lat
Melduje, ze studia skończone (chyba), piekna pogoda = grille i chlanie
. Przyznaje sie bez bicia, ze nic nie nadrobilam. Chcialam Wam tylko dac znac, ze jestem w krzakach i czytam
Nie siedź w krzakach tylko na BB:-)
Kropeczka, jak się czujesz Skarbie??
Buziaczki dla wszystkich:-)