Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No to nie za dobrze my wszyscy mamy katar M wczoraj cały dzien przeleżał
dajcie spkoj zeby w czerwcu tak ludzie chorowali
wszytsko wina zmiennej pogody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nie za dobrze my wszyscy mamy katar M wczoraj cały dzien przeleżał
Ja sciągnełam wszystkie pliki które mi podałaś ale nie szło a sciągliśmy Vplayer i przy okazji sciągną sie Ares
My już wczoraj jeden film oglądaliśmy M sciągną kodeki i idzie nawet troche oglądałam dom nad jeziorem bo można podgląd zrobić tylko ze nie idzie cały film ale jeszcze troche mam nadzieje że sciągnie do wieczora strasznie długo sciąga.to dziwne.ale do vplayera musza byc zainstalowane kodeki inaczej takie sciagne filmy nie beda szly.aa rozpakowaliscie film?
My już wczoraj jeden film oglądaliśmy M sciągną kodeki i idzie nawet troche oglądałam dom nad jeziorem bo można podgląd zrobić tylko ze nie idzie cały film ale jeszcze troche mam nadzieje że sciągnie do wieczora strasznie długo sciąga.
Z innych na Aresa jak wchodze jest wyszukiwarka i tam wpisuje film klikam na niego i mi sciągaskoro tak wam wygodniej
ale scigacie teraz ztych plikow ktore podalam czy z innych?
Anabuba a co jest Weronice