madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No cóz biore się za ten obiad bo co zrobic głodno sie robi no i trzeba coś zjesć a taaaaaaaaaaak mi się nie chce![]()
To idzkaj,zycze juz Ci smacznego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cóz biore się za ten obiad bo co zrobic głodno sie robi no i trzeba coś zjesć a taaaaaaaaaaak mi się nie chce![]()
wiesz pewnie to oslabienie z sil to jest chwilowe.. po prostu jakos tak juz nie wierze.. jeszcze 2-3 dni temu bylam pelna nadziei ze sie udało.. a teraz jakos w nic nie wierze.. po @ pewnie znow nabiore sił do kolejnych staranek..
MADZIA mam wieeeeeeelka ochote na kalafior smazony w bułce tartej do tego świeże ziemniaczki i posypane koperkiema tak na poważnie ide coś zrobic i zaraz wracam;-)
Ok ja zmykam - miłego dnia:-)
Muszę Ci powiedzieć to co mój G powiedział mi i mojej koleżance, że jak sie człowiek ZA BARDZO STARA to choćby nie wiadomo co to sie nie uda bo psychicznie się człowiek blokuje.ja juz powoli opadam z sił, z nadziei.. po prostu coraz to bardziej wątpie w to czy mi sie uda.. nawet jakos stracilam zapał do udzielania sie.. tylko czekam na Twoją betke z niecierpliwości.. albo udzielam sie gdy chce komus udzielic rady lub cos w tym stylu i wtedy dodaje co tam u mnie..
Wiesz zanim zaszłam w ciąże to chciałam bardzo mieć synka,oj bardzo!!!Badaicka pewnie szybko ci się uda! wiesz u nas jest problem więc naturalne szanse na ciąże są male... masz już piekną córeczkę to teraz pewnie synek by pasował!
Nektarynko ja nawet jak się nie udało to się nie poddam, a walczę już 2,5 roku! Nie wolno tracić nadziei!
Hello!!!Hej Wam :-) Wpadłam z wczesnopopołudniową kawką ;-)
Super! Zazdroszczę po cichu umiejętności, bo ja piec nie potrafię i chyba się nie nauczę![]()