reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nektarynko-no mnie sie wydaje ze 3-4 dni przed terminemj to mogly wyjsc glupoty na tescie...poczekaj spokojnie do poniedzialku/wtorku i siknij wtedy raz jeszcze....KCIUKI W POGOTOWIU!

ja testowalam 9 dni po owulce hihihi (czyli jakies 6 dni przed terminem) jesli bedzie nadchodzic @ to w poniedzialek/wtorek tempka zacznie spadac i bedzie wiadomo:)

BADAICKA prosze:-)

baby.gif
<--- teraz moja wiadomość zcytuj i on tam bedzie weź go skopiuj i wklej u ciebie w "edytuj sygnature"

Jak ktoś chce to zapraszam po bebika;-)

Cześć Wszystkim, z którymi się nie witałam:)
W sumie to weszłam żeby się pożegnać. W pracy takie nudy że masakra. K* mać po co my dzisiaj przychodziliśmy to nie wiem. Moi bossowie są popieprzeni:(
Jutro tez przychodzę, pewnie pies z kulawa noga nie zawita.
Mam jakiś dół...Chyba Was opuszczę na jakiś czas, bo i starać się nie staram...nawet nie mam o czym pisać...
Dopiero jak zacznę nowy cykl i będę się umawiać na HSG to zajrzę. M. nie ma, cierpię na chroniczny brak faceta :)
Zajrzę pewnie jutro ale na chwile.
Martynko Kochanie, trzymam za Ciebie Kciuki!!!
Trzymajcie się cieplutko!

reklama
cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę nie jestem w stanie przeczytać tego co napisałyscie przez te pare dni nawet nie wiem ile mnie tu nie było nie mam czasu ciaglę jestem w rozjazdach między szpitalem a domem a to różnica 60km tak że rozumiecie.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i proszę o trzymanie kciuków za moja mamę bo czeka ja operacja ciężka!!

Do góry