reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dobry dzień:-)

Co kupić bratu na prezent ślubny.
Zaznaczam,że muszę go wysłać przez pół Polski bo nie mam jak jechać, wpierw nie miałam kasy a teraz nie mogę bo dopiero zaczęłam prace.

Cześć Niunia:-)
najlepiej będzie jak ich zapytasz co sobie życzą bo łatwo się z prezentami powtórzyć;-)
a jak nie to z praktycznych rzeczy można pościel - np. taką satynową na noce romantyczne;-)

reklama
Niunia - gdzieś wspominałaś o albumie - myślę że to fajny prezent, ja bym taki chciała..I do tego ładna dużą mosiężną ramkę na zdjęcie np :)

Cześć Niunia:-)
najlepiej będzie jak ich zapytasz co sobie życzą bo łatwo się z prezentami powtórzyć;-)
a jak nie to z praktycznych rzeczy można pościel - np. taką satynową na noce romantyczne;-)

Fajny prezent ale czułe romantyczne noce skończą się bo młoda jest w ciąży i już widać także pomału romantyzm zmieni się w bezsenne noce przy dzidziusiu.

Niunia - gdzieś wspominałaś o albumie - myślę że to fajny prezent, ja bym taki chciała..I do tego ładna dużą mosiężną ramkę na zdjęcie np :)

ramka może trochę ważyć ale my dostaliśmy dwie w różnych rozmiarach i to jest fajne.

Myślałam o kasie ale pieniądze wydadzą a ja chce żeby patrząc na to wspominała, ze to ode mnie.

Witam sie z rana
Wpadłam tylko się przywitac i zyczyc wszystkim miłego dnia.
U nas dziś pogoda pikna wiec jedziemy sobie do Opola do zoo :-D
Niestety pozyczyłam siostrze wczoraj aparat bo siostra jej chłopaka ma komfirmacje dzisiaj wiec fotek sobie nie porobimy :eek::-:)-:)-(
ale najważniejsze ze miło spedzimy dzień.
Buziaczkuje Was wszystkie.pa,pa

Witaj Olu:-)
Ramka i album to też super prezent - albumy są takie drogie i nigdy ich za wiele:tak:
Fajny prezent ale czułe romantyczne noce skończą się bo młoda jest w ciąży i już widać także pomału romantyzm zmieni się w bezsenne noce przy dzidziusiu.
:-D:-D:-D:-):-):-) no raczej romantyzm odpada;-)
Witam sie z rana
ale najważniejsze ze miło spedzimy dzień.
Buziaczkuje Was wszystkie.pa,pa
Bswcie sie dobrze:-)

reklama
Do góry