reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
MADZIA mam wieeeeeeelka ochote na kalafior smazony w bułce tartej do tego świeże ziemniaczki i posypane koperkiem:-pa tak na poważnie ide coś zrobic i zaraz wracam;-)

ja juz powoli opadam z sił, z nadziei.. po prostu coraz to bardziej wątpie w to czy mi sie uda.. nawet jakos stracilam zapał do udzielania sie.. tylko czekam na Twoją betke z niecierpliwości.. albo udzielam sie gdy chce komus udzielic rady lub cos w tym stylu i wtedy dodaje co tam u mnie..
Muszę Ci powiedzieć to co mój G powiedział mi i mojej koleżance, że jak sie człowiek ZA BARDZO STARA to choćby nie wiadomo co to sie nie uda bo psychicznie się człowiek blokuje.
I cos w tym musi być bo jak obie odpusciłyśmy sobie to po miesiacu byłysmy w ciazy :tak:
ja na ten listopad wcale ale to wcale nie liczyłam, 2 dostałam @ potem poszłam do G żeby mi powiedział jak mam To robic zeby ZROBIĆ a tym czasem juz wtedy byłaam w ciazy :-D więc jego porad niestety nie zdażyłam wcielić w zycie :no::-D

Badaicka pewnie szybko ci się uda! wiesz u nas jest problem więc naturalne szanse na ciąże są male... masz już piekną córeczkę to teraz pewnie synek by pasował!:-D
Nektarynko ja nawet jak się nie udało to się nie poddam, a walczę już 2,5 roku! Nie wolno tracić nadziei!:no:
Wiesz zanim zaszłam w ciąże to chciałam bardzo mieć synka,oj bardzo!!!:tak:
A teraz co ma byc to bedzie ale chyba wolałabym druga córeczkę

I właśnie za ta siłe i determinacje Was podziwiam :tak:
Hej Wam :-) Wpadłam z wczesnopopołudniową kawką ;-)

Super! Zazdroszczę po cichu umiejętności, bo ja piec nie potrafię i chyba się nie nauczę :-D
Hello!!!
Dziekuje za kawke-pyszna :-D
Nie,nie,nie to nie tak, ja tez nie umiem piec!!!
Poprostu w końcu dostałam przepis na biszkopt który WRESZCIE mi wychodzi,reszta czyli przybranie,kremy itp to kwestkia upodobań, gustu i fantazji.
Ja nieraz nawet babke potrafie spartaczyć ale torty mi jakoś wychodzą

Dziekuje dziewczynki za podtrzymywanie na duchu.. do srody jeszcze daleko wiec sporo jeszcze wyczekiwania..

jesli chodzi o ciasta to ja dlugo nie moglam znalezc babki ktora mi by wyszla.. zawsze zakalec.. az w koncu znalazlam przepis z ksiazki siostry anazstazji i wychodzi.. co do biszkoptów to ja tez mam wlasnie z tej ksiazki i takze mi ładne wychodzą:)

Badaicka z ta blokadą to juz slyszalam jak sie chce to sie nie ma.. i tak to jest..

reklama
Do góry