reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej Wam :-) Wpadłam z wczesnopopołudniową kawką ;-)
Tak mi radośnie, bo mój małż od wczoraj w domku, też ma długi weekend i wreszcie mamy trochę czasu dla siebie. Bo tak normalnie to widzę go dopiero późnym wieczorem no i pada na twarz jak wraca, więc pożytku z niego większego nie ma na co dzień;-);-);-);-)

tzn?? co to jest bal gimnazjalny??
Bal na zakończenie gimnazjum. Pracuję w szkole i dzisiaj nasza młodzież świętuje :-D Przyznaje, że pierwszy raz od tej drugiej strony jestem :-) A w czwartek żegnam moje przedszkolaki (bo przedszkolanką też jestem;-)) i pewnie będę beczeć jak dziecko, tak jak w zeszłym roku, kiedy część odchodziła do zerówki ;-)

Dzien dybry :-D

Kope lat:sorry: Melduje, ze stduia skonczone (chyba), piekna pogoda = grille i chlanie :-D. Przyznaje sie bez bicia, ze nic nie nadrobilam. Chcialam Wam tylko dac znac, ze jestem w krzakach i czytam :-D

Buuuuuziak
Fajnie, że jesteś :-) GRATULACJE wielkie :-D:-D:-D

A ja sie znowu troche pochwalę :happy2:
upiekłam torta dla mamy i babci na ich urodziny bo miały jedna 9 a druga 10 :tak:
Super! Zazdroszczę po cichu umiejętności, bo ja piec nie potrafię i chyba się nie nauczę :-D

Witam!
Byłam na becie wynik o 16.... kurde chyba nie wierzę w cuda bo nie czuję się wogóle na ciąże... oprócz bóli piersi nic..:baffled:

ELFA kochana bardzo mi przykro! przytulam :-(
Trzymam kciuki za wynik.:tak:

Buziole dla Wszystkich Dziewczynek :*

Badaicka pewnie szybko ci się uda! wiesz u nas jest problem więc naturalne szanse na ciąże są male... masz już piekną córeczkę to teraz pewnie synek by pasował!:-D

Napewno sie uda,wierze w to i trzymam kciuki:tak:

Nektarynko ja nawet jak się nie udało to się nie poddam, a walczę już 2,5 roku! Nie wolno tracić nadziei!:no:

Nie wolno sie poddawac,ja tez długo sie staram i nie trace nadzieji:no:Trzeba myslec pozytywnie:tak:

reklama
Do góry