reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No tak co chce odejsc to cos nowego....no a potem Zajaczek sie bedzie ze mnie smial, ze sie zegnam 5 razy po czym wchodze tu znowu by odpisac...

Czosnka to ty zostaw w spokoju :-p

Ja sie chyba 1000razy pytalam czy czosnek to julitka i skad takie przezwisko i do dzis nie wiem...wiec klade czosnek na grzanki i juz! bez skrupołów:-D

Ja dziś wyciągnę gdzieś M na obiad bo nie chce mi się gotować. Może niezbyt dietetycznie Pizza Hut:-)

Raz na jakis czas to i Huta mozna skonsumowac...co Cie nie zabije to Cie wzmocni-pamietaj:-)
Ja po operacji nie gotuje...no bo jak ja bym z tymi 4 nogai teraz mogla gotowac...rece na kulach a nie w garkach trzymama:zawstydzona/y: i krucho to widze:-) mama sie zajmuje kuchnia...
Wiesz mój obecny G jak mu o tym powiedziałm to śmiał się strasznie :-D i stwierdił,ze za mały to ta pani ma mózg:-D;-)

I obecny ma racje!
Nienormalna ta G byla i tyle!!!

Ok juz bez "do widzenia"...zmykam cicho...po angielsku

reklama
Wstawię ciążowy za chwilę i tyle!:-D
Ten sobie odpuszczam.
I tak ma być! Pozytywne myślenie przede wszystkim :-D

To jeszcze nic! slyszalyscie juz wiesci z kostnicy??? Bedzie wiecej na ten temat w Faktach na TVN, ale podali rano info, ze lekarz przyjechal do chorej, stwierdzil zgon kobiety, zapakowali w worek cialo, odstawili do kostnicy, on wydal akt zgonu itd...rodzina zaczela zalatwiac pogrzeb, trumna itd...i co...:happy::no::happy:
w kostnicy-nie wiem kiedy-czy na nastepny dzien czy w tym samym.....jakis ruch w worku............
Sluchajcie ta babka zyje-jest teraz w szpitalu, wiecej w Faktach:-)
I tak optymistycznym zmartwychwstaniem sie zegnam i do potem!
O matko! Ale historia. Całe szczęście, że tak się to skończyło.

Piszcie tu takie historie o kostnicy, jakbym mała miało nerwic. Już się boję spalenia, utopienia i po ostatnich katastrofach samolotów to latać nie mam ochoty. Teraz jeszcze będę myśleć,że wyląduje kiedyś żywa w kostnicy.

A suwaczka z dniem cyklu nie wstawię! Mnie przeczucia nie mylą! Coś mi nie pozwala go tu wstawić, więc nie będę tego robić na siłę!:-D

Ja sie chyba 1000razy pytalam czy czosnek to julitka i skad takie przezwisko i do dzis nie wiem...wiec klade czosnek na grzanki i juz! bez skrupołów:-D

No taaaaaaak czosnek to julitka - ale czemu, niestety nie wiem, bo musialam isc spac jak tu Hanka z Julitka mialy popijawe z piatku na sobote jakos w lutym... no i mnie ominelo
:no:

Loree a ile zostalo ci dni do testowanka? wstaw chociaz date testowania bysmy wiedzialy co i jak.. i bysmy wiedzialy kiedy zaczac Ci gratulowac..

:-D:-D:-D
Nie mam pojęcia który dzień cyklu mam! I mam to gdzieś:-D
I nie będę sprawdzać! Luz blues!
Nie będę się tak nakręcać jak kiedyś.
Wiem,że jeszcze mam czas do @ ale nie wiem ile.

WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY:-):-)U mnie pogoda do dupy,brzydko jest od rana pada,chociaz ustaje,ale i tak jest zimno.Chce z moim M pójsc na festyn u mnie jest,a w Koscierzynie tez sa festyny,ale jak taka pogoda dalej sie bedzie ciagnąc to nie ma sensu marznąc.

reklama
Ja po pracy przyszłam zobaczyć co tu słychać.

TAK TAK TAK to długie pocieszanie małża przynioslo nam fasolke :tak:
wtedy nie myslałam wcale o tym, ze kochamy sie zeby była fasolka i .....
w sygnaturce widac Co z tego wyszło :happy:

Ale miałaś przeboje z ciążą:szok:

Hej!
czytalam Was podpierajac brode na zgietej w lokciu rece i teraz klikam do was palcami tylko jednej reki bo ta co podpieralam mi zdretwiala:zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y:masiakra:-)

Czy wszedzie w kraju dzis tak pieknie, upalnie, slonecznie i przyjemnie jak u mnie:rofl2::laugh2::rofl2:

U mnie słonecznie ale okropnie wietrznie. Koszmarrrrrrr

teraz to juz musze wytrwac.. co mi pozostalo wtedy to byla ciekawosc a moze cos wyjdzie tak wczesnie i bede mogla sie cieszyc a tu dupa.. terz czekam cierpliwie na @

Jak to mówią poczekamy zobaczymy....a nóż los coś przyniesie.

Cześć dziewczynki.

Jest mi tak zimno dziś,że chyba powiem M żeby centralne odpalił.
Co za pogoda.Brrr....

Zmarźlaczek!

Tak sobie mysle, ze dziewczyny tutaj strasznie duzo kasy wydaja na testy
;-)

My 15 ms-cy bez zabezpieczenia i tylko 2 albo 3 razy robiłam test. Po tym już bez testów czekałam spokojnie aż przyjdzie @.

Witam się z tymi z którymi się nie witałam i od razu żegnam. Jadę ...na solarkę!!! Bo mnie ta pogoda rozwala, później na małe zakupy i do domku posprzatać. DO poniedziałku Króliczki:):)
Kropeczko...ty wiesz co;):) I love you do bólu Szalony Pączku....

Solarium?! Zbrodnia dla skóry. Z pogody kożystaj albo dobry balsam koloryzujący!

Cholery z tym suwaczkiem dostanę! Zrobiłam go kilka razy i zawsze wszystko ok. Tylko wstawić go nie mogę. I dla mnie to znak !;-);-);-)
Wstawię ciążowy za chwilę i tyle!:-D
Ten sobie odpuszczam.

Jak nie możesz wstawić sówaczka to sprawdź w miejscu edycji sygnatury, w takiej samej ramce jak piszesz odpowiedź z prawego górnego rogu macz dwie literki A, przełącz na tą górną niepodkreślona i wyskoczy ci ile masz kodów sówaczków. Może po prostu wystarczy, ze tam wykasujesz i już każdy nastepny wejdzie bez problemu.

buu M mi powiedzial ze mnie nie bedzie całował bo mam metaliczny smak.. i faktycznie tak tez czuje.. wrrr.. nawet nie idzie sie niczego napic..

Ja tak miałam kiedyś i samo przeszło.

Bedziesz pierwszym Zajacem w historii forum ktoremu oficjalnie uszy poobrywam...za pączka i nie tylko:-D:tak::-D
Oj zajaczku, zajaczku...co ja z Toba mam....:crazy::laugh2::crazy:

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D

Czasami tu wpadnę popisać troszkę z wami coby z wprawy przy kompie nie wyjść:cool2:

Do góry