reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jA TAK na minutke ,ale tu sie dzieje ,jeszcze raz Myszunia-HURA ja dalej oram ,już nie mgę doczekać sie kiedy tosie skończy ,pomyśleć ,ze miałam czelność zimą sie nudzic w domu

dlatego mi sie meble musza podobac i byc prktyczne zarazem:-)
te co mam w pokoju to stary regal ale dostalam go od kogos wiec darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada:rofl2:
to kiedy przeprowadzka?
ja jak wiedzialam ze sie bede przeprowadzac to tze mi sie w starym mieszkanmiu sprztac nie chcialo:-)
dokladnie.. mi tez:-):-):-):-):-)

Nic mi nie mow na temat tej pogody:wściekła/y::wściekła/y:U nas duszno jak cholera ale slonce tylko jakos swiecilo do poludnia:no:A siora jest nad morzem i caly dzien sie opalała:szok:
Tez slyszałąm ze jutro ma byc zimno- u nas tylko 17 stopni i deszcz
Jak te dzieciaki nie maja pozniej chorowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie cyganie zrobili sobie imprezke bo Ich najstarszy synalek konczy dzisiaj 17 lat i szaleja na calego
A jakie trunki i zarcie wynosili z aut:szok::szok::szok:my takich na slubach nie mamy
trza bylo im cos zakosic tez bys miala wyzerke :-p:-p:-p:-p
jeeeeeeeeełłłłaaaaaaaaaa gratulacje :-D:-D:-D:-D to my sa razem ;-);-);-);-)
moj p dzis do chirurga idzie,az sie boje.....
mam nadzieje ze to nic powaznego:eek:
daj znac co i jak :tak:
Mój M niestety zapomniał o moich urodzinach :tak::tak::tak::tak: jest mi smutno z tego powodu bo nawet życzeń od niego nie usłyszałam:no::no::no::no::no::no: :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
a myslalam ze cos szykowal ale doczytalam ze jednak zapomnial - szkoda mnie tez by bylo przykro..... :-(
i znowu nie poczytałam:no::no::no:a muszę się już rozłączyć bo jestem w domu a nic nie zrobione:szok::szok::szok::szok:zresztą jak mówi mój tata ja już sobie olałam to domostwo:-D:-D:-D:-Djak sprzątam to u siebie:-p:-p:-p
wczoraj się namachałam ścierą:tak::tak::tak:ciemne meble są fajne ale do sprzątania koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś mazy i zacieki:szok::szok::szok:
kiedyś miałam w pokoju czrne meble i powiedziałam nigdy więcej a teraz proszę zamówiłam wenge:-D:-D:-D:-Djestem niereformowalna:sorry:
dziewczyny mam już panele ułożone!!!!! teraz tylko maznąc jeszcze ścianę i w drogę:laugh2::laugh2::laugh2:

uciekam, pa pa
szybko Wam to idzie :tak:
Pati a duza ma goraczke?moze to gardlo bo ostatbnio dzieci lapia wlasnie gardlo
38 ale gardelko ma ladne bo zajrzalam :tak:

Agnes wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-D:-D:-D

kurcze musialabym sie za cos wziac, cay zas przed kompem, a juz 10... musze isc umyc wlosy..

a tak mis ei nie chce:sorry:\
strrrrasznei dzisiaj wieje-mam takie wyjwcie dla psow w ssalonie na balkon i kurde takie drzwiczki tu sa w obie strony huśtające sie i jak mocniej zawieje to mi trzaskająi mi z nich wieje:crazy:

kurde muse sie zebrac w koncu bo nie wyjde do sklepu na obiad nic kupic:sorry:

dzisiaj planuje zrobic pieczarki w panierce smażone:tak: mniam mniam:tak::tak::tak:

kurcze musialabym sie za cos wziac, cay zas przed kompem, a juz 10... musze isc umyc wlosy..

a tak mis ei nie chce:sorry:\
strrrrasznei dzisiaj wieje-mam takie wyjwcie dla psow w ssalonie na balkon i kurde takie drzwiczki tu sa w obie strony huśtające sie i jak mocniej zawieje to mi trzaskająi mi z nich wieje:crazy:

kurde muse sie zebrac w koncu bo nie wyjde do sklepu na obiad nic kupic:sorry:

dzisiaj planuje zrobic pieczarki w panierce smażone:tak: mniam mniam:tak::tak::tak:
a ja nie wiem co na obiad
ale mialam ochote na kopytka z cebulka... :tak:

reklama
Do góry