reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MYSZUNIA
Super ze jestescie juz zdrowi:tak::tak::tak:
Kochana jak moj M jest w domu to robota mi wogole nie idzie:no::-DJakos mnie to wkurza ze siedzi i sie patrzy albo spi:-)Dlatego jak tylko gdzies wychodzi to ja sprzatam na maksa:-);-)

Witam, oczywiscie jak zwykle ostatnmio nie nadrobie ani troche:eek:

dzisiaj rano byismy zaplacic Oc- i jako sie okazalo- na 2 raty wyszlo po 700 zl:szok::szok::szok::szok:

bo rok temu nie mialam prawka i nie liczylam sie jescze do skladki-nie brano mniepod uwage mimo ze bylam wspolwlascicielem, a a w tym roku były za mnie zwyżki-za wiek że kobieta i, że krótko prawo jazdy- i zeby tyle nie placic(nawet tyle nie mielismy) poszlismy do urzedu spisalismy darowizne i tylko jest na m teraz samochód i zapłacilismy 316 tylko:tak: no oczywiscie druga rata w grudniu- bo m jeszcze nei ma za dużo zniżek....

Dzisiaj mi przyszedł router- pisałam do gościa- moze przyjdzie dzisiaj nam to zrobic, narazie nic nie odpisał, jak nie dziisaj to może jutro- to wtedy bede miala kiedy siadac i pisac, bo tak to do patryka przychodza koledzy to nie ma jak:rofl2::rofl2::rofl2:

Musze isc obiad gotowac i ogarnac rocxhe mieszkanie o strrrrasznei po 2 dniach leniuchowania jest w domku:-D:-D:-D:-D

reklama
ech no wkleję Wam coś

Moja mama nauczyła mnie :

1. OCZEKIWANIA -"Poczekaj tylko, az ojciec wróci!."

2. OTRZYMYWANIA - "Dostaniesz, jak tylko wrócimy do domu"

3. PODEJMOWANIA WYZWAŃ - "Co ty sobie myslisz? Odpowiedz , jak sie pytam! Nie odszczekuj sie!"

4. LOGIKI - "JAk spadniesz z huśtawki i skręcisz sobie kark, to nie pojedziesz ze mną do miasta"

5. JAK SZYBKO WYKSZTAŁCIĆ ZAINTERESOWANIA - "Nudzisz się? Zaraz ci znajde zajęcie"

6. MIŁOŚCI DO RODZEŃSTWA - "JAk zaraz nie przestaniecie sie kłócic, to każę wam sie pocałować!"

7. ODKRYŁA PRZEDE MNĄ TAJEMNICĘ MOJEGO ISTNIENIA - "JA cie wydałam na ten świat i ja mogę pomóc ci się z nim rozstać"

8. DOCENIAĆ DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ - "Jesli zamierzacie się pozabijać, zróbcie to na zewnątrz- przed chwilą skończyłam sprzątać"

9.RELIGII - "Lepiej się módl , zeby na dywanie nie było śladu"

10. PRZEWIDYWANIA - "Tylko załóż czystą bieliznę na wypadek gdybyś miał wypadek"

11. IRONII - "Śmiej sie a zaraz dam ci powód do płaczu"

12. WIELE WYTRZYMAŁOŚCI - "Będziesz tu siedział, dopóki nie zjesz tego szpinaku"

13.METEOROLOGII - "Wygląda, jakby tornado przeszło przez twój pokój"

14. MODYFIKACJI ZACHOWAŃ - "Przestan zachowywać sie jak twój ojciec"

15. ZAZDROŚCI - "Są miliony dzieci na świecie, które nie maja takich wspaniałych rodziców jak ty"

16. MEDYCYNY - "Jak nie przestaniesz robić zeza, to zobaczysz że ci tak zostanie"

17.EMPATII - "Załóz sweter- dobrze wiem kiedy jest Ci zimno"

18. CZARNEGO HUMORU - "JEsli kosiarka obetnie ci stopy, to nie przychodź z tym do mnie"

19. MOICH KORZENI - "Czy tobie sie zdaje , że urodziłeś sie w stodole?? "

20. ZASAD DORASTANIA - "Jedz warzywa, bo nigdy nie urośniesz!"

no i na koniec....
21. moja mama nauczyła mnie SPRAWIEDLIWOŚCI - "Kiedyś też bedziesz mieć dzieci i mam nadzieje ze będą takie jak ty!"

Pozdrawiam Mamy

Do góry