reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
raczej zapracowana....;-)
6-raczki to radość ale bez przesady... hehe
jak byłam mała to chciałam 7raczki no ale na szczęście już mi preszło i chcę tylko 2 dzieci:-);-)

My wybraliśmy Oliwię i Kubę, ale w sumie pewni nie jesteśmy. Mojej mamie i teściowej imię Oliwia się nie podoba w ogóle!!! Obrzydzają nam to imię i chyba mam dość :)

dziubasek jestem tego samego zdania!! co mama i tesciowa maja do tego jak Wy nazwiecie Wasze dziecko?? One już miały szanse swoje ponazywać więc teraz Wasza kolej!!:) mam nadzieje ze sie nie poddasz bo imiona są piękne:-)

My wybraliśmy Oliwię i Kubę, ale w sumie pewni nie jesteśmy. Mojej mamie i teściowej imię Oliwia się nie podoba w ogóle!!! Obrzydzają nam to imię i chyba mam dość :)

Wy sami wiecie najlepiej jak macie nazwać swoje dzieci. A i mama i teściowa przyzwyczają się do imienia i będzie wszystko dobrze. To Wasza decyzja a nie ich. U mnie teściowa chce Olę, ale my Ol mamy dużo w rodzinei, więc odpada. Moi rodzice się nie wtrącają. Ważne jak my nazwiemy.

U mnie przy pierwszej ciazy jak wybralismy imie Zuzia tez sie nie podobalo rodzinie i nawet mowili ze nie beda tak wolac do wnuczki, my postawilismy na swoim i swiata poza swoją Zuziulką nie widzą:tak::-D Teraz za to sie nie wtrącają, chyba zrozumieli ze rodzice wiedza najlepiej jak nazwac swoje dziecko.

A tak wogole to fajnie by bylo zebrac jakos w calosc te nasze pomysly a potem ostateczne imiona, najlepiej na pierwszej stronie, ale ja niestety nie mam o tym zielonego pojecia

uważam że na tm wątku jest ok...
nie ma sensu otwierać kolejnych bo chyba każdy by się pogubił gdzie pisać....
a tak to przynajmniej jest temat... który można rozwinąć i już....:tak:

dziubasek nie patrz na rodziców....
u nas to nawet nie pytają czy mamy imiona... i tak wiedza że sami wybierzemu to co nam się spodoba:tak::-)

reklama
uważam że na tm wątku jest ok...
nie ma sensu otwierać kolejnych bo chyba każdy by się pogubił gdzie pisać....
a tak to przynajmniej jest temat... który można rozwinąć i już....:tak:

No wlasnie myslalam o tym wątku ale jakos zebrane na początku tak jak na wątku Lista Listopadówek, ale nie wiem czy to jest wykonalne...

Do góry