reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No to tylko pogratulowac!! :-D Podziel sie sluzem, bo u mnie sucho jak na pustyni ;-);-);-)
Ja sie zbieram i wychodze, egzamin o 13, juz robie w gacie ze strachu :szok:;-)
:-) z tym sluzem to bylo zabawnie u nowej ginki jak jej mowilam ze mam sporo tylko pokiwala glowa a jak wskoczylam na samolot to tylko uslyszalam ze ooooo.... no faktycznie duzo tego :-p:-p:-p
dobrze będzie! kciuki zacisniete zdasz!!!! ;-);-)

zaczął mnie cos ćmic jajnik wiec chyba owulka sie zbliza:tak: jesli owulka bedzie jutro a ja sie bzykne dzis i jutro to będzie chłopak nie??:laugh2:

juz sie wystroiłam ajk strus w boże ciało i ide sobie zdjęcie do dyplomu zrobic bo zapomnialam hehe, naszczescie ucha nie trzeba odslaniac , bo zawsze zle wychodze z tych uchem:confused2:

No, ja właśnie musiałam popracować, a nie tylko poudawać:-)
no powiem ci , że dzis po poludniu bede go molestowac obiecal przyjechac bo przed wieczorem wyjezdza, ale wraca jutro po poludniu wiec jutro tez go przetrzepie:-) ale widze ze mu zaczelo wkoncu zalezec i sam sie stara zeby trafic w owulke..:-)
tzn albo zaczelo zalezec albo wiecie jak to jest z facetami , mysl;eli ze raz se pykna na calego i ciąża gotowa..a tu lipa, wiec jak widzi ze sie nie udaje to moze sam przed soba chce udowodnic ze jak to on nie moze mnie zaplodnic????
NO właśnie ja tez z moim tak miała. Ja chciałam starać się od razu po ślubie, a M. nie...We wrześniu i w październiku byłam z nim w pracy w Niemczech więc odłożyliśmy. On właśnie tak myślał, jeden miesiąc pukania się kiedykolwiek i od razu dziecko gotowe...a tu nie...W sobotę mnie wkurwił bo do mnie, że gdybym zamieszkała z nim przed ślubem a nie patrzyła na to co powie mama to może już byśmy mieli dziecko..Tylko on nie bierze k* pod uwagę tego że ja wtedy brałam tablety!!!
wczoraj wrocilismy padnieci jak nie wiem to dzisiaj sie na zlosc rozkopalam maż sie smial ze spalam przykryta tylko tylek mialam caly czas na wierzchu :laugh2: i rano pod pacha 36,15 jakos tak :confused2: wiec pomiary temp z ost 3 dni moge wyrzucic do kosza chyba!?!?! :eek: zobaczymy co bedzie jutro jak temp nie podskoczy to nie bede testowala! :no:
:sorry:
:-D:-D to niedomyślny ten Twój Chłop...A niby po co ten tyłek na wierzchu był????:rofl2::rofl2:

to ja jestem z tych co uadaja ze pracuja! koszmarnie sie czuje i marze tylko o podusi i lozeczku!!!! spac!!!!!!!!!!!
:-D to tak jak ja...zazwyczaj mega ściema..ale 2 nast. tygodnie koleżanka jest na urlopie więc będę żadziej wchodziła na BB.

No to tylko pogratulowac!! :-D Podziel sie sluzem, bo u mnie sucho jak na pustyni
;-);-);-)
Ja sie zbieram i wychodze, egzamin o 13, juz robie w gacie ze strachu :szok:;-)
:-) Będzie dobrze. powiem Ci to co Andzi : "jak nie ty to kto ma zdać". Na naszym forum same zdolniachy, więc się nie łam:-)
:-) z tym sluzem to bylo zabawnie u nowej ginki jak jej mowilam ze mam sporo tylko pokiwala glowa a jak wskoczylam na samolot to tylko uslyszalam ze ooooo.... no faktycznie duzo tego :-p:-p:-p
hehehe...Się zdziwiła sama
A u mnie powiem Wam że dzięki wiesiołkowi (i może piciu lnu) moge już pooglądac sobie śluz i nawet ostatnio "wyłapałam" płodny, czego wcześniej nikuta:-)
A poza tym poprawiła mi się skóra, tzn. nie jet taka baaardzo sucha już.

Ja tylko na moment chcialam sie przywitac:-):-):-).
Bylismy wczoraj z M nad jeziorem i "zaczepialy" nas dzieci takie malutkie. Strasznie ostatnio przyciagamy do siebie wlasnie takie bobasy. Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia. :cool2::cool2::cool2:.
hej Mari:) Nie trzeba było jakiegos złapać w kieszeń i zabrać do domku:-)

hej

kobietki bardzo zle przechodzilam antybiotyk który mialam połykac po tym zabiegu, tak mnie bola jelita i zoladek, jelita podrazniły mi macice i znow zaczełam krwawic... dzis juz odstawiłam te antybiotyki mam juz dosc połknełam prawie całe opakowanie oprocz jednej to juz chyba nie zrobi roznicy...
psychicznie tez nie czuje sie za dobrze, lapie mnie mała depresja, zycie stracilo swoj kolor a jak pomysle ze nie długo wracam do pracy to mnie ciarki przechodzą, dodatkowo sie boje, ze teraz jak juz dyrekcja dowiedziala sie ze planuje dziecko ze mnie zwolnia ehhh

hej

kobietki bardzo zle przechodzilam antybiotyk który mialam połykac po tym zabiegu, tak mnie bola jelita i zoladek, jelita podrazniły mi macice i znow zaczełam krwawic... dzis juz odstawiłam te antybiotyki mam juz dosc połknełam prawie całe opakowanie oprocz jednej to juz chyba nie zrobi roznicy...
psychicznie tez nie czuje sie za dobrze, lapie mnie mała depresja, zycie stracilo swoj kolor a jak pomysle ze nie długo wracam do pracy to mnie ciarki przechodzą, dodatkowo sie boje, ze teraz jak juz dyrekcja dowiedziala sie ze planuje dziecko ze mnie zwolnia ehhh
Elfiku...Tak bardzo mi przykro...Że nawet nie wiem co powiedzieć. Nie martw się praca jeszcze na zapas. Musisz odzyskać wiarę że będzie dobrze. Przytulam mocno...:-:)-(

HELLO :-)

Pusto tu dzisiaj , więc dla rozrywki pokażę Wam moją bestię:-D
Za kilka dni skończy rok!

słodka bestia:-)
Ostatnio mówiłam Nektarynce że nie wiem który mam dzień cyklu i muszę policzyć. No i policzyłam. Dziś mam 28 dc:szok::szok::szok:

Dodam,że cykle mam 28 dniowe:tak:
Ale przed wyjazdem zdarzyło się że było 29 dni i raz 25. Więc już nie wiem.
Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.

nono czekam na testowanko ps.ja tez miałam jedno serduszkowanie i to 2 dni przed owulka tak wiec i moze zdarzyć się że nie trzeba cały czas aby zafasolkowac;-)

Loree fajnego masz tego samca ;-) ja mam suczke 1,5 roczku i za jakis czas chcielibysmy ja pokryc. Szkoda, ze mieszkasz tak daleko. My do Polski razem wpadamy raz na rok i ciezko by bylo nawet utrafic cieczke :-D

A oto moja pociecha

kolejna słodka bestia:-)ja mam Sare Amstaffa:tak:no i tu jesteśmy źli z M bo niestety jak miała cieczke to M na chwile ją chciał wypuścić aby pobiegała na podwórku(bo tak zamykamy jak ma cieczke bo atakuja psy aby zgwałcić moją sunie:-D)no i tu dupa jemy śniadanko a tu patrzymy jakiś kundel się przyłętał i dooooooooooooooooooopa jest w ciąży:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co teraz pewnie na lipca urodzi i kurcze bedą pół Amstaffy i jakiś kundel(na szczęście maść sierści miał podobną)ale co z tego co my zrobimy jak my kupowaliśmy naszą sunie to jej matka tak samo wygląda jak ona wielkość a miała aż 15 szczeniaków i niedaj kurna jak moja suczka urodzi tyle:szok::szok::no::no:i co my mamy zrobić oddamy jak toś będzie chciał a reszte do schroniska bo co zrobić:-:)-:)crazy:

hej

witaj kochana:sorry:nie smutaj sie teraz juz tylko będzie lepiej:tak:a praca się teraz nieprzejmuj musisz myśleć o swoim zdrowiu:tak:i trzymam kciukaski abyś niedługo zafasolkowała:tak:

Loree mozesz mi opowiedziec troche o relacji psiny z Twoja coreczka? Jak duza byla gdy wzieliscie szczeniaka?? My mamy troche obaw co do naszej Luny i naszego przyszlego bambino. Tzn. pies jest z tych charakternych, uparta i zazdrosna i niestety nie ma za wiele do czynienia z dziecmi, poza dziecmi sasiadow co robia halas, krzycza, bawia sie pilka pod jej nosem i nie za bardzo jest im przyjazna:-(

Kupiliśmy psiaka jak córcia miała 1,5 roku. Mamy w domu jeszcze 5 letniego kundelka, więc ona już wiedziała co to pies:-D. Frodo (owczarek) jak był mały gryzł wszystkich , jak to szczeniak.
Moja córka jako jedyna mogła mu wsadzić całą rękę do pyska i on nawet nie reagował. Kontakt jest super, ale on ja zna od samego początku.
Ta Twoja suczka też śliczna. Ja uwielbiam owczarki. Jeszcze górskiego chciałabym.:tak:

Zajączku ja tez uważam,ze owczarki to nie są psy do bloku. Wszystkie duże psiaki powinny mieć dużo miejsca do biegania.
WITAM:-)Ja tylko na chwileczke zaglądam:tak:Za chwilke do miasta jade,a na 16tą mam wizyte u mojego ginekologa,ciekawe co sie dowiem:tak:Miłego poniedziałku wam życze:tak:;-):-)

A ja sie obecnie ucze matematyki. Zostala mi jeszcze fizyka w wersji wloskiej i potem powtorka. Egz. we wrzesniu. Poza tym wiadomo, pranie,sprzatanie, prasowanie, gotowanie itp
Ooo wlasnie, ide wstawic pranko

No to tylko pogratulowac!! :-D Podziel sie sluzem, bo u mnie sucho jak na pustyni
;-);-);-)

Ja sie zbieram i wychodze, egzamin o 13, juz robie w gacie ze strachu
:szok:;-)

Trzymam kciuki. Na pewno będzie dobrze!

Ja tylko na moment chcialam sie przywitac:-):-):-).
U mnie bez zmian ciagle czekam na nastepny cykl i uwierzcie mi to najdluzszy cykl w moim zyciu. :no::no::no:. Bylismy wczoraj z M nad jeziorem i "zaczepialy" nas dzieci takie malutkie. Strasznie ostatnio przyciagamy do siebie wlasnie takie bobasy. Jak magnez. :eek:. Poza tym moj M ciagle zauwaza ostatnio male dzieci. I tylko slysze patrz jaki fajoski :-). No nic kiedys my tez sie doczekamy. Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia. :cool2::cool2::cool2:.

Ja też wszędzie widzę dzieciaki i kobiety w ciąży:-)

reklama
wrocilam wsciekla:crazy: no tak okropnie wyszlam na tych zdjeciach sluchajcie ze masakra!! mam je jutro do odebrania ale chyba ich bezczelnie nie odbiore bo nie chce miec takich brzydkich zdjec na dyplomie:zawstydzona/y:
kupilam sobie termometr elktroniczny i bede sie mierzyc od nastepnego cyklu znowu:tak:
elfiku trzymaj sie sloneczko, przytulam......
loree ja tez wszedzie widze baby w ciąży....wyglądam przez okno w kuni a tam zawsze ktoras przełazi akurat w ciązy:confused2:
zajączku ja tez kiedys tabsy bralam gdyby czlowiek wiedzial ze to tyle potrwa to by sie nie zabespieczal:confused2:

nie wiem dziewczyny co mi jest ale od ponad tygodnia ciagle mi sie cos dzieje zustami! ja raz w zyciu kilka lat temu mialam malenka opryszczke i czasam mi lekko pekna np od zima ale posmaruje tlusta ochronna pomadka i na drugi dzien schodzi.... a od jakiegos wlasnie ponad tygodnia co chwile mnie pieka, pekają .. smaruje pomadka, kreme i nic! jak juz jest lepiej to dzis znowu mam ztsraszny dyskomfort na nich.. juz nie wiem co mam zrobic....:-(

Do góry