reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a za mną chodzą od dłuższego czasu pyzy chyba w czwartek zrobię:tak:
nic nie wiem co z aleksią napisałam smsa ale cisza:-(
powinnam prasować ale mi się nie chce:no:

ja jestem po obiadku wlasnie-pospratane mam ladnie- tyle ze w kuchni nie chce mi sie po obiedzie.. i koncyc panierowac pieczarek juz mi sie nie chce dla m.. on bedzie dopiero kolo 17 wiec mam czas....

a wogole to co z joe alex? tyle casu jej nie było.. juz chyba połowa o niej zapomniała:confused:

Ostatnia edycja:
ja jestem po obiadku wlasnie-pospratane mam ladnie- tyle e w kuchni nie chce mis ie po obiedzie.. i koncyc pnierowac piecarek ju mis ie nie chce dla m.. on bedie dopiero kolo 17....

a wogole to co z joe alex? tyle casu jej nie było.. juz chyba połowa o niej zapomniała:confused:

ja nie zapomniałam,też jakiś czas sie pytałam o nią.Ale ona sie buduje i chyba tez poszła do pracy więc na neta domyślam się nie ma czasu :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka spi już 1,5godz,w sumie mogłaby już wstać bo pogoda zaczyna się robić,słońce co chwilę wychodzi więc chciałabym iść z nią na dwór :tak::tak::tak:daje jej jeszce 30min ,jak się nie obudzi to ja ja będę budzić,niech je obiadek i zwiewamy na świerze powietrze.w końcu trzeba się dotlenic :-):-):-):-)

Lekarz dał skierowanie do laryngologa - muszę się umówić na jutro. Powiedział, że prawdopodobnie zrobił mi się jakiś tam czop i blokuje. :wściekła/y:
Przy okazji wstąpiłam do mojej ginki. Kazała się nie przejmować antybiotykami, dbać o siebie i fasolkę, brać kwas foliowy i przyjść na badanie 6 lipca! :-):-):-)
Uciekam - dam jeść Piotrusiowi i idziemy na zakupy! :tak:
Wpadnę wieczorkiem! :-)
Serdecznie gratuluję fasolki :-):-) Duuużo zdrówka życzę:-)

malinka1 ale mi smaku tymi pyzami zrobiłaś, chyba też zrobię hehehe takie z zasmażką...mniam. Ja dziś robiłam leczo z mięskiem i makaronem .

A ja wczoraj miałam straszny koszmar w nocy. Śniło mi się, że poroniłam :-( Szczegółów wolę nie pisać. Ale krew mi zmroził ten koszmar :-(Dobrze, że to tylko sen, może dlatego mi się coś takiego śniło, że wczoraj miałam wizytę u gina.

A na wizycie taka roztargniona byłam, ze nie dość, ze się spóźniłam to jeszcze jak mi pobierali krew na badania to ja powiedziałam, że zapomniałam książeczki zdrowia i ledwo mi przyjęli tą krew. A co najśmieszniejsze to jak wracałam już do domu to się okazało, że książeczkę zabrałam ze sobą :-D:-D:-D A nie zajrzałam nawet do torebki na wizycie żeby to sprawdzić ehhehehehe. Ponoć ciąża to stan odmienny hehehe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie, obdzwoniłam chyba z 15 poradni laryngologicznych w Łodzi - w większości chcieli mnie zapisać na przełom czerwca i lipca, w pozostałych najwcześniej w przyszłym tygodniu i tylko w jednej pani mi powiedziała, że jutro przyjmuje laryngolog, ale ma już full pacjentów, więc muszę przyjść między 9.00 a 11.00 i czekać, to może mnie przyjmie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No kurna, na co my te pieniądze dajemy? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry