reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
słyszałyście to:
18-letnia Belgijka poprosiła tatuażystę o wytatuowanie trzech małych gwiazdek koło lewego oka, ale z salonu wyszła z 56 czarnymi gwiazdami na połowie twarzy - pisze flamandzka gazeta "Het Laatste Nieuws".

Młoda kobieta z miejscowości Kortrijk (zachodnia Belgia) tłumaczy, że w czasie wykonywania tatuażu zasnęła. Przeciwko tatuażyście złożyła pozew.

Belgijka powiedziała gazecie, że do salonu tatuażu, działającego w mieście od początku roku, poszła z przyjacielem, ojcem i rodzeństwem.

REKLAMA
dol.gif
Czytaj dalej

Tłumaczyła, że poprosiła o wytatuowanie trzech małych punktów, ale tatuażysta przekonał ją do rysunku trzech gwiazdek. W czasie tatuowania zupełnie nie czuła bólu i zasnęła, bo była zmęczona - mówiła gazecie.

- Obudziłam się, kiedy zaczął tatuować mi nos i zobaczyłam, co zrobił. Naliczyłam 56 gwiazdek, to przerażające - zaznaczyła. Belgijka dodała, że od tego wypadku nie wychodzi z domu i chce mieć tatuaż usunięty laserem, co kosztuje kilka tysięcy euro.

Tatuażysta zaprzecza, by jego klientka zasnęła i twierdzi, że wyraziła zgodę na zmianę rysunku. - Problemy zaczęły się, gdy jej ojciec i przyjaciel zobaczyli tatuaż - wyjaśnił.

ciekawe kto ma rację :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja słodycz :-):-):-):-):-):-)

Kochana jest:tak::tak:

Mam nadzieje ze nadejdzie taki dzien:tak:
W sumie to mi nie przeszkadza to ze One jeszcze nie spia,bo sa grzeczne ale sam fakt ze maja dwa lata a chodza spac prawie o polnocy mnie przeraza:tak:
A teraz M Je jeszcze rozbestwia-nie zeby biegały mi po chacie bo leza i siedza ale sa glosne i nie wygladaja na spiace:szok:
wooow no to szczypiorki szaleja ja jestem szczesliwa jak moja o 20 spi a ja mam czas dla siebie ale jak byla malutka to spala duzo przez dzien a potem szla dopiero przed polnoca spac ale szybko ja tego oduczylam :tak::tak::tak:

Takie jestesmy grzeczniutkie;-)
ALe slodkosci:tak::tak:

No i wszystkie pouciekalyscie ojjj nie ladnie

witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:

reklama
witam

My bezpiecznie i szczesliwie dotarlismy do domku:-)
Podroz byla spokojna i jechalismy 10h:sorry:
W Polsce wszystko podopinane na moj przyjazd
Jutro czeka mnie sprzatnko i prasowanie ale napeno tu zagladne z ranca:-D tzn jak wstane:-D
Fajnie ze znow bede tutaj z Wami:rofl2:
Oczywiscie musze troche nadrobic zeby byc w temacie ale luzik podczytaywalam z teloefonu wiec nie jest zle:laugh2:

No to super ze szczesliwie dojechaliscie no i fajnie ze znowu bedziesz na bierzaco z nami:tak::tak::tak:

Do góry