reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to dziwne.ale do vplayera musza byc zainstalowane kodeki inaczej takie sciagne filmy nie beda szly.aa rozpakowaliscie film?
My już wczoraj jeden film oglądaliśmy M sciągną kodeki i idzie nawet troche oglądałam dom nad jeziorem bo można podgląd zrobić tylko ze nie idzie cały film ale jeszcze troche mam nadzieje że sciągnie do wieczora strasznie długo sciąga.

My już wczoraj jeden film oglądaliśmy M sciągną kodeki i idzie nawet troche oglądałam dom nad jeziorem bo można podgląd zrobić tylko ze nie idzie cały film ale jeszcze troche mam nadzieje że sciągnie do wieczora strasznie długo sciąga.

skoro tak wam wygodniej
ale scigacie teraz ztych plikow ktore podalam czy z innych?

wlasnie sie dopatrzylam ze jezeli dzieco ma orzeczenie o niepelnosprawnosci to wychowawczy platny mozna brac nawet przez 72miesiace:szok::szok::szok::szok:
tego nie wiedzialam.czyli jakbym miala orzeczenie dla weroniki to bym miala dluzej platny niz 2 lata.fajnei by bylo
czlowiek sie dowiaduje coraz nowych rzeczy:-)
odowlanie zlozone teraz czekam na komisje

reklama
witam dziewczyny:happy:
u mnie piękne słoneczko i ciepełko a ja idę dzisiaj z antonim do lekarza bo kaszel ma i już sam nie wiem czy od tej śliny co mu non top kapie czy od tego krzyku zdarł sobie gardło czy poprostu załapał jakiegos wirusa:eek:
a mój adam który zawsze wstaje bladym świtem dzisiaj jeszcze śpi:szok:do szkoły ma na 12.10 i lekcje tylko do 14.25 bo rada jest potem;-)
ostatni tydzirń szkoły:szok:wczoraj minął rok jak mieszkam w szczecinie:szok:

Do góry