reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hello:-)Trzymam kciuki zeby sie udało,mam nadzieje,ze juz niedługo bedziesz miała fasolke pod serduszkiem:tak:
Dziękuję:-)
Kochana a Ty długo się starasz? Mierzysz tempkę czy tak po prostu na spontana?;-):-)

Dzien dybry :-D

Kope lat:sorry: Melduje, ze stduia skonczone (chyba), piekna pogoda = grille i chlanie :-D. Przyznaje sie bez bicia, ze nic nie nadrobilam. Chcialam Wam tylko dac znac, ze jestem w krzakach i czytam :-D

Buuuuuziak
Ogromne gratulacje!!
Uważaj na te krzaki:-D

Ja jestem ale nadrabiałam zaległości;-)

OluPM - dzięki za odpowiedź w sprawie przeciwciał - wiesz wystraszyłam się, że to jakieś przeciwko ciąży coś się wytwarza:sorry:

ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
Tak mi przykro - Elfiku - trzymaj się dzielnie:-(

Kropeczko - dobrze, że przyjmujesz gości - będzie Ci weselej - tylko zbytnio nie skacz koło nich;-)

Hanka - przepadłaś w tym hotelu - dobrze, że masz z tego choć minimalną przyjemność:eek:
Nam też za Toba tęskno:tak:
I mniej pijemy;-)

Passingby - oszczędzaj siebie i nie łaź tych kilometrów tak:tak:
I szybkich kopniaczków Ci życzę:tak:

Kinguś - no to znajomi się popisali - takie rzeczy mozna pożyczać:tak:
Nadrabiam zaległości w lepiance i już mi sie nie chce.
A to dla moich miłości zolości aby o mnie nie zapomniały
HEJ
Jak ja bym tego Karpielka zcisneła, a jak bym tą Bułecke wymiętoliła i wylizała. Ludzie z penisa śmigło, wir na maxa, płonie wszystko co ja gadam totalne spalenie, zniszczenie.
:-D:-D:-D:szok::szok::szok::-):-):-)

Niunia - jednak jesteś z nami - to dobrze:tak:
miłego pracowania:-)
U mnie lipa, żadnego mięsa. Jest jeden młodzik, bardzo grzeczny i kulturalny chłopiec ale wstydliwy. Wczoraj niósł kawał drąga aby ławkę naprawić: ja do niego ale masz pałe w łapie - no i ciul, chłopak zaczerwieniony, ślina utknela mu w gardle i biedny co mało ducha nie wyzionął.
O ja biedna pokrzywdzona przez los
Hanka - czy Ty juz nawet za młodzież sie wzięłaś:szok::szok::szok:
Dziewuszki ja już w domku:tak:
U mamy jeszcze zrobiłam testa owu i wyszła bardzooo blada druga kreseczka, więc owu niedługo:tak:i jeszcze nieraz zakuje jajnik:-D Oby to mierzenie tempki i teściki dały pięknego bobaska;-):-)
Tego życzę:tak:

Badaicka - ja też chcę kupić ekspress i nie mam pojęcia jaki:sorry:
najbardziej to bym chciała taki jak ma Loree - ale to trochę kosztuje:szok:

Romka - okropna ta baba - ludzie mają jednak gust spaczony - a o gustach się nie dyskutuje więc przemilczę:szok::eek:

Kaprycha - Ty wyjdź z tych krzaków skoro juz po studiach i się udzielaj na BB:tak:
gratulacje ukończenia (chyba);-)
Jezuuuuuuuuuuuuuu, ale faux pas:-D Andziulku, Ciebie pozdrawiam szczególnie i przesyłam tysiąc buziaków:-)
Zajączku - już wybaczyłam;-);-);-)
również buziaków tysiące przesyłam:tak:

Witajcie,
widzę, że wczorajszy dzień upłynął na podglądaniu solariozy na naszej klasie hehe :-)
Faktycznie babka musi mieć coś nie tak z głową.
Jak mozna się tak ubierać, a w takim wieku to już całkiem:szok:

Elfka bardzo mi przykro.... Musisz isć dalej do przodu.

A ja wczoraj wcinałam szaszłyczki z grilla MNIAM MNIAM, a dziś jedziemy z mężulem do Ikei rozejrzeć się za czymś do mieszknaka , które odbieramy pod koniec września.

Plany na wieczór: oglądanie festiwalu w Opolu (oglądam wszystko co możliwe w tv związane ze śpiewaniem) :-)

A to My (wczoraj)

Załączniki

• PICT0025555.jpg
    PICT0025555.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 81
  • PICT0017.jpg
    PICT0017.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 71
DZIEŃ DOBRY:-)

Dzięki skarbie. Ja już bym chciała październik;-);-)

a na kiedy masz termin mój synek urodził się 8 października:-)

ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze

o jejku kochana tak mi przykro:-:)-:)-(bądz dzielna niedługo staranka i napewno bedzie dobrze:tak:

Siemacie moje zozole

Jestem po pracy, troszku zmęczona. Miałam mieć niedzielę wolną ale coś sie zapowiada że polezę na 8 rano na 8 godzin - i takim sposobem połączę dwa tygodnie non-stop pracy. Żeby mi sie tak nie podobało i nie zleżalo na tej pracy to jak bym pizdła to wszystko to ino raz.

Nawet nie wiem gdzie skończyłam i od czego mam nadrabiać zaległości. Brakuje mi tej laby i opierdalania się, beztroskiego chlania kawy na BB a najbardzie wqurwia mnie, że nie wiem co się u was dzieje a o nadrabianiu nawet nie śnie bo nie mam kiedy.

Ja spokojnie czekam na @ ma sie pojawić na dniach, wszystko napierdziela, bzykania nie było więc kupiłam dzisiaj wkładki.

Nie mam nawet kiedy do pepików jechać i recepty wykupić, chociaż od pracy do granicy mam niedaleko.

A tak w ogóle to tęskno mi za wami i już.

ajenka zapracowana na maxa:sorry:

hejka sorki,ze odbiegam od tematu ale musze Wam to napisac...przezylam szok....wyobrazcie sobie,wchodze na nk i w zdjeciach osob ktore ostatnio mnie odwiedzily moja uwage przykula pewna babka..wchodze na nia i..oczom swoim nie wierze!!!
wyobrazcie sobie babke 50 lat...tlenione platynowe DOCZEPIANE blond kudly...solara na maksa,az razila mnie w oczy..ala lalka barbi..biale kozaczki rozowa bluzeczka i turkusowa mini sukienusia ja pierdole...dobrze ze siedzialam!! czujecie jaki to widok? lansuje sie taka stara lampucera a ludzie jej pisze,ze ma klase i wyglada wysmienicie!! cala galerie ma takich zdjec w kusych bluzeczkach i bialych koronkowych kozaczkach z dwiema kiteczkami jaaaaaaaaaaaa!! nie daje rady nie wiem jak Wam linka wkleic..nie umiem chyba...ale byscie padly ze smiechu!

:szok::szok::rofl2::rofl2:no to se nieźle babka wystroiła i foty strzeliła:szok::rofl2::-Dno ale nie powiem figurke se ma:-pno ale wybaczcie ja bym w takim wieku sobie odpuściła takiego lansowania:-D

OLICA ślicznie:-)my tez miło wczoraj dzień spędziliśmy bo najpierw kościólek a potem u szwagierki:tak:

Witaj Mari:-)

Ja niestety 2 dc - mi to się dopiero wlecze;-)

musiałam skoczyć do sklepu bo M się zbuntował i nie chciał iść - dobrze, że sklep mam po drugiej stronie ulicy:tak:

Badaicka TY sie starasz o dzidziusia (bo nie pamietam jesli tak) to wstrzymaj sie z tym ekspresem do kawy bo w ciazy to mozna tylko jedna i to bardzo slabiutka albo wcale (zalezy od ciazy) a jak bedziesz miala taki sprzet w domu to bedzie Cie ciagnelo do strzelenia sobie paru kawek dziennie. Takie moje skromne zdanie. :-D:sorry:
Słoneczko my zaczynamy "fikanka" od następnego cyklu-hhuuurrrrraaaa:-D
i mój małż jak wczoraj siedziałam na allegro i przegladałam te ekspresy to powiedział mi dokładnie to samo co Ty ;-):tak::-D
Ale ja jak to baba musiałam być przekorna i sie zaparłam że teraz chce i już :-D jednak jeśli kobieta mi tak mówi to chyba wstrzymam się z kupnem tego sprzeciku :tak:

Witajcie,
A ja wczoraj wcinałam szaszłyczki z grilla MNIAM MNIAM, a dziś jedziemy z mężulem do Ikei rozejrzeć się za czymś do mieszknaka , które odbieramy pod koniec września.

Plany na wieczór: oglądanie festiwalu w Opolu (oglądam wszystko co możliwe w tv związane ze śpiewaniem) :-)

A to My (wczoraj)
WITAJ,WITAJ
Śliczniusio wyglądasz :tak:
Co do Opola to nareszcie wyremontują ten nasz amfiteatr,bo normalnie juz wstyd tam kogokolwiek wpuszczać a zwłaszcza tv :baffled:

DZień dobry zafasolkowanym - Olica i Patrysia:-)

Olica - super wyglądasz:tak:

a ja wczoraj też przyjemnie - zrobiłą sie szybka imprezka grillowa u nas - przyjechała moja siostra z mężem i siostreznicą i koleżanka z 2 dzieci więc było zabawnie;-)
a wieczorkiem jeszcze dojechała moja koleżanka, co była świadkiem na moim ślubie a za miesiac ona bierze ślub:tak:
na stałe obecnie mieszka w USA ale ślub w Polsce - na szczęście grypy nie przywiozła;-)

reklama
Witajcie,
widzę, że wczorajszy dzień upłynął na podglądaniu solariozy na naszej klasie hehe :-)
Faktycznie babka musi mieć coś nie tak z głową.
Jak mozna się tak ubierać, a w takim wieku to już całkiem:szok:

A to My (wczoraj)

Witam:-)Bardzo ładne fotki.Chyba kazda z nas jak ją zobaczył przeżył szok.U mnie brzydka pogoda,takze pewnie bede siedziała w domu:tak:

Do góry