Witajja już jestem,byliśmy u teściów,wróciliśmy z 1,5 godz temu,.Oliwka lezy juz w łóżeczku więc zasiadłam przed kompem:-)
Wkoncu dotarłas

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajja już jestem,byliśmy u teściów,wróciliśmy z 1,5 godz temu,.Oliwka lezy juz w łóżeczku więc zasiadłam przed kompem:-)
Oliwka u dziadków bawiła sie świetnie ,nawet o mnie ani razu nie wspomniała
nockę super przespała całą,teściowa sie wyspała,zobaczymy jak będzie dzisiejsza nocka czy mamusi da pospać
ale super mnie przywitała.zobaczyła mnie w drzwiach,od razu krzykneła mamusia i rzuciła mi sie na szyję i na rękach siedziałą mi chyba z 15min i sie przytulała a potem poleciała sie bawić :-):-):-):-):-)
no no dziewczyny jakie miłe powitanie,nie spodziewałam sięWitaj
Wkoncu dotarłas![]()
Takie powitania sa superOliwka u dziadków bawiła sie świetnie ,nawet o mnie ani razu nie wspomniała
nockę super przespała całą,teściowa sie wyspała,zobaczymy jak będzie dzisiejsza nocka czy mamusi da pospać
ale super mnie przywitała.zobaczyła mnie w drzwiach,od razu krzykneła mamusia i rzuciła mi sie na szyję i na rękach siedziałą mi chyba z 15min i sie przytulała a potem poleciała sie bawić :-):-):-):-):-)
No baaa,jeszcze sie pytasz;-):-)no no dziewczyny jakie miłe powitanie,nie spodziewałam się
czyżbyście tęskniły![]()
no Oliwka ostatnio zaczyna mi coraz więcej mówić,własnie odmienia ładnie,mama,mamo,mamusia,tata,tato,dziadzia,baba,babo.to super!
masz bradzo roztropne dzecko i madre
nie dosc ze wygalada jakby miala ponad 2 lata to sie tak zachowuje
moja mowi"mama",ale ostatnio dziadzia,kaka(na moja kaske),cici na kota,jak ja klepie po pupci dal zaawy to mi "ała" krzyczy![]()
ANABUBKAbo dziecko wie jak bedzie marudzic to pierwsza leci mama:-)
a z dziakdami czy cos juz naczej sie robi
jak moja kolezanka przywozila mi czasami dzieci 2 chlopcow to ze mna zawsze byli grzeczni,bez olaczu itd,nie musialam na nich ani krzyczec nic
a tylko ich mama wchodzila w prog to zaraz placxzz,klotnie i co tylko![]()
no własnie tylko nie wiem co to oznacza????Takie powitania sa super
Kochana widzisz tylko u Was mloda szaleje w nocyTo pewnie cos znaczy,ale co????
skądś to znam,u mnie jest to samobo dziecko wie jak bedzie marudzic to pierwsza leci mama:-)
a z dziakdami czy cos juz naczej sie robi
jak moja kolezanka przywozila mi czasami dzieci 2 chlopcow to ze mna zawsze byli grzeczni,bez olaczu itd,nie musialam na nich ani krzyczec nic
a tylko ich mama wchodzila w prog to zaraz placxzz,klotnie i co tylko![]()
To super ze tak sie rozgadałano Oliwka ostatnio zaczyna mi coraz więcej mówić,własnie odmienia ładnie,mama,mamo,mamusia,tata,tato,dziadzia,baba,babo.
jak czegos nie chce to mówi nie mamo i tak smiesznie to akcentuje,zaczyna powtarzać wyrazy a raczej ich końcówki
ja mówie powiedz dziękuje a Oliwka kuję,Oliwka a ona liwka,daj,moje,popatrz,tam ,ciocia,Asia,bela-nasz pies,Leda-pies tesciowej,mówi jak każde zwierzę wydaje odgłosy ,no mnóstwo wyrazów az nie jestem w stanie tego wszystkiego wymienić,co dzień coś nowego jej sie udaje powiedziec lub powtórzyć
![]()