w.kropeczka
Fanka BB :)
No tak co chce odejsc to cos nowego....no a potem Zajaczek sie bedzie ze mnie smial, ze sie zegnam 5 razy po czym wchodze tu znowu by odpisac...
Ja sie chyba 1000razy pytalam czy czosnek to julitka i skad takie przezwisko i do dzis nie wiem...wiec klade czosnek na grzanki i juz! bez skrupołów
Raz na jakis czas to i Huta mozna skonsumowac...co Cie nie zabije to Cie wzmocni-pamietaj:-)
Ja po operacji nie gotuje...no bo jak ja bym z tymi 4 nogai teraz mogla gotowac...rece na kulach a nie w garkach trzymama
i krucho to widze:-) mama sie zajmuje kuchnia...
I obecny ma racje!
Nienormalna ta G byla i tyle!!!
Ok juz bez "do widzenia"...zmykam cicho...po angielsku
Czosnka to ty zostaw w spokoju![]()
Ja sie chyba 1000razy pytalam czy czosnek to julitka i skad takie przezwisko i do dzis nie wiem...wiec klade czosnek na grzanki i juz! bez skrupołów

Ja dziś wyciągnę gdzieś M na obiad bo nie chce mi się gotować. Może niezbyt dietetycznie Pizza Hut:-)
Raz na jakis czas to i Huta mozna skonsumowac...co Cie nie zabije to Cie wzmocni-pamietaj:-)
Ja po operacji nie gotuje...no bo jak ja bym z tymi 4 nogai teraz mogla gotowac...rece na kulach a nie w garkach trzymama

Wiesz mój obecny G jak mu o tym powiedziałm to śmiał się straszniei stwierdił,ze za mały to ta pani ma mózg
;-)
I obecny ma racje!
Nienormalna ta G byla i tyle!!!
Ok juz bez "do widzenia"...zmykam cicho...po angielsku