reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam :szok:

To niezle sie przestraszyłas,ja bym zawału dostała,nie nie co to sie nie dzieje:no:

reklama
Teraz to juz nawet nie moge powiedziec, ze mnie łaskocze w podbrzuszu - po prostu mnie napiernicza jak w czasie okresu... Tez tak macie w polowie cyklu?

Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam :szok:
masiakla.. ja to juz bym miała pelne majtki..
Nektarynko, pomyślałam dokładnie tak samo jak Kroptusia. Trzymam kciuki za fasolinkę :-)
No Nektarynko trzymam kciuki :tak:tak jak inne dziewczyny.
jakos tak to do mnie nie przemawia.. zapewne to są jakies moje urojenia w sensie sama sobie je jakos stwarzam..

witajcie dziewczyny - ja jestem nieprzytomnie spiaca - przeczytalam troche tegop co napisalyscie ale nie jestem w stanie sie skupic i odpisac. Zaraz sie walne do lozka i tyle...
pozdrawiam wszystkie smutaski, przestraszone, czekajace na II i wydepilowane - toscie se hobby znalazly:-):-):-) ja kiedys kupilam depilator i lezy w szafce bo cholera tak boli ze ja nie wytrzymywalam, prewnie wosku tez bym nie wytrzymala. Wole co 2 dni golic zyletka:tak::tak:moze kiedys skusze sie na laseroa depilacje...

Hej Baby Jagi ;-)

Musialam sie wtracic bo mnie JasnieHanka sprowokowala tym tanim wloskim winem!! Moze i tanie , ale dobre i to najwazniejsze. A co do krecenia lodow to juz nie krece stara to historia, troche denerwujaca ale juz ja dawno przeskoczylam psychicznie i moge w skrocie opowiediec ze mnie zrobili w ch... Ja nawet zainwestowalam w biala koszule (gdyz takiej nie mialam, a tutaj biale koszule to nie oznaka elegancji a raczej zawodu - kelnerzy) Po 7 dniach Pan Szef powiedzila ze na nastepna ture zadzwoni bo teraz nie wie co i jak i tak nigdy nie zadzwonil. W kazdym razie jestem jasnie HrabiankoHanko co to jej cudzolostwo chodzi po glowie. Jak ten facet przypomina troche tego twojego Xaviera naidoo to hohoho.

Co do plamien przed @ to melduje ze tez je mam. Odkad odstawilam te cholerstwa antykon. czyli jakos z 1,5 roku to tak mam okolo 3-4 dni przed plamienia, ciemnabrazowe,roznie obfite. Zawsze jest to zapowiedzia @ Badalam progesteron i jest w normie, wcale nie za maly, wiec mozliwe ze jestem w tej kategorii "niektore tak juz maja bez przyczyny" i przestalam sie tym zajmowac bo bym zwariowala.:eek:

Przyznam sie ze ja musialam na troche od BB odetchnac bo sie bardzo nakrecalam. ledwo 5 cykli staran a juz sobie wymyslalam niewiadomo co. Dlatego zniknelam na chwilke ale przywolala mnie do porzadku kochana Bernardka. Teraz poki co jestem , ale zapowiadam uczciwie ze jak mi znowu zacznie odbijac to znikne znowu na chwile, tak dla rownowagi psychicznej.:sorry:

Ahaaaa:-D
No to sprawdzam na próbę czy mi się doda wykres..;-)

Załączniki

• moja karta.jpg
    moja karta.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Witam się :-)
Oby to mierzenie tempki i teściki dały pięknego bobaska;-):-)
Trzymam kciuki;-)

Melduje, ze stduia skonczone (chyba), piekna pogoda = grille i chlanie :-D.
:-):-):-)

A to My (wczoraj)
Ślicznie wyglądasz:-)

a na kiedy masz termin mój synek urodził się 8 października:-)
Z @ na 9.10 a usg na 14.10

A ja sie znowu troche pochwalę :happy2:
upiekłam torta dla mamy i babci na ich urodziny bo miały jedna 9 a druga 10 :tak:
Gratuluje talentu:-D

a ja dzis bylam pierwszy raz u kosmetyczki na depilacji woskiem i przyzylam traume!!:szok::szok: nogi ok, pachy ok, ale bikini...... jedna wielka masakra:szok::szok: w zyciu juz nie pojde myslalam ze umre tam!! podziwiam wszystkie co robia to regularnie......:no:
Podziwiam za odwagę. Buziaczek.:-)

DUPA!!!!!!
Mam strasznego doła... płaczę i mam dość..
Nie wiem co powiedzieć.:no:

Kinguś - jak tam twoje tańczące maleństwo?????
Skacze, kopie, wypycha wszystko co może ;-)

Wybaczcie, ze ode mnie znowu wieje smutkiem, ale... coz zycie... Od kilku dni nosze sie z napisaniem Wam, ze ostatnio nic tylko placze, a to dlatego, ze... moja bratowa jest w ciazy :zawstydzona/y: nie umiem sobie z tym poradzic :no: nie mam ochoty sie z nimi spotykac, jakos nie moge sie przelamac, jest mi tak przykro, ze nam sie nie udaje... No i na dodatek teraz jestem juz pewna - mam cykle bezowulacyjne...
Ja też nie mam w ogóle owulacji. Pęcherzyki rosną tylko do 10 mm i dupa.
Musiałam powalczyć o swoje maleństwo. Wizyty u lekarza 3-4 razy w miesiącu branie leków(bleee) ale się udało więc nie trać wiary a i do tego słabe nasionka.

ja teraz mam niby za 2 dni testować albo jeden nawet nie pamiętam który mam dzień cyklu i nie myślę o tym za wiele bo i tak sadzę ze sie nie udało a choroba mojej mamy jest w tej chwili najważniejsza i jej zdrowie a bardzo sie o nią boję a w dniu jej operacjii to chyba zwariuję baaaaardzo się boję. !!
Będzie dobrze. Trzymaj się.

Dziś wróciliśmy z działeczki. Pojechaliśmy wczoraj ale musieliśmy wrócić bo jutro idziemy na chrzciny. Pogoda niestety nie dopisała ale ja i tak jestem zadowolona, że się trochę z domu wyrwałam.

Do góry