medeuska
październikowa mama'09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Wiec poki co bede sie tej pracy trzymała

Ja tez bym tak chciała:-);-)
medeuska jak tam zagłosować mam na Ciebie skoro tam jest zdjęcie usunięte

No to fajniedowikla ale jestem już zadowolona bo robię sie juz brązowa ,już czerwona to jestem tylko troche juupiiii
ale dostałąm nauczkę,nastepnym razem będę uważać z tym solarium
![]()

Ja planowała isc dzsiaj na solke ale jakos nie doszłam
wiec pewnie jutro sie wybiore albo w poniedziałek przed pracaA o co chodzi w tym konkursie bo ja nie mam pojeciamedeuska jak tam zagłosować mam na Ciebie skoro tam jest zdjęcie usunięte![]()

jak zrobie u kolegi fotografa fotki to wklejemedeuska kochna ja dalej nie mogę sie ciebie doprosić o zdjęcie brzuszka.w końcu Ty zdążysz urodzić a zdjecia jak nie było tak nie będzie
nie dam Ci spokoju póki fotki nie wkleisz![]()

ja tez nieA o co chodzi w tym konkursie bo ja nie mam pojecia![]()
jak jest konkus to sie zgłąszam, cholera wie o co chodzi

AGNES
Zawsze bede chodzila na tyle godzin ile mi pasuje:-);-)Najwazniejsze zebym była na zamknieciu sklepu czyli o 18 a od srody chyba o 16
Dziasiaj byłam 6 godz a jedna mam dopisana gratis:-);-)
Ja pracuje z moja siostra Patyczak na sklepie i do tego na zmiany jest moja druga siostra ale w poniedzialke leci do Irlandii na 2 tyg i nasza znajomaWiec poki co bede sie tej pracy trzymała
Kochana to jutro sie mozesz niezle wyspacJa tez bym tak chciała:-);-)
![]()

Dobra jestesja tez niejak jest konkus to sie zgłąszam, cholera wie o co chodzi
Logowanie do nasza-klasa.pl
NOWY LINK_tamten źle wpisałam![]()

A mozna cos chociaz wygrac????