reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
MADZIA to może tak że jak masz ten dzień płodny a akurat chce wam się serduszkować to wtedy nawet wypijcie ta lampke wina i wiesz tak na luzik przy muzyczce tak wiesz ;-)nie zmuszajcie się do serduszkowania bo to bezsensu wiem cos o tym i przy pierwszym planowaniu ciąży to tak męczyłam M że w jednym razie nie mógł skończyć:sorry:i to nie jest dobre serduszkujecie wtedy kiedy macie ochote nie na upór:tak:

MADZIA to może tak że jak masz ten dzień płodny a akurat chce wam się serduszkować to wtedy nawet wypijcie ta lampke wina i wiesz tak na luzik przy muzyczce tak wiesz ;-)nie zmuszajcie się do serduszkowania bo to bezsensu wiem cos o tym i przy pierwszym planowaniu ciąży to tak męczyłam M że w jednym razie nie mógł skończyć:sorry:i to nie jest dobre serduszkujecie wtedy kiedy macie ochote nie na upór:tak:

ale my sie nie zmuszamy:no:no ale posłucham twoich rad Patysiu,chociaz wole piwko niz winko:tak:

hej!
Patrysia i Madzia-ja tez sie na tego kalafiora pisze...i nowe ziemniaczki....slinka zalala klawiature:-D:zawstydzona/y::-D

Olica-slicznie wygladasz...widac ze dzionek spedzilas slicznie i na lonie natury! SUPER!
Tez planuje sledzic dzis TVP1 wieczorem;-)

Martynko-sciskam mocno kciuki!!! dp 16ej juz niedlugo...bedzie dobrze kochanie! Musi byc!!!

Nektarynko-no mnie sie wydaje ze 3-4 dni przed terminemj to mogly wyjsc glupoty na tescie...poczekaj spokojnie do poniedzialku/wtorku i siknij wtedy raz jeszcze....KCIUKI W POGOTOWIU!

Marzenixx- a co Ty sie tak na bostwo robisz? Najpierw depilacja, teraz walki na glowie??? jakas szczegolna okazja?
Ja sie do depilacji woskiem przyzwyczailam...choc duzo zalezy tez od kosmetyczki...ale ostatnio robie sobie najczesciej sama...a za tydzien poprawiam depilatorkiem i jest ok....
Teraz juz mam juz 2 tyg.od depilacji woskiem i powinnam za kilka dni pomeczyc noge, ale ona taka obolala po operacji, ze nie mam sumienia i chyba prawa noge pojdzie bezbolesnie pod zyletke a cala reszta pod depilator:baffled:

AndziaS-kolo gosci latala mama...choc tez po operacji, no ale bardzije na chodzie jest niz ja...ja tylko raz polazlam do kuchni i skonczylo sie to potluczonym talerzem...wiec reszte juz darowalam:-)

A tak wogole to jak Wam mija dzien?

Zaniepokojona-co u Ciebie? jak mama?

Zajaczek- ladne foto w nk! Obie laseczki, mala i duza:-)

ale my sie nie zmuszamy:no:no ale posłucham twoich rad Patysiu,chociaz wole piwko niz winko:tak:

Sluchaj siostry i nie marudz:-)

macie racje dziewczyny-stres i "robienie" dziecka na sile zwykle nie daje efektow....najlepszy jest spontaniczny mily wieczor....choc nie latwo o takie...wiem:-)
Inaczej nie byloby tylu wpadek tam gdzie ich sie nie chce i tylu niepowodzen u starajacych sie:tak:

no tak ale wiesz winko tak aby sie rozluźnić nie koniecznie myśleć o(żeby juz był wytrysk i może się uda)tylko tak o przyjemnym serduszkowaniu a wiesz piwko jednak jest to takie juz hmm większy alkohol a to za bardzo niesprzyja dobrze przy zajściu no i wiesz plemniczki słabna po alkoholu no i wiesz tego wieczoru powinny byc one takie mocne:tak:aaa jak nasze serduszkowanie było to M miał te 2 dni przerwy i wtedy dopiero były wiesz żeby był mocny wytrysk;-)

;-)
hej!
Patrysia i Madzia-ja tez sie na tego kalafiora pisze...i nowe ziemniaczki....slinka zalala klawiature:-D:zawstydzona/y::-D

Olica-slicznie wygladasz...widac ze dzionek spedzilas slicznie i na lonie natury! SUPER!
Tez planuje sledzic dzis TVP1 wieczorem;-)

Martynko-sciskam mocno kciuki!!! dp 16ej juz niedlugo...bedzie dobrze kochanie! Musi byc!!!

Nektarynko-no mnie sie wydaje ze 3-4 dni przed terminemj to mogly wyjsc glupoty na tescie...poczekaj spokojnie do poniedzialku/wtorku i siknij wtedy raz jeszcze....KCIUKI W POGOTOWIU!

Marzenixx- a co Ty sie tak na bostwo robisz? Najpierw depilacja, teraz walki na glowie??? jakas szczegolna okazja?
Ja sie do depilacji woskiem przyzwyczailam...choc duzo zalezy tez od kosmetyczki...ale ostatnio robie sobie najczesciej sama...a za tydzien poprawiam depilatorkiem i jest ok....
Teraz juz mam juz 2 tyg.od depilacji woskiem i powinnam za kilka dni pomeczyc noge, ale ona taka obolala po operacji, ze nie mam sumienia i chyba prawa noge pojdzie bezbolesnie pod zyletke a cala reszta pod depilator:baffled:

AndziaS-kolo gosci latala mama...choc tez po operacji, no ale bardzije na chodzie jest niz ja...ja tylko raz polazlam do kuchni i skonczylo sie to potluczonym talerzem...wiec reszte juz darowalam:-)

A tak wogole to jak Wam mija dzien?

Zaniepokojona-co u Ciebie? jak mama?

Zajaczek- ladne foto w nk! Obie laseczki, mala i duza:-)

Witam Cie kropeczko.Ja na kawke sie wybieram dzis z moim M,pogoda cos sie poprawia.;-)

Madzia Ale masz fajnie...ja mojego zobacze dopiero za 12 dni:-(...a u mnie rano bylo sloneczko a teraz wyszly chmurki i jest ziuziu....
wogole to ma od rana wielkiego gloda dzisiaj...w takim tempie szybko nadrobie stacone kg...
W dodatku-Badaicka-takie torty piekne pokazala ze szok!

reklama
Do góry