reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla zarejestrowalas sie mieisac przede mna na bb a masz polowe posto wiecej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a gdzie reszta towrzystwa?malina,Agnes,Pati i cala reszta???????
Nawet nie zwrociłam na to uwagi;-)

Mlode jednak nie usnely tylko chodza i brecza:no:Chyba bede musiala polozyc sie z Nimi albo jakos Je wygonic do spania:no:

Oj ostatnio jest tutaj coraz mniej dziewczyn:no:Oj nieładnie,nieładnie

reklama
Nawet nie zwrociłam na to uwagi;-)

Mlode jednak nie usnely tylko chodza i brecza:no:Chyba bede musiala polozyc sie z Nimi albo jakos Je wygonic do spania:no:

Oj ostatnio jest tutaj coraz mniej dziewczyn:no:Oj nieładnie,nieładnie

moja tez pmarudzila ale twardo ja kladalm w lozeczku az w koncu zasnela bow dzien tylko 40minut spala
a jak biegunka?Kaludii tak?bo ciagle sie myle:sorry:

moja tez pmarudzila ale twardo ja kladalm w lozeczku az w koncu zasnela bow dzien tylko 40minut spala
a jak biegunka?Kaludii tak?bo ciagle sie myle:sorry:
Moje tez własnie polozyłam:tak::tak::tak:
Biegunke miala Wiktoria ale juz jest ok:tak:Klaudia w sumie tez miala lekkie rozwolnienie,ale tez juz jest dobrze:tak::tak::tak:
Daje Im lakcid:-):tak:
Moje tez wczoraj i dzisiaj spaly krocej w dzien niz zawsze:no:

Moje tez własnie polozyłam:tak::tak::tak:
Biegunke miala Wiktoria ale juz jest ok:tak:Klaudia w sumie tez miala lekkie rozwolnienie,ale tez juz jest dobrze:tak::tak::tak:
Daje Im lakcid:-):tak:
Moje tez wczoraj i dzisiaj spaly krocej w dzien niz zawsze:no:

to dobrze ze im lepiej,mozesz dac jagody albo suszon sliwki,albo taki deserek.
moja wczoraj na dworzu wcale nie byla bo lalao a dzis dopiero popoludniu,juz po spaniu
do poludnia pogoda byla do bani

to dobrze ze im lepiej,mozesz dac jagody albo suszon sliwki,albo taki deserek.
moja wczoraj na dworzu wcale nie byla bo lalao a dzis dopiero popoludniu,juz po spaniu
do poludnia pogoda byla do bani
U nas do poludnia bylo bardzo cieplo:tak::tak::tak:i samo słonce:tak:
Dopiero pozniej zaszło słonce i sie zachmurzylo ,ale bylo przyjemnie

Od jutra ma byc juz coraz cieplej:tak::tak::tak:Jutro u nas maja byc 23 stopnie:-)

U nas do poludnia bylo bardzo cieplo:tak::tak::tak:i samo słonce:tak:
Dopiero pozniej zaszło słonce i sie zachmurzylo ,ale bylo przyjemnie

Od jutra ma byc juz coraz cieplej:tak::tak::tak:Jutro u nas maja byc 23 stopnie:-)

u na do poludnia to jeszcze lalo!
pozniej stopniowo robila sie pogoda ale kolo 18 bylo ok.17stopni w cieniu.
a jutro tez ma byc 23stopnie a w piatek jakos duzo woiecej:-)
musze sie pooplac troche to akumulatory moze mi sie naladja

Oliwka u dziadków bawiła sie świetnie ,nawet o mnie ani razu nie wspomniała :tak::tak::tak::tak::tak:
nockę super przespała całą,teściowa sie wyspała,zobaczymy jak będzie dzisiejsza nocka czy mamusi da pospać :-D:-D:-D:-D
ale super mnie przywitała.zobaczyła mnie w drzwiach,od razu krzykneła mamusia i rzuciła mi sie na szyję i na rękach siedziałą mi chyba z 15min i sie przytulała a potem poleciała sie bawić :-):-):-):-):-)

reklama
Do góry