reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kurcze mojego w zasadzie byłego M to cięzko było zaciągnąć do serduszkownia:zawstydzona/y: i to nawet przed jego romansem... Jkiś wadliwy egzemplarz mi się trafił:-):-):-) ale może w przyszłości znajdzie się ktoś bardziej "wysportowany":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak sobie mysle ze jakby trafił na moje posty na forum to by się o sobie naczytał aż by mu w pięty poszło:-):-):-):-):-)

dzisiaj to mam jakies npady glodu i lenistwa - jem i leżę. Ale to pewnie dziecko chce jeść a nie ja jestem łakoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj!
Niestety w okresie wakacyjnym urlopy i tak lekarka do której chciałam iść od piątku na urlopie... inni mają tyle pacjentów że ciężko się wcisnąć... zostaje przy swoim dam mu ostatnią szanse;-)...

no wlasnie tez sie boje ze zadzwonie do lekarza a on mi powie,ze ma urlop w tym czasie w ktorym bede w pl i dupa blada..ale co ja pisze,przeciez ja juz w ciazy jestem:cool2::cool2:
Laski a co sie dzieje z Julitka?!!! zafasolkowala i zniknela czy co..bo chyba nie w temacie jestem...

no wlasnie tez sie boje ze zadzwonie do lekarza a on mi powie,ze ma urlop w tym czasie w ktorym bede w pl i dupa blada..ale co ja pisze,przeciez ja juz w ciazy jestem:cool2::cool2:
Laski a co sie dzieje z Julitka?!!! zafasolkowala i zniknela czy co..bo chyba nie w temacie jestem...

Oj nie wiem co się z nią dziej, ale sama się ostatnio nad tym zastanawiałam...

Kroptusiu- oby na wizycie okazało się, że wszystko u was dobrze!! A co do twojej wagi - 9kg - to chyba nie tak dużo??:-)

moze i nie duzo nie wiem wiem ze sapie i czuje sie jak slonica, dwa kroki przejde i eeehehehehehe sapie :-) pierw idzie brzuch a potem ja hihi ostatnio sie mierzylam 110 cm w pasie a tu jeszcze dzidzia rosnie :-):-) choc pocieszam sie ze maly juz duzy - prawie 1,5 kg

Witaj!
Niestety w okresie wakacyjnym urlopy i tak lekarka do której chciałam iść od piątku na urlopie... inni mają tyle pacjentów że ciężko się wcisnąć... zostaje przy swoim dam mu ostatnią szanse;-)...

No nic to trzymam kciuki za 3 podejscie i bede sledzic na bierzaco :-)

hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
cos Wam napisze..tak mi sie marzy,zeby udalo mi sie w tym cyklu bo wszysto juz sobie zaplanowalam hahahha..20 mam dostac @ no ale ze w moich planach ona nie przyjdzie to wymyslilam sobie,ze 21 zrobie testa to sa moje urodzinki i fajny prezent..poczekam do 23 i w dzien ojca oznajmie mojemu ukochanemu,ze zostanie tatusiem...fajnie co?szkoda,ze to tylko w marzeniach ehhhh.no to wypijmy za to....:cool:

tez mialam zawsze takie plany, co termin testowania trafialo na cos to urodziny, to dzien ojca, rocznica i takie tam...i w koncu udalo sie wcelowac w kolejna rocznice z rzedu :-)
Kurcze mojego w zasadzie byłego M to cięzko było zaciągnąć do serduszkownia:zawstydzona/y: i to nawet przed jego romansem... Jkiś wadliwy egzemplarz mi się trafił:-):-):-) ale może w przyszłości znajdzie się ktoś bardziej "wysportowany":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tak sobie mysle ze jakby trafił na moje posty na forum to by się o sobie naczytał aż by mu w pięty poszło:-):-):-):-):-)

dzisiaj to mam jakies npady glodu i lenistwa - jem i leżę. Ale to pewnie dziecko chce jeść a nie ja jestem łakoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Skad ja dzis znam to lakomstwo, wlasnie o tym pisalalm ze jem od rana i konca nie widac i wsio naraz nalesniki, grzybki, kanapki...a chodza za mna golabki i leczo :-) Pozdrawiam kochana

Romka pewnie że jesteś ... tylko to narazie tajemnica ...:-D:laugh2:

no bankowo:cool2:
az monitor oplulam haha

Oj nie wiem co się z nią dziej, ale sama się ostatnio nad tym zastanawiałam...[/CENTER]

trzeba Rutkowskiego wynajac..to sprawa dla detektywa!

GRATULACJE!!!!!!!:-D:-D:-D

A u mnie na tescie owu znów dwie krechy i tempka wzrosła do 36,6..
ZObaczymy jutro:tak:

WOW suuuper!

tez mialam zawsze takie plany, co termin testowania trafialo na cos to urodziny, to dzien ojca, rocznica i takie tam...i w koncu udalo sie wcelowac w kolejna rocznice z rzedu :-)

pewnie tez mi sie uda wstrzelic w ktoras z kolei hehe

reklama
Do góry