Zaraz sie zaczyna moj sreial ,wiec lepiej niech beda cichono to skoro M Ci je jeszzce o tej godzinie rozbawia to do północy posiedzą![]()

Dobranoc MEDEUSKA:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz sie zaczyna moj sreial ,wiec lepiej niech beda cichono to skoro M Ci je jeszzce o tej godzinie rozbawia to do północy posiedzą![]()
ale one są przesłodkie wręczTakie jestesmy grzeczniutkie;-)
dobranoc:-)Ja zmykam dziewczyny
Dobranoc:-)
moja słodycz :-):-):-):-):-):-)
wooow no to szczypiorki szaleja ja jestem szczesliwa jak moja o 20 spi a ja mam czas dla siebie ale jak byla malutka to spala duzo przez dzien a potem szla dopiero przed polnoca spac ale szybko ja tego oduczylamMam nadzieje ze nadejdzie taki dzien
W sumie to mi nie przeszkadza to ze One jeszcze nie spia,bo sa grzeczne ale sam fakt ze maja dwa lata a chodza spac prawie o polnocy mnie przeraza
A teraz M Je jeszcze rozbestwia-nie zeby biegały mi po chacie bo leza i siedza ale sa glosne i nie wygladaja na spiace![]()
ALe slodkosciTakie jestesmy grzeczniutkie;-)
A ja nie mogę zagłosować bo masz zablokowaną galerię i ja nie mam uprawnień do oglądania tej galerii...witam i prosze o glosiki Logowanie do nasza-klasa.pli musze juz spadac zajrze i nadrobie wieczorkiem jak wszyscy pójda spać
![]()
witam
My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z rancatzn jak wstane
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle![]()