reklama
Asheara
I can't get no sleep.
Asheara a co to jest to MM?
Watek - Młode Mamy na BabyBoom
Amelkowa
Fanka BB :)
powinno być MiNMWatek - Młode Mamy na BabyBoom
Młode i Niedoświadczone Mamy ;-)

nie przejmuj się :*
L
LuizaPatrycja
Gość
To jak już mówimy o wadze to ja mam 10 kg na plusie.
Najpierw waga szła bardzo wolno i cieszyłam się ze mało przytyje jak tak dalej będzie, a tu nagle niedawno jak mi waga zaczęła skakać.....Myślę że teraz tak to bedzie na te ostatnie miesiące. Szybki przyrost wagi. Ale ja się nie martwie bo mi wszystko w brzuch idzie.
Najpierw waga szła bardzo wolno i cieszyłam się ze mało przytyje jak tak dalej będzie, a tu nagle niedawno jak mi waga zaczęła skakać.....Myślę że teraz tak to bedzie na te ostatnie miesiące. Szybki przyrost wagi. Ale ja się nie martwie bo mi wszystko w brzuch idzie.
pszczółka maja
ja w następnym tyg idę do lekarza i az się boję tego wejścia na wagę. nie jem jakoś więcej. nawet słodyczy nie jem dużo a mimo to tyję. nie wiem czym jest to spowodowane. może dieta nie taka jak być powinna. no cóż. wkońcu w ciąży jestem i tak ma być.
A tak wogóle LuizoPatrycjo wiem że w Elblągu sa zajęcia fitness dla młodych mam, więc w razie czego możemy się wybrać jak nam za dużo przybędzie
A tak wogóle LuizoPatrycjo wiem że w Elblągu sa zajęcia fitness dla młodych mam, więc w razie czego możemy się wybrać jak nam za dużo przybędzie
pszczółka maja
a ja ostatnio zakupiłam sobie oliwkę w żelu jonsona. chciałam polecany pzez Amelkową Sanosan, ale niestety u mnie w aptece nie było.
a tak wogóle to uważam że te oliwki w żelu są trochę lepsze od zwykłych. lepiej nawilżają skórę i dłużej się na niej utrzymują. ja praktycznie smaruję tylko wieczorem a brzuch mam dobrze nawilżony przez następny dzień. wyczuwalna jest nawet taka oliwkowa powloczka.
a jak dziewczyny macie problem z bolącymi stopami to mogę polecić ten żel do stóp z rossmana dla kobiet w ciąży. użyłam go kilkakrotnie i naprawdę daje ulgę.
a tak wogóle to uważam że te oliwki w żelu są trochę lepsze od zwykłych. lepiej nawilżają skórę i dłużej się na niej utrzymują. ja praktycznie smaruję tylko wieczorem a brzuch mam dobrze nawilżony przez następny dzień. wyczuwalna jest nawet taka oliwkowa powloczka.
a jak dziewczyny macie problem z bolącymi stopami to mogę polecić ten żel do stóp z rossmana dla kobiet w ciąży. użyłam go kilkakrotnie i naprawdę daje ulgę.
Sylvietta
mnie przez dwa tygodnie nie było w domu, więc jak nagle stanęłam na wadzę, to aż mnie lekko wcięło z wrażenia - plus cztery kilko w dwa tygodnie się zrobiło
ymm to jak na razie daje razem plus 9kg od początku ciąży więc chyba nie mam co sobie marzyć że na 12tu się zamknie- skoro jeszcze nawet 3 trymestr się nie zaczął
zawsze byłam bardzo szczupła a teraz nagle takie gabaryty się robią
no nic, takie to już są uroki ciąży, choć przyznam, że nie miałam wcześniej pojęcia, że tak trudno będzie np samej buty zakładać..
ymm to jak na razie daje razem plus 9kg od początku ciąży więc chyba nie mam co sobie marzyć że na 12tu się zamknie- skoro jeszcze nawet 3 trymestr się nie zaczął

zawsze byłam bardzo szczupła a teraz nagle takie gabaryty się robią
no nic, takie to już są uroki ciąży, choć przyznam, że nie miałam wcześniej pojęcia, że tak trudno będzie np samej buty zakładać..pszczółka maja
a no wiem o tym
. to tak na zachętę, jakby ktoś miał wątpliwości
reklama
Co do oliwki masz zupełnie racje też tak ją stosuje jak ty :-)a ja ostatnio zakupiłam sobie oliwkę w żelu jonsona. chciałam polecany pzez Amelkową Sanosan, ale niestety u mnie w aptece nie było.
Podziel się: