I ja się witam :-)
Luna dzisiaj jest piątek, nie sobota ;-)
Agnes fajny był ten film. Dzięki za polecenie.
wiem że fajny,fajnyto mało powiedziane,miałam go od dawna na kompie a jakos zawsze zapominałam aby go obejrzeć,teraz na pewno obejrzę go sobie jeszcze raz

Agnes ja pamiętam jak miałam z Laura jak była tak w wieku Twojej Oliwki przestałam ją kłaść w ciągu dnia i problem się rozwiązał ona nawet w przedszkolu jak było leżakowanie nie spała za to przesypiała mi noce niektóre dzieci po prostu nie potrzebuja takiej ilości snu mają więcej energii przetrzymaj ja w jakiś dzień na poczatku pewnie będzie marudzić no i potrzeba kilku dni na taką zmianę bo za pierwszym razem to ci wczesnie padnie na noc i tez się wcześniej obudzi ale tak z 3 dni i jej się powinno uregulować
ale ona mi nie wytrzyma cały dzień bez spania.kiedys tak było to padła ze zmeczenia na podłodze o 18.00,w tedy to dopiero masakra bo nie będę znia póxniej siedzieć do północy

było ok ze sapniem,teraz dopiero od 4 dni tak sie porobiło.
dzis załozyłam w łóżeczku z powrotem szczebelki,może to ją rozpraszało ze jak sie przebudziła że zwiewała z łóżeczka i sobie biegała.
przecież ja sie dziś tak przeraziłam,ja sobie smacznie śpie a tu nagle cos mnie w głowę walnęło

a to moje dziecko stałonade mną i chciało mnie obudzić tylko szkoda ze waląć mnie po głowie zabawką

teraz ztego sie smieję ale w nocy do śmiechu mi nie było

także teraz ma szczebelki załozone,okaże się czy to przez to były takie sytuacje z niespaniem w nocy

Ja byłam z Wiktoria u lekarza bo goraczka Jej rosła
Zadzwonilam i juz mi kazali przyjsc

W sumie to nie jest tak zle ,ale zaczyna sie jakies chorobsko
Ma zaczerwienione gardło i poza goraczka nic wiecej.W razie czego zapisała mi ceclor bo teraz jest weekend
Ale mam poczekac do jutra i zobaczyc jak sie bedzie czula i co z ta goraczka
mam nadzieję że nic ją nie rozłozy i nic jje nie będzie

Co to Ty masz za lekarza MLENKA
MOja jest wrogiem antybiotykow i nie zapisuje ich na kazde przeziebienie ale czasami trzeba i zapisuje

A pogoda to rzeczywiscie fatalna

U mnie jest tak zimno ze szok

i strasznie wieje no i zapewne bedzie padało
u mnie dzis też zimno i to bardzo,wiatr silny że mało głowy nie urwie,tylko 14C i raz słońce a raz chmurzyska nachodzą i leje że szok.mam dość takiej pogody i dziwic się że ludzie chorują.
To jest straszne bo ja zadzwonilam do lekarza i mi powiedzieli ze ma dyzur do 11;30 ale mam przyjsc od razu

Nie przyjmuja dzisiaj dzieci zdrowych a ze mowilam przez telefon ze mala ma goraczke bez zadnych innych objawow to przyjeła mnie w gabinecie dla dzieci zdrowych
A maja dzisiaj tyle chorych dzieci ze szok

to dobrze że Cie przyjeli bez problemów