reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka u dziadków bawiła sie świetnie ,nawet o mnie ani razu nie wspomniała :tak::tak::tak::tak::tak:
nockę super przespała całą,teściowa sie wyspała,zobaczymy jak będzie dzisiejsza nocka czy mamusi da pospać :-D:-D:-D:-D
ale super mnie przywitała.zobaczyła mnie w drzwiach,od razu krzykneła mamusia i rzuciła mi sie na szyję i na rękach siedziałą mi chyba z 15min i sie przytulała a potem poleciała sie bawić :-):-):-):-):-)

to super!
masz bradzo roztropne dzecko i madre
nie dosc ze wygalada jakby miala ponad 2 lata to sie tak zachowuje
moja mowi"mama",ale ostatnio dziadzia,kaka(na moja kaske),cici na kota,jak ja klepie po pupci dal zaawy to mi "ała" krzyczy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Oliwka u dziadków bawiła sie świetnie ,nawet o mnie ani razu nie wspomniała :tak::tak::tak::tak::tak:
nockę super przespała całą,teściowa sie wyspała,zobaczymy jak będzie dzisiejsza nocka czy mamusi da pospać :-D:-D:-D:-D
ale super mnie przywitała.zobaczyła mnie w drzwiach,od razu krzykneła mamusia i rzuciła mi sie na szyję i na rękach siedziałą mi chyba z 15min i sie przytulała a potem poleciała sie bawić :-):-):-):-):-)
Takie powitania sa super:tak::tak::tak:

Kochana widzisz tylko u Was mloda szaleje w nocy:tak:To pewnie cos znaczy,ale co????

bo dziecko wie jak bedzie marudzic to pierwsza leci mama:-)
a z dziakdami czy cos juz naczej sie robi
jak moja kolezanka przywozila mi czasami dzieci 2 chlopcow to ze mna zawsze byli grzeczni,bez olaczu itd,nie musialam na nich ani krzyczec nic
a tylko ich mama wchodzila w prog to zaraz placxzz,klotnie i co tylko:rofl2:

to super!
masz bradzo roztropne dzecko i madre
nie dosc ze wygalada jakby miala ponad 2 lata to sie tak zachowuje
moja mowi"mama",ale ostatnio dziadzia,kaka(na moja kaske),cici na kota,jak ja klepie po pupci dal zaawy to mi "ała" krzyczy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no Oliwka ostatnio zaczyna mi coraz więcej mówić,własnie odmienia ładnie,mama,mamo,mamusia,tata,tato,dziadzia,baba,babo.
jak czegos nie chce to mówi nie mamo i tak smiesznie to akcentuje :-D:-D:-D:-D,zaczyna powtarzać wyrazy a raczej ich końcówki
ja mówie powiedz dziękuje a Oliwka kuję :tak::tak::tak:,Oliwka a ona liwka,daj,moje,popatrz,tam ,ciocia,Asia,bela-nasz pies,Leda-pies tesciowej,mówi jak każde zwierzę wydaje odgłosy ,no mnóstwo wyrazów az nie jestem w stanie tego wszystkiego wymienić,co dzień coś nowego jej sie udaje powiedziec lub powtórzyć :tak::tak::tak::tak::tak:

jak moja kolezanka przywozila mi czasami dzieci 2 chlopcow to ze mna zawsze byli grzeczni,bez olaczu itd,nie musialam na nich ani krzyczec nic
ANABUBKA
Cos w tym jest:tak::tak::tak:Moi sie całkiem inaczej zachowuja jak sa ze mna a całkiem inaczej jak pilnuje Ich np moja siostra:-)

Takie powitania sa super:tak::tak::tak:

Kochana widzisz tylko u Was mloda szaleje w nocy:tak:To pewnie cos znaczy,ale co????
no własnie tylko nie wiem co to oznacza???? :eek::eek::eek:

skądś to znam,u mnie jest to samo :-D:-D:-D:-D:-D:-D a u dziadków jest istny aniołek,była nawet dziś z teściową w kościele i była grzeczna przez całą mszę a jak ze mna pójdzie to musimy wychodzic po 15min bo tak szaleje,biega ,smieje sie ,zaczepia wszystkich że mi wstyd.więc ja nie wiem dlaczego są takie różnice w zachowaniu :rofl2:

reklama
no Oliwka ostatnio zaczyna mi coraz więcej mówić,własnie odmienia ładnie,mama,mamo,mamusia,tata,tato,dziadzia,baba,babo.
jak czegos nie chce to mówi nie mamo i tak smiesznie to akcentuje :-D:-D:-D:-D,zaczyna powtarzać wyrazy a raczej ich końcówki
ja mówie powiedz dziękuje a Oliwka kuję :tak::tak::tak:,Oliwka a ona liwka,daj,moje,popatrz,tam ,ciocia,Asia,bela-nasz pies,Leda-pies tesciowej,mówi jak każde zwierzę wydaje odgłosy ,no mnóstwo wyrazów az nie jestem w stanie tego wszystkiego wymienić,co dzień coś nowego jej sie udaje powiedziec lub powtórzyć :tak::tak::tak::tak::tak:
To super ze tak sie rozgadała:tak::tak::tak:
Moja trojca tez bardzo ładnie i szybko gadała.Dominik mowil calymi zdaniami jak mial połtora roczku,a dziewczynki w sumie mowia wszystko i rowniez skladaja takie krotkie zdania z czterech wyrazow

Do góry