reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sie masz Kropeczko
Ja dziś dzionek spedzam na totalnym lenistwie.Paweł w pracy, trochę pobawiłam się z Paulina,trochę poklikałam tu na BB i na GG :-D:-D:-D
zaraz polece posmazyć nalesniki,bo mała zasneła a Paweł za godzinke wróci do domu,zje i dalej do pracy ale juz z kolegą.
Wszystko to w miarę moich mozliwości fizycznych dzisiaj,bo cały czas mam zacisniete kciuki za Martynke:-D:-D:-D

reklama
no tak ale wiesz winko tak aby sie rozluźnić nie koniecznie myśleć o(żeby juz był wytrysk i może się uda)tylko tak o przyjemnym serduszkowaniu a wiesz piwko jednak jest to takie juz hmm większy alkohol a to za bardzo niesprzyja dobrze przy zajściu no i wiesz plemniczki słabna po alkoholu no i wiesz tego wieczoru powinny byc one takie mocne:tak:aaa jak nasze serduszkowanie było to M miał te 2 dni przerwy i wtedy dopiero były wiesz żeby był mocny wytrysk;-)

No z tym sie nie zgadzam,piwko jest słabsze od winka:-).Ale wiem o co ci chodzi.My tez mamy 2dni przerwy;-)

Sluchaj siostry i nie marudz:-)

macie racje dziewczyny-stres i "robienie" dziecka na sile zwykle nie daje efektow....najlepszy jest spontaniczny mily wieczor....choc nie latwo o takie...wiem:-)
Inaczej nie byloby tylu wpadek tam gdzie ich sie nie chce i tylu niepowodzen u starajacych sie:tak:
Oj racja,racja-tylko wszystko to łatwo powiedzieć trudniej wykonać no bo jak tu sie nie nakrecać i nie denerwować kiedy sie stara i sie bardzo chce a nie wychodzi
Madzia Ale masz fajnie...ja mojego zobacze dopiero za 12 dni:-(...a u mnie rano bylo sloneczko a teraz wyszly chmurki i jest ziuziu....
wogole to ma od rana wielkiego gloda dzisiaj...w takim tempie szybko nadrobie stacone kg...
W dodatku-Badaicka-takie torty piekne pokazala ze szok!
12 dni to juz niedługo!!!!!!!:-D:-D:-D
Jupi!!! się bedzie działo!!!
Zapraszam serdecznie kochana jeszcze kawalek sie znajdzie w lodówce :tak:;-)

!

Marzenixx- a co Ty sie tak na bostwo robisz? Najpierw depilacja, teraz walki na glowie??? jakas szczegolna okazja?
Ja sie do depilacji woskiem przyzwyczailam...choc duzo zalezy tez od kosmetyczki...ale ostatnio robie sobie najczesciej sama...a za tydzien poprawiam depilatorkiem i jest ok....
Teraz juz mam juz 2 tyg.od depilacji woskiem i powinnam za kilka dni pomeczyc noge, ale ona taka obolala po operacji, ze nie mam sumienia i chyba prawa noge pojdzie bezbolesnie pod zyletke a cala reszta pod depilator:baffled:
oj kropeczko podziwiam cie! niby mowia ze z kazdym kolejnym razem mniej boli ale ja sobie nie wyobrazam jeszcze razto przechodzic... tzn jesli chodzi o okolice bikini... no jest to straszliwy bol!!!! nogi to spoko luz ,ale pipka grrrr masakra:no::baffled:
okazji nszczegolnej nie ma wioletko, poprostu bede niedziela poniedzialek i wtorek dzialas na maksa na chłopaka i sie przygotowalam zeby bylo milje hahahhaa:-D
mam nadzieje slonko ze szybko sie to twoje kolanko wyzdrowioje... :*:-)

Sluchaj siostry i nie marudz:-)

macie racje dziewczyny-stres i "robienie" dziecka na sile zwykle nie daje efektow....najlepszy jest spontaniczny mily wieczor....choc nie latwo o takie...wiem:-)
Inaczej nie byloby tylu wpadek tam gdzie ich sie nie chce i tylu niepowodzen u starajacych sie:tak:

Trzeba stroszkie pomarudzic:tak:

Madzia Ale masz fajnie...ja mojego zobacze dopiero za 12 dni:-(...a u mnie rano bylo sloneczko a teraz wyszly chmurki i jest ziuziu....
wogole to ma od rana wielkiego gloda dzisiaj...w takim tempie szybko nadrobie stacone kg...
W dodatku-Badaicka-takie torty piekne pokazala ze szok!

Apetytu mi Badaicka narobiła,ze mam ochote na słodkie ze szok:szok:

reklama
Ja ogólnie nie pije winka,bo mam zgage,wole chłodniejsze piwko,ale przy starankach,ja nie pije ani Twój szwager:tak:

ja ogólnie jeśli chodzi o alkohol to lubie szampan i najlepiej wisniowy itp.:tak:i po lampce juz się uśmiecham:zawstydzona/y:no teraz to nie pije ale jak przed starankami jeszcze to jedynie to hehe :-)hmm bo od pierwszej ciąży jakoś mi nie pasuje alkohol no a jak juz to właśnie ten szampan co hehe ze mną ktoś nie zabaluje jeśli chodzi o alkohol:-D

Do góry