reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no Oliwka ostatnio zaczyna mi coraz więcej mówić,własnie odmienia ładnie,mama,mamo,mamusia,tata,tato,dziadzia,baba,babo.
jak czegos nie chce to mówi nie mamo i tak smiesznie to akcentuje,zaczyna powtarzać wyrazy a raczej ich końcówki
ja mówie powiedz dziękuje a Oliwka kuję,Oliwka a ona liwka,daj,moje,popatrz,tam ,ciocia,Asia,bela-nasz pies,Leda-pies tesciowej,mówi jak każde zwierzę wydaje odgłosy ,no mnóstwo wyrazów az nie jestem w stanie tego wszystkiego wymienić,co dzień coś nowego jej sie udaje powiedziec lub powtórzyć
![]()
no t pieknie Ci mowi i z tym nocikiem bardzo szybko a tylko mieisac starsza od mojej!
no ale czekam wakacji i moze moja w koncu oducze....
mja jest za to bardzo sprawnamanualnie-kredke czy dlugopis juz od 2 mieisacy trzymatak jak dorosly,zreszta nigdy nigdy nie trzymala jak malpka.tak samojest z lyzka,tez bez prblemu na ni nabiera i poprawnie trzyma
a co do mowienia-Paulina zaczela pozno i sie nie mogalm doczekac a teraz mam juz doyzc jej gadnia:-)
a Weronika nie mowi"nie" tylko kreci glowa
a na "tak" mowi "pa" ale z takim przekonanaym akcentem
bo na pozegnaiaie mowi "papa" i tez juz inaczej

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No i Oliwcia usnęła:-)
a w TV u mnie leci znów OPOLE
kochana to szalejcie poki jrszcze noc mloda!
bedziecie mieli wiecje czasu

a moj ndala w lazience,ale jak nanigo to bardzo pozno a poza tym wypil dzis ze 2 piwka i mi sie odechcialo

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba moja na pozegnanie woła papa,macha ręką i posyła słodkie buziaki,cudnie to wygląda:-)
no moja tez macha aletak smiesznie jak teletubisie
Moje tak samoAnabuba moja na pozegnanie woła papa,macha ręką i posyła słodkie buziaki,cudnie to wygląda:-)

no moja tez macha aletak smiesznie jak teletubisie

reklama
Podziel się: