reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Myszunia kalendarz sie konczy!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
lipca juz nie ma:rofl2:
Jest lipiec! :tak::tak::tak::tak:
Resztę kalendarza zrobię jak już pozałatwiam wszystkie sprawy związane z moją pracą i na dobre rozpocznę wakacje. :tak:
Agnes, ja też myślę, że twój m coś cichcem obmyśla! :cool:
Zmykam do lekarza!
Postaram się później zajrzeć! :tak:

i znowu nie poczytałam:no::no::no:a muszę się już rozłączyć bo jestem w domu a nic nie zrobione:szok::szok::szok::szok:zresztą jak mówi mój tata ja już sobie olałam to domostwo:-D:-D:-D:-Djak sprzątam to u siebie:-p:-p:-p
wczoraj się namachałam ścierą:tak::tak::tak:ciemne meble są fajne ale do sprzątania koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś mazy i zacieki:szok::szok::szok:
kiedyś miałam w pokoju czrne meble i powiedziałam nigdy więcej a teraz proszę zamówiłam wenge:-D:-D:-D:-Djestem niereformowalna:sorry:
dziewczyny mam już panele ułożone!!!!! teraz tylko maznąc jeszcze ścianę i w drogę:laugh2::laugh2::laugh2:

uciekam, pa pa

i znowu nie poczytałam:no::no::no:a muszę się już rozłączyć bo jestem w domu a nic nie zrobione:szok::szok::szok::szok:zresztą jak mówi mój tata ja już sobie olałam to domostwo:-D:-D:-D:-Djak sprzątam to u siebie:-p:-p:-p
wczoraj się namachałam ścierą:tak::tak::tak:ciemne meble są fajne ale do sprzątania koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś mazy i zacieki:szok::szok::szok:
kiedyś miałam w pokoju czrne meble i powiedziałam nigdy więcej a teraz proszę zamówiłam wenge:-D:-D:-D:-Djestem niereformowalna:sorry:
dziewczyny mam już panele ułożone!!!!! teraz tylko maznąc jeszcze ścianę i w drogę:laugh2::laugh2::laugh2:

uciekam, pa pa

dlatego mi sie meble musza podobac i byc prktyczne zarazem:-)
te co mam w pokoju to stary regal ale dostalam go od kogos wiec darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada:rofl2:
to kiedy przeprowadzka?
ja jak wiedzialam ze sie bede przeprowadzac to tze mi sie w starym mieszkanmiu sprztac nie chcialo:-)

hej laseczki....:-):-):-):-)
witam sie ale nie w dobrym nastroju...... poszlam pozno spac bo zasnac nie umialam i do tego jeszcze o 6 pobudka malego z rykiem i temp.... :szok:
i bodajze na zeby.... ale nie da sobie sprawdzic i co chwile ma takie ataki placzu juz dalam mu nurofen - zobaczymy jak dalej........
a dzis pogoda nie fajna....
chumry ciemne jak nie wiem.... wiatr ogromny ale bedzie ulewa.... :no::szok:

zaraz tam poczytam
ale mnie skreca juz sama nie wiem z czego :sorry:

dziewczyny nie miałyście racji tym razem,jednak zapomniał :tak::tak::tak::tak::tak: sprawdziłam to :tak::tak::tak::tak:
jak wychodził do pracy to szepnęłam mu do ucha ;"kochanie dziękuję za pamięć" i mu sie w tedy głupio zrobiło i od razu wrócił do pokoju i zaczął mnie przepraszać itp ,ja go znam i jeśli szykuje cos to ja o tym wiem a tym raazem widziałąm ze zapomniał i się nie pomyliłam :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agens tak to jest z chlopami,co poradzic....
moj juz tyl razy zapomnial ze nie zlicze.im dluzej w malzenstwie to jednak coraz czesciej pamieta:-):-)
nie wiem czy wam mowilam ze nasza kotka ma na imie Ola:-)
tak Paulina sobie wymyslila(poprzednia była Zuzia:-D)
ale Weronika chociaz nie problemu z jej imienim:rofl2:
a Weronika ciagle chodzi i gada "lala po" z teletubisiow

reklama
Do góry