Zajączek81
Fanka BB :)
No nie mówcie, że nikogo dzisiaj nie ma..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello:-)Trzymam kciuki zeby sie udało,mam nadzieje,ze juz niedługo bedziesz miała fasolke pod serduszkiem![]()
Dzien dybry
Kope latMelduje, ze stduia skonczone (chyba), piekna pogoda = grille i chlanie
. Przyznaje sie bez bicia, ze nic nie nadrobilam. Chcialam Wam tylko dac znac, ze jestem w krzakach i czytam
![]()
Buuuuuziak
Tak mi przykro - Elfiku - trzymaj się dzielnie:-(ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
Nadrabiam zaległości w lepiance i już mi sie nie chce.
A to dla moich miłości zolości aby o mnie nie zapomniały
HEJ
Jak ja bym tego Karpielka zcisneła, a jak bym tą Bułecke wymiętoliła i wylizała. Ludzie z penisa śmigło, wir na maxa, płonie wszystko co ja gadam totalne spalenie, zniszczenie.
Hanka - czy Ty juz nawet za młodzież sie wzięłaśU mnie lipa, żadnego mięsa. Jest jeden młodzik, bardzo grzeczny i kulturalny chłopiec ale wstydliwy. Wczoraj niósł kawał drąga aby ławkę naprawić: ja do niego ale masz pałe w łapie - no i ciul, chłopak zaczerwieniony, ślina utknela mu w gardle i biedny co mało ducha nie wyzionął.
O ja biedna pokrzywdzona przez los
Tego życzęDziewuszki ja już w domku
U mamy jeszcze zrobiłam testa owu i wyszła bardzooo blada druga kreseczka, więc owu niedługoi jeszcze nieraz zakuje jajnik
Oby to mierzenie tempki i teściki dały pięknego bobaska;-):-)
Zajączku - już wybaczyłam;-);-);-)Jezuuuuuuuuuuuuuu, ale faux pasAndziulku, Ciebie pozdrawiam szczególnie i przesyłam tysiąc buziaków:-)
Dzięki skarbie. Ja już bym chciała październik;-);-)
ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
Siemacie moje zozole
Jestem po pracy, troszku zmęczona. Miałam mieć niedzielę wolną ale coś sie zapowiada że polezę na 8 rano na 8 godzin - i takim sposobem połączę dwa tygodnie non-stop pracy. Żeby mi sie tak nie podobało i nie zleżalo na tej pracy to jak bym pizdła to wszystko to ino raz.
Nawet nie wiem gdzie skończyłam i od czego mam nadrabiać zaległości. Brakuje mi tej laby i opierdalania się, beztroskiego chlania kawy na BB a najbardzie wqurwia mnie, że nie wiem co się u was dzieje a o nadrabianiu nawet nie śnie bo nie mam kiedy.
Ja spokojnie czekam na @ ma sie pojawić na dniach, wszystko napierdziela, bzykania nie było więc kupiłam dzisiaj wkładki.
Nie mam nawet kiedy do pepików jechać i recepty wykupić, chociaż od pracy do granicy mam niedaleko.
A tak w ogóle to tęskno mi za wami i już.
hejka sorki,ze odbiegam od tematu ale musze Wam to napisac...przezylam szok....wyobrazcie sobie,wchodze na nk i w zdjeciach osob ktore ostatnio mnie odwiedzily moja uwage przykula pewna babka..wchodze na nia i..oczom swoim nie wierze!!!
wyobrazcie sobie babke 50 lat...tlenione platynowe DOCZEPIANE blond kudly...solara na maksa,az razila mnie w oczy..ala lalka barbi..biale kozaczki rozowa bluzeczka i turkusowa mini sukienusia ja pierdole...dobrze ze siedzialam!! czujecie jaki to widok? lansuje sie taka stara lampucera a ludzie jej pisze,ze ma klase i wyglada wysmienicie!! cala galerie ma takich zdjec w kusych bluzeczkach i bialych koronkowych kozaczkach z dwiema kiteczkami jaaaaaaaaaaaa!! nie daje rady nie wiem jak Wam linka wkleic..nie umiem chyba...ale byscie padly ze smiechu!
Dziękuję:-)
Kochana a Ty długo się starasz? Mierzysz tempkę czy tak po prostu na spontana?;-):-)
Słoneczko my zaczynamy "fikanka" od następnego cyklu-hhuuurrrrraaaaBadaicka TY sie starasz o dzidziusia (bo nie pamietam jesli tak) to wstrzymaj sie z tym ekspresem do kawy bo w ciazy to mozna tylko jedna i to bardzo slabiutka albo wcale (zalezy od ciazy) a jak bedziesz miala taki sprzet w domu to bedzie Cie ciagnelo do strzelenia sobie paru kawek dziennie. Takie moje skromne zdanie.![]()
WITAJ,WITAJWitajcie,
A ja wczoraj wcinałam szaszłyczki z grilla MNIAM MNIAM, a dziś jedziemy z mężulem do Ikei rozejrzeć się za czymś do mieszknaka , które odbieramy pod koniec września.
Plany na wieczór: oglądanie festiwalu w Opolu (oglądam wszystko co możliwe w tv związane ze śpiewaniem) :-)
A to My (wczoraj)
Witajcie,
widzę, że wczorajszy dzień upłynął na podglądaniu solariozy na naszej klasie hehe :-)
Faktycznie babka musi mieć coś nie tak z głową.
Jak mozna się tak ubierać, a w takim wieku to już całkiem
A ja wczoraj wcinałam szaszłyczki z grilla MNIAM MNIAM, a dziś jedziemy z mężulem do Ikei rozejrzeć się za czymś do mieszknaka , które odbieramy pod koniec września.
Plany na wieczór: oglądanie festiwalu w Opolu (oglądam wszystko co możliwe w tv związane ze śpiewaniem) :-)
A to My (wczoraj)