Witam się i od razu widzę, że nie próżnowałyście:-)
ale nadrobiłam
ja juz powoli opadam z sił, z nadziei.. po prostu coraz to bardziej wątpie w to czy mi sie uda.. nawet jakos stracilam zapał do udzielania sie.. tylko czekam na Twoją betke z niecierpliwości.. albo udzielam sie gdy chce komus udzielic rady lub cos w tym stylu i wtedy dodaje co tam u mnie..
Nektarynko - jak to nie chcesz się udzielać - ja Ci zabraniam - tak zawsze pilnujesz cykli i tempki u innych a teraz chcesz zwiać - nic z tego - siedź tu z nami na BB i pomagaj dalej

i dzięki Ci za tę pomoc

i jeszcze za przepisy też dziękuję - ten przepis na biszkopt - zawsze sie udaje
Asiq - pobalowałaś i teraz sa skutki;-)
Kropeczka dobrze radzi - kąiel na relaks dobra i na dzisiejszą pogodę też

A ja też w oświacie to na temat pisania sprawozdań i produkowania papierów wiem coś - masakra;-)
macie racje dziewczyny-stres i "robienie" dziecka na sile zwykle nie daje efektow....najlepszy jest spontaniczny mily wieczor....choc nie latwo o takie...wiem:-)
Inaczej nie byloby tylu wpadek tam gdzie ich sie nie chce i tylu niepowodzen u starajacych sie
święte słowa - tylko jak zrobić by nie myśleć - jak my tu w kółko liczymy dni cyklu, mierzymy tempki, łykamy tabletki, pijemy ziółka - jak zrobić by nie myśleć
okazji nszczegolnej nie ma wioletko, poprostu bede niedziela poniedzialek i wtorek dzialas na maksa na chłopaka i sie przygotowalam zeby bylo milje hahahhaa
plan opracowany - trzymam kciuki za efekty;-)
Ja ogólnie nie pije winka,bo mam zgage,wole chłodniejsze piwko,ale przy starankach,ja nie pije ani Twój szwager
a ja uwielbiam winko - piwko też lubię ale winna jestem zawsze

;-)
Jutro tez przychodzę, pewnie pies z kulawa noga nie zawita.
Mam jakiś dół...Chyba Was opuszczę na jakiś czas, bo i starać się nie staram...nawet nie mam o czym pisać...
Dopiero jak zacznę nowy cykl i będę się umawiać na HSG to zajrzę. M. nie ma, cierpię na chroniczny brak faceta
Zajrzę pewnie jutro ale na chwile.
No oszalał nam Zając - jak to opuścić

Bernardko - kciuki zaciśnięte - dużo zdrówka dla Mamy
Kroptusiu - super zdjęcia - odpoczywaj i całusy dla Was:-)
Cannella - uśmiałam się

Martynko - przytulam - nie wiem co napisać, tak mi przykro:-(
SIE ZAKOCHAŁAM.
A tak poza tym z tego zakochania to @ dostałam.
No i po co Ci to było - po to, żeby @ przylazła
OluPM - super, że praca skończona
Hanka - szwabom powiedz że wolisz babki to moze sie odczepia..

:-):-):-)
Badaicka - ja też chcę dietę - wyślę Ci maila na PW
Andzia - tyś kochanie jakiś egzaminejszon mialaś zdawać?? Napisz czy wstydu nie przyniesłaś
[/B]
Jaśnie Pani - jakże bym mogłą wstyd przeynieść - musiałabym się na oczy więcej nie pokazywać - egzamin zdany z wynikiem bardzo dobrym

:-)
Gosia, Andzia i cala reszta dopingujacych mi w nastepnym cyklu obiecuje nie zawiesc i tak bedzie nie ma innej mozliwosci.
To jest dobre podejście
Dziołchy wstawac!!!

BB czeka;-):-)
Ja dzis wstałam o 10

Hej dziewczynki...
JA CHCE DZIDZIUSIA.......
Olapolap - rozumiem, że Ci smutno - sama jednak zobaczysz, że to przejdzie:-(
mnie też ściska w gardle jak widzę kolejną ciężarną a ja nie mogę
A te badania to wszystkie z krwi robią
Zajączku - ochoty mi narobiałąś na urlopik - taki luz i same imprezki - oj kiedyś to były czasy
Cześć dziewczynki.
Jest mi tak zimno dziś,że chyba powiem M żeby centralne odpalił.
Co za pogoda.Brrr....
Witaj - u mnie właśnie sie słoneczko zaczęło przebijać - może idzie lepsze
Ja sie chyba 1000razy pytalam czy czosnek to julitka i skad takie przezwisko i do dzis nie wiem...wiec klade czosnek na grzanki i juz! bez skrupołów
Tak Julitka to Czosnek - to wymyśliła Hanka oczywiście, ale nie wiem skąd to się wzięło
Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczynki i zmykam się depilować - wszystkie wygolone to i ja muszę się dostosować;-)