reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ciekawe..:-D Mi się wydaje, że dziś jeszcze nie będzie ciemniejsza, choc kto wie;-) Jajniki mnie napierdzielały rano to może się zbliża:-)
Lecę na śniadanko:tak:
Tempka po woli w górę idzie:tak:

reklama
Dzień dobry!

Wpadam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia. U nas piękna pogoda ( w końcu!) i będę sprzątać przed chałupką i sadzić choinki;-)
Wczoraj już wieczorkiem zaczęłam sprzątać i brzuch mnie zaczął boleć tak na @.
Czyżby mnie przeczucia zawiodły?;-)

Dzień dobry!

Wpadam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia. U nas piękna pogoda ( w końcu!) i będę sprzątać przed chałupką i sadzić choinki;-)

Witaj Loree:-)
Bardzo Cię proszę nie przemęczaj się i nie dźwigaj ciężkich rzeczy sama - to tak na wszelki wypadek:tak:
a brzuch boli i na @ i na ciążę - więc nie wiadomo:-)

Witaj Loree:-)
Bardzo Cię proszę nie przemęczaj się i nie dźwigaj ciężkich rzeczy sama - to tak na wszelki wypadek:tak:
a brzuch boli i na @ i na ciążę - więc nie wiadomo:-)

Dzięki Słonko za troskę. Buziak dla Ciebie.
Nie przemęczam się. Dziś już będzie łatwiej.Z bólem brzucha wiem jak jest. Zawsze to powtarzam jak dziewczynki się zaczynają stresować. Ale dopóki nie bolał to nie myslałam o @. Teraz zaczął boleć, więc sobie przypomniałam,że to juz na dniach. Muszę policzyć, ale chyba ze 2 dni mi zostały do @.
Najgorsze jest to,że ostatnio moje cykle nie były regularne jak kiedyś i nie wiem jak to liczyć.

Dzień dobry!

Ostrożnie z drzewkami;-):-)
Jeżeli jest fasolinka to trzeba uważac;-) Trzymaj się, milego sadzenia:tak:
Myślę, że Twoje przeczucia się sprawdzą:tak::-)

Nektarynko widzę,że za 2 dni testujesz. Jak się czujesz?

okropnie.. przez migrene.. co dziennie mnie 3 razy na dzien nawiedza.. a dzis to juz porazka.. zazwyczaj okolo 13-14 przychodzila a dzis juz okolo 10.. wrr

poza tym zaczyna pobolewac brzuszek w dole.. wiec sie nie nastawiam:-D
piersi bolą
metaliczny jezyk nadal..
u czuje sie senna bo po 7 wstalam na 8 była msza za dziadka i dlatego senność mnie dopada..

okropnie.. przez migrene.. co dziennie mnie 3 razy na dzien nawiedza.. a dzis to juz porazka.. zazwyczaj okolo 13-14 przychodzila a dzis juz okolo 10.. wrr

poza tym zaczyna pobolewac brzuszek w dole.. wiec sie nie nastawiam:-D
piersi bolą
metaliczny jezyk nadal..
u czuje sie senna bo po 7 wstalam na 8 była msza za dziadka i dlatego senność mnie dopada..
Oj nigdy nic nie wiadomo z tymi objawami:-) Sennośc i metaliczny posmak w buzi no i ból brzuszka i piersi..hmm:-) Objawy jak na Fasolkę ale też i na @. Odpoczywaj Kochana! Trzymam kciuki żeby objawy były Fasolkowe:tak:

Witam sie z rana
Wpadłam tylko się przywitac i zyczyc wszystkim miłego dnia.
U nas dziś pogoda pikna wiec jedziemy sobie do Opola do zoo :-D
Niestety pozyczyłam siostrze wczoraj aparat bo siostra jej chłopaka ma komfirmacje dzisiaj wiec fotek sobie nie porobimy :eek::-:)-:)-(
ale najważniejsze ze miło spedzimy dzień.
Buziaczkuje Was wszystkie.pa,pa

Baw sie superancko:tak:;-)

reklama
Do góry