reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam!
Byłam na becie wynik o 16.... kurde chyba nie wierzę w cuda bo nie czuję się wogóle na ciąże... oprócz bóli piersi nic..:baffled:

ELFA kochana bardzo mi przykro! przytulam :-(

Trzymam kciuki za bete.. pamietasz mialy nam wyjsc po dwie kreski na tescie.. ja swoj juz zrobilam ale to moze za wczesnie.. trzymam za Ciebie chociaz kciuki.. ostatnio mam jeszcze zgage.. łoo masakra

Kochana jak bedziesz miala chwilke to bardzo prosze o przepis na biszkopt na priv. Dziekuje mam troche czasu jeszcze ale lepiej wczesniej sie ubezpieczyc.
Prosze bardzo wiadomosc wysłana :tak::-D
Acha tylko pamietaj,że biszkopt dzielimy na cześci dopiero jak dobrze wystygnie(bo zapomniałam tam Ci napisać)

Ide zrobic budyn bo BADAICKA mi teraz takiego smaka zrobiła że nie wytrzymam musze coś zjeść:-p
:-D:-D:-D:-D
mam jeszcze kawałek torta w domu,bo mama nam wczoraj przywiozła to dawaj do mnie a nie tam budyń bedziesz gotowała ;-):tak:
Dzieki Madzia tylko cicho zeby sie nie wydalo bo to surprise:-D:-D:-D.
No to bedzie sie działo później-hi,hi
Mój Paweł jak zrobiłam mu tego torta niespodzianke to sie popłakał, a wieczorm ddddłłłuuuggooo mi dziękował :rofl2:

Ok ja zmykam - miłego dnia:-)
baj,baj maleńka miłego dzionka
Witam!
Byłam na becie wynik o 16.... kurde chyba nie wierzę w cuda bo nie czuję się wogóle na ciąże... oprócz bóli piersi nic..:baffled:

ELFA kochana bardzo mi przykro! przytulam :-(
Słonko do 16 to mnie chyba ze stresu brzuchol rozboli.
Trzymam mocno te kciuki :tak:

Co do zgagi to :
Albo jecie za duzo słodkiego
ALBO JESTEŚCIE W CIĄŻY :-D:-D:-D

NO OCZYWIŚCIE TRZYMAM KCIUKI ZA TO DRUGIE

hej hej ;-)
siedze sobuie z walkami na glowie i popijam kawke i postanowilam was odwiedzic :-)

elfiku slonce przytulam cie mocno, tak mi przykro.......
hanka ty normalnie pracująca dziewczyna sie zrobilam ze tera to nie podskoczysz:-D
kaprycha gratulejszyn z okazji zakonczenia studiów:tak::-)
romka no to niezle dalas z ta babka hahaha:-D
zajączku buziolki :*
kropeczko :*
kingus :*
lilu :*
olica slicznie wygladasz , :tak:ja tez ogladam muzyczne wszystko gdzie popadnie:-D
agniesiak trzymam kciuki za piekna owulke i porządne staranka!
martynko zaciskam piastki za twoja betke!!!!!

Reszty juz nie pamietam co przeczytalam wiec rozdaje buziaczki na lewo i prawko dla wszystkich zapomnianych!!!!

a ja dzis bylam pierwszy raz u kosmetyczki na depilacji woskiem i przyzylam traume!!:szok::szok: nogi ok, pachy ok, ale bikini...... jedna wielka masakra:szok::szok: w zyciu juz nie pojde myslalam ze umre tam!! podziwiam wszystkie co robia to regularnie......:no:

wczoraj byl grill u znajomych co wybudowali sobie taka chate , ze masakra jedna wielka, myslalam ze zwariuje jak ogladalam ich dom, w zyciu nie widzialam tak boskiego domu, w katalogach nie ma tak pieknie, po prostu cudo.... a potem wrocilam do swoich 4 katow i poszlam spac z rozpaczy.....:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry