Loree mozesz mi opowiedziec troche o relacji psiny z Twoja coreczka? Jak duza byla gdy wzieliscie szczeniaka?? My mamy troche obaw co do naszej Luny i naszego przyszlego bambino. Tzn. pies jest z tych charakternych, uparta i zazdrosna i niestety nie ma za wiele do czynienia z dziecmi, poza dziecmi sasiadow co robia halas, krzycza, bawia sie pilka pod jej nosem i nie za bardzo jest im przyjazna:-(
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Ej co was tak wcielo????????????????
Zajączek81
Fanka BB :)
Witam się poniedziałkowo i Słonecznie bo u nas pogoda rewelka:-)

No i brawo, tak trzymać. Znak jak byk

No skąd wiedziałaś, że chciałam to skomentować!!! Ty rzeczywiście jakieś medium jesteś Kropeczko
Jak Kolanko?? Kuśtykasz trochę szybciej??
A co do solarium. Chodzę baaaaaardzo rzadko. ALe ta pogoda tak mnie zmierziła w sobotę i potrzebowałam chociaż sztucznego słońca;-)
I jak kłaczków się pozbyłaś??

no proszę....Szykuje się
Loree....co tam że raz. Czasem trzeba raz a dobrze
Hanka, nawet widzę że we łikend się nie pofatygowałaś na forum...Chcesz żebyśmy Cię zdetronizowały??;-)
Buziaki dla całej brygady RR, tzn BB:-)
Cholery z tym suwaczkiem dostanę! Zrobiłam go kilka razy i zawsze wszystko ok. Tylko wstawić go nie mogę. I dla mnie to znak !;-);-);-)Wstawię ciążowy za chwilę i tyle!![]()

No nie mogę... Szalony Pączek to komplement przecież:-)Bedziesz pierwszym Zajacem w historii forum ktoremu oficjalnie uszy poobrywam...za pączka i nie tylko
Oj zajaczku, zajaczku...co ja z Toba mam....
!

No tak co chce odejsc to cos nowego....no a potem Zajaczek sie bedzie ze mnie smial, ze sie zegnam 5 razy po czym wchodze tu znowu by odpisac...

Jak Kolanko?? Kuśtykasz trochę szybciej??
My ponad pół roku, ale ani razu nie testowałam...po prostu zawsze@ przychodziła:-(My 15 ms-cy bez zabezpieczenia i tylko 2 albo 3 razy robiłam test. Po tym już bez testów czekałam spokojnie aż przyjdzie @.
Solarium?! Zbrodnia dla skóry. Z pogody kożystaj albo dobry balsam koloryzujący!
A co do solarium. Chodzę baaaaaardzo rzadko. ALe ta pogoda tak mnie zmierziła w sobotę i potrzebowałam chociaż sztucznego słońca;-)
:-):-) no sama przyjemność ta depilacja:-)Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczynki i zmykam się depilować - wszystkie wygolone to i ja muszę się dostosować;-)
I jak kłaczków się pozbyłaś??
mnie takie akcje zawsze przyprawiają o schizę i łomot serca.. Wierze w te wszystkie nadprzyrodzone pierdoły, więc jak jestem sama i jest ciemno to się boję że jakieś coś na mnie wyskoczy...Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. F Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam![]()
No...i bardzo dobrze że wróciłaś. :-) Ja też w piątek miałam ochotę uciec...ale sobie myślę - co ja będę w pracy robić?!?!?!?!Hej Baby Jagi ;-)
Przyznam sie ze ja musialam na troche od BB odetchnac bo sie bardzo nakrecalam. ledwo 5 cykli staran a juz sobie wymyslalam niewiadomo co. Teraz poki co jestem , ale zapowiadam uczciwie ze jak mi znowu zacznie odbijac to znikne znowu na chwile, tak dla rownowagi psychicznej.![]()

Czerwona herbata jest obrzydliwa w smaku...ale idzie się przyzwyczaić. Dlatego już ją polubiłam:-) Ale któraś z dziewczyn powiedziała mi że wypłukuje magnez z organizmu, dlatego zaczęłam znowu go łykać.Dobry wieczór Księżniczki
U mnie kolejny dzień diety trwa - jest nieźle i ćwiczyć zaczęłam nawetNawet zakupiłam sobie czerwoną herbatkę z pur_ehr - niezła
)
:-) Brzoskwinko... Liczę na Tą Twoją fasolę ( i Loree także) bo tu jakaś posucha ostatnio:-(
poza tym zaczyna pobolewac brzuszek w dole.. wiec sie nie nastawiam
piersi bolą
metaliczny jezyk nadal..
A kiedy Mężulo wyjeżdża?? Przytrzymasz go do Środy jak mówiłaś?? CO tam testy...profilaktycznie działaj jak Agniesiak:-).dziwne, a ze nie mierze tempki to nie wiem... moze mi sie przesunela.... hm... mam tylko jeden test owu i nie wiem kiedy go zrobic heheh
buziolki dla was :**
Pusto tu dzisiaj , więc dla rozrywki pokażę Wam moją bestię
Za kilka dni skończy rok!
Ale jest super...Uwielbiam takie psy!! Żałuję że nie mamy, ale uważam że nieporozumieniem jest trzymanie psa w bloku, nawet małego.Teraz już chyba nie ciapek?![]()
Ostatnio mówiłam Nektarynce że nie wiem który mam dzień cyklu i muszę policzyć. No i policzyłam. Dziś mam 28 dc
Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.

Hanka, nawet widzę że we łikend się nie pofatygowałaś na forum...Chcesz żebyśmy Cię zdetronizowały??;-)
Buziaki dla całej brygady RR, tzn BB:-)
Zajączek81
Fanka BB :)
Cześć Evuniu, jak tam było na działeczce u teściów??Cześć dziewczynki powrocilam do swiata zywych!
ja niestety (raczej) czekam na @niestety na temp nie moge patrzec bo mam od 3 dni zaklocona - na dzialce wymarzlam i mam oslabienie np dzisiaj pod pacha mam 36,1
i spalam rozkopana -
poprosze o jakis telegraficzny skrot z 4 dni !!!!
Ty nie śpij na golasa, bo się kataru nabawisz:-)
Kupuj teściora zatestuj, niech któraś się pochwali w końcu ...;-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc evuniu;-) wlasnie kurde wydaje mi sie ze to nasze forum powoli obumiera...:-( pusto sie zrobiło ze hej... kiedys sie wchodzilo po kilku gidzinach i bylo kilkanascie ztron do nadrobienia ateraz to nawet po kilku dniach tak nie ma..:-(Ej co was tak wcielo????????????????
nic sie nie martw, uwazaj na sibie, moze fasolinka sie jednak u ciebie juz zadomowila:-)
no powiem ci , że dzis po poludniu bede go molestowac obiecal przyjechac bo przed wieczorem wyjezdza, ale wraca jutro po poludniu wiec jutro tez go przetrzepie:-) ale widze ze mu zaczelo wkoncu zalezec i sam sie stara zeby trafic w owulke..:-)A kiedy Mężulo wyjeżdża?? Przytrzymasz go do Środy jak mówiłaś?? CO tam testy...profilaktycznie działaj jak Agniesiak:-)
tzn albo zaczelo zalezec albo wiecie jak to jest z facetami , mysl;eli ze raz se pykna na calego i ciąża gotowa..a tu lipa, wiec jak widzi ze sie nie udaje to moze sam przed soba chce udowodnic ze jak to on nie moze mnie zaplodnic???? hahahah

u mnie tez sloneczko ide kawke zrobie... na sniadanie nic ie mam a tak mi sie nie chce zlazic do sklepu...

Eve84
2 lata przerwy.....
najpierw pojechalismy do tesciow na warmie tzn w czwartek rano a w piatek wieczorkiem pojechalismy na dzialke w okolice Lipna za ToruniemCześć Evuniu, jak tam było na działeczce u teściów??
Ty nie śpij na golasa, bo się kataru nabawisz:-)
Kupuj teściora zatestuj, niech któraś się pochwali w końcu ...;-)

u tesciow fajnie tylko ktrotko ale był moj polroczny chrześnaczek wiec sie napatrzylam! ;-) a nadzialeczce to wymarzlam jak nie wiem bo w piatek bylo jeszcze znosnie ale w nocy to juz kosta totalna

ooopssss chiba sie rozpisalam!

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
WITAM:-)Ja tylko na chwileczke zaglądam
Za chwilke do miasta jade,a na 16tą mam wizyte u mojego ginekologa,ciekawe co sie dowiem
Miłego poniedziałku wam życze
;-):-)

Czesc dziewczynki, zaraz wychodze na egzamin, wiec trzymajcie za mnie kciuki
UMIERAM ze strachu, naprawde... koszmar... kolejny egzamin w srode i jeszcze jeden w piatek... nie wiem czy to podbrzusze mnie boli od stresu czy cos tam sie pecherzykuje... Tak czy inaczej dzisiaj nadal 36.6, wiec nadal nie bylo skoku... Zreszta w sygnaturce mam link do wykresu, prosze, popatrzcie... Dzisiaj 17dc, od wczoraj powinnam brac luteine... Nie wiem co robic, brac? nie brac? Moze poczekac jeszcze ze dwa dni na samych ziolkach i liczyc na skok tempki? No a z drugiej strony ponoc luteina nie hamuje owu jesli ta ma sie niedlugo pojawic... juz sama nie wiem... 

Ja niestety rzadko bywam na forum, bo mam kupe nauki teraz, ale jak tylko sie obronie.......... ahhhh cale dnie na bb
;-)

czesc evuniu;-) wlasnie kurde wydaje mi sie ze to nasze forum powoli obumiera...:-( pusto sie zrobiło ze hej... kiedys sie wchodzilo po kilku gidzinach i bylo kilkanascie ztron do nadrobienia ateraz to nawet po kilku dniach tak nie ma..
Ja niestety rzadko bywam na forum, bo mam kupe nauki teraz, ale jak tylko sie obronie.......... ahhhh cale dnie na bb

No o tej godzinie to przed kompem siedza tylko : te co nie pracuja i nie maja jeszcze dzieci, te co pracuja = spedzaja czas przed kompem udajac ze pracuja i dlatego taki zastoj. poza tym dziwczyny znikaja zeby psychicznie odpoczac i potem cicho sza. Babo sie nie odzywa i Karola.de i mezatka chyba juz wskoczyla na watek mamy styczniowe (albo lutowe). Hanka moze zaszalala z tym swoim ciachem -klientem i teraz sie wstydzi przznac bo ja sumienie ruszylo!!! hehe No i Lilu sie nie odzywa.
reklama
Podziel się: