reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja zmykam bo mi m nad głową ględzi, że znowu siedzę przed kompem:szok::szok::szok::szok:
żeby go nie drażnić muszę się rozłączyć:-D:-D:-D:-D
dobrej nocki kochane:tak::tak::tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• asia 001.jpg
    asia 001.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 37
  • asia 009.jpg
    asia 009.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP2181.jpg
    IMGP2181.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 100_2643.jpg
    100_2643.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
As się długo zastanawia:baffled: coś się boję tej ceny:tak::-D:-D:-D
Klaudia szła spać i się ze mną pożarła.
Zołza po złości wyłączyła mi kompa od sieci.
Trzeba było trochę poszukać,ale się udało.:-D:-D:-D:-D
Agunia cena taka jak średnio na allegro no może odrobinę taniej.
Nie będę inna
Niestety rękodzieło jest w cenie,a zwłaszcza papież mocno cenę trzyma.
To praca bardzo mozolna i dokładna i nikt tak naprawdę nie przeliczy spędzonych godzin,bo nigdy by tego nie sprzedał.:-D:-D:-D:-D
Podaję Ci kilka przykładów cenowych.
Jeśli Ci odpowiada to się dogadamy,a jeśli nie to może w końcu kiedyś zawiśnie na ścianie.;-)

Obraz Haft krzyżykowy - PAPIEŻ - Idealny prezent (656313589) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=663465495

https://ssl.allegro.pl/item617186450_papiez_jan_pawel_ii_haft_krzyzykowy_obraz.html

Ja za ten swój obrazek już oprawiony chcę 200 zł.
Idę naprawdę prawie po kosztach :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry