laparada
Fanka BB :)
ja wiem, że to tyle radości... ale MASAKRA!Wiem, leci to w Discovery travel and living. Małżeństwo z bliźniaczkami zapragnęło mieć jeszcze jedno dziecko. Okazało się, że to 6-raczki! Masakra![]()
Ale ta Kobieta będzie Świętą!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wiem, że to tyle radości... ale MASAKRA!Wiem, leci to w Discovery travel and living. Małżeństwo z bliźniaczkami zapragnęło mieć jeszcze jedno dziecko. Okazało się, że to 6-raczki! Masakra![]()

ja wiem, że to tyle radości... ale MASAKRA!
Ale ta Kobieta będzie Świętą!![]()
My wybraliśmy Oliwię i Kubę, ale w sumie pewni nie jesteśmy. Mojej mamie i teściowej imię Oliwia się nie podoba w ogóle!!! Obrzydzają nam to imię i chyba mam dość![]()

Teraz za to sie nie wtrącają, chyba zrozumieli ze rodzice wiedza najlepiej jak nazwac swoje dziecko.
:-)uważam że na tm wątku jest ok...
nie ma sensu otwierać kolejnych bo chyba każdy by się pogubił gdzie pisać....
a tak to przynajmniej jest temat... który można rozwinąć i już....![]()