reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć dziewuszki:-)

chciałam wam zameldować, że żyję i cały czas was czyt:-)am, ale naprawdę nie mam czasu się udzielać, sorki...:-(
Teraz jestem właśnie w trakcie smażenia kotletów na jutrzejszy obiad, bo wróce późno, mąż też cały dzień ma pracować, a zjeść cosik trzeba:-D a na piątkowym weselu bawiłam się super (pomimo, że nic nie piłam, bo za za kierowce robiłam, tzn.musuiałam jakoś do domku wrócić...)kiedyś przy okazji umieszczę w końcu zdjęcie mojej kreacji:-)​

Ok, ja tez sie zegnam do jutra wieczorka... Jak nie padne, bo mam konf klasyf i potem 2 godz egzam w innej szkole to do was wpadne...milego wieczorku i jutrzejszego dnia zycze wszystkim - nie nastukajcie zbyt wielu stron...

Witam was z samego rana:-)
zaraz wyruszam do pracy i wrócę dopiero wieczorkiem...
@ jeszcze nie przylazła, ale niestety obawiam się, że przylezie...:sorry:z testowankiem jeszcze czekam....
Eva - a jak tam u ciebie???
Pozdrowionka dla wszystkich!!!​

Cześć dziewczynki powrocilam do swiata zywych!
ja niestety (raczej) czekam na @ :confused2::confused2::confused2: niestety na temp nie moge patrzec bo mam od 3 dni zaklocona - na dzialce wymarzlam i mam oslabienie np dzisiaj pod pacha mam 36,1 :szok: i spalam rozkopana - zmarzlam jak diabli i nabawilam sie katarku! :no: ale mam wszystkie oznaki @ :-:)-:)-( wiec narazie odposzczam sobie kupowanie testu jak @ sie zpozni to moze wtedy! :confused2:
poprosze o jakis telegraficzny skrot z 4 dni !!!!

Witam się ! Ja też zaraz biegnę do pracy, więc teraz tylko kawkę
z Wami wypiję!

Witam was z samego rana:-)
zaraz wyruszam do pracy i wrócę dopiero wieczorkiem...
@ jeszcze nie przylazła, ale niestety obawiam się, że przylezie...:sorry:z testowankiem jeszcze czekam....
Eva - a jak tam u ciebie???
Pozdrowionka dla wszystkich!!!​

Twarda jesteś!:tak:

Cześć dziewczynki powrocilam do swiata zywych!
ja niestety (raczej) czekam na @ :confused2::confused2::confused2: niestety na temp nie moge patrzec bo mam od 3 dni zaklocona - na dzialce wymarzlam i mam oslabienie np dzisiaj pod pacha mam 36,1 :szok: i spalam rozkopana - zmarzlam jak diabli i nabawilam sie katarku! :no: ale mam wszystkie oznaki @ :-:)-:)-( wiec narazie odposzczam sobie kupowanie testu jak @ sie zpozni to moze wtedy! :confused2:
poprosze o jakis telegraficzny skrot z 4 dni !!!!

Z suwaczka widzę,że jeszcze masz 2 dni, więc warto poczekać. Pewnie test by nie wyszedł nawet jeśli jesteś w ciąży. Trzymam kciuki! Dawno fasolek nie było!

Ostatnio mówiłam Nektarynce że nie wiem który mam dzień cyklu i muszę policzyć. No i policzyłam. Dziś mam 28 dc:szok::szok::szok:

Dodam,że cykle mam 28 dniowe:tak:
Ale przed wyjazdem zdarzyło się że było 29 dni i raz 25. Więc już nie wiem.
Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.

ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
Przytulam .....
DUPA!!!!!!
Mam strasznego doła... płaczę i mam dość..
caly wyjazd myslalam o tobie a tu taki zonk ... bardzo mi przykro! :confused2:
Ostatnio mówiłam Nektarynce że nie wiem który mam dzień cyklu i muszę policzyć. No i policzyłam. Dziś mam 28 dc:szok::szok::szok:
Dodam,że cykle mam 28 dniowe:tak:
Ale przed wyjazdem zdarzyło się że było 29 dni i raz 25. Więc już nie wiem.
Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.
no to idzimy ramie w ramie! tez mam 28dc :sorry: no ale u mnie do @ to ok 2-3 dni jeszcze! a ty ... no no ... :-)

Eve ja mam plamienia przed @, więc już 3 dni temu powinno się coś dziać.
Ale z drugiej strony małe są szanse na fasolkę.
Przez tą infekcję przytulanki były tylko raz w Turcji. Raz na cały cykl!:szok:

reklama
Loree fajnego masz tego samca ;-) ja mam suczke 1,5 roczku i za jakis czas chcielibysmy ja pokryc. Szkoda, ze mieszkasz tak daleko. My do Polski razem wpadamy raz na rok i ciezko by bylo nawet utrafic cieczke :-D

A oto moja pociecha

Załączniki

• P1000142.JPG.jpg
    P1000142.JPG.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 59
  • _DSF0671 - 2009-05-06 at 15-38-55.jpg
    _DSF0671 - 2009-05-06 at 15-38-55.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 49
Do góry